- 14 Mart 2016
- 692
- 590
- 33
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Olabilir canim ben tanimiyorm tanisam belki kiskanirdim ama neyse .Senin de üstünü çizdi.
Kıskanıyoruz kızaaaammmmm
He bak onu düşünemedim ben kız ay aklınla bin yasa,güzel ol, çekici ol, hatta çekicilikte possinate women gibi ol sagolYa o doktorun konu sahibinin guzelliginden bası doner de bi daha iş yapamaz hale gelirse?kıyma dohtoraaa
1000 kere aminHe bak onu düşünemedim ben kız ay aklınla bin yasa,güzel ol, çekici ol, hatta çekicilikte possidion women gibi ol sagol)
Nedelim kovam bizde şans yok ki biz anca köşeden bakarız boyle melül melül..uhu uhuuuu..1000 kere amin
ama bu women başka women off ofggff
Dua edelim sarksın her tarafıNedelim kovam bizde şans yok ki biz anca köşeden bakarız boyle melül melül..uhu uhuuuu..
Dua edelim sarksın her tarafı
Ya o değil de...bizi ciddiye alıyordur su an ...yanarım yanarım ona yanarım
Sonra gelsin bakkalcı manavcı tüpçü bana yanık naraları
Catladık uyku muyku hak getire :)))
Avatarini biz cok kiskanmayalim diye koymus zaten. Biz yerimizde duramayiz, komsusu gibi onu stalklariz diyeCatladık uyku muyku hak getire :)))
Avatarına bile bin basiyordur biliyorum ben :)))
Catladık uyku muyku hak getire :)))
Avatarına bile bin basiyordur biliyorum ben :)))
Haberi olsa nolcak...aşık adam aşık taam mıAvatarini biz cok kiskanmayalim diye koymus zaten. Biz yerimizde duramayiz, komsusu gibi onu stalklariz diyeyazik adamin sapik olduğundan haberi var mi acaba ahahah
Avatarini biz cok kiskanmayalim diye koymus zaten. Biz yerimizde duramayiz, komsusu gibi onu stalklariz diyeyazik adamin sapik olduğundan haberi var mi acaba ahahah
Bunlar sanırım los angeleste falan oturuyor. Yoksa ben türkiyede görmedim eşiyle bi kadin yurusun, sonra ordan burdan adamlar çıksın konuşmak içinHaberi olsa nolcak...aşık adam aşık taam mı
Yatağa falan atmak istemiyor onu saçmalama...pür sevgi bu ...hıh!
Siteyi sapiklar başmışAdam vahsi guzellik gormus masum site sakini olanlardan haberi bile yoktur :)))
Buradan çıkardığın sonuç bu mu ? Sen uğrunda herşey yapılacak kadınlardan değil miydinCinauet mi işlesin?
Buradan çıkardığın sonuç bu mu ? Sen uğrunda herşey yapılacak kadınlardan değil miydinsenin kocan biraz şey.. gibi geldi bana neyse
Güzel kadına hiç tahammülüm yok,sapıtıyorum işteSiz de mi bosanmadi diye mi uzuldunuz:))) hepiniz kiskancsiniz kiskaniyosun kiziiiiimmm ahahaha:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?