Takıntılı komşu, adam bana kafayı taktı?

Aldatan insan kadar aşağılık bir kişi var ise o da evli kadına/erkeğe bakabilen kişidir. Zerre haysiyeti onuru şerefi olan bir insan evli bir insana yan gözle bakmaz.
Eskiden bir insan evli ise o artık başkalarının ancak kardeşi olurdu, yan gözle bakılmazdı. Ama şimdi evli ise bırak çekinmeyi daha bir cazip geliyor. Bu aşağılık iğrenç olayada *yasak aşk, heyecan vs* diyorlar...
Ama Allah sorar elbet. o zaman aşkı meşki heyecanı görecekler..

Nedelim kovam bizde şans yok ki biz anca köşeden bakarız boyle melül melül..uhu uhuuuu..
Dua edelim sarksın her tarafı

Ya o değil de...bizi ciddiye alıyordur su an ...yanarım yanarım ona yanarım
Sonra gelsin bakkalcı manavcı tüpçü bana yanık naraları

Avatarini biz cok kiskanmayalim diye koymus zaten. Biz yerimizde duramayiz, komsusu gibi onu stalklariz diye yazik adamin sapik olduğundan haberi var mi acaba ahahah
Haberi olsa nolcak...aşık adam aşık taam mı
Yatağa falan atmak istemiyor onu saçmalama...pür sevgi bu ...hıh!

Avatarini biz cok kiskanmayalim diye koymus zaten. Biz yerimizde duramayiz, komsusu gibi onu stalklariz diye yazik adamin sapik olduğundan haberi var mi acaba ahahah

Adam vahsi guzellik gormus masum site sakini olanlardan haberi bile yoktur :)))

Haberi olsa nolcak...aşık adam aşık taam mı
Yatağa falan atmak istemiyor onu saçmalama...pür sevgi bu ...hıh!
Bunlar sanırım los angeleste falan oturuyor. Yoksa ben türkiyede görmedim eşiyle bi kadin yurusun, sonra ordan burdan adamlar çıksın konuşmak için ama adam demek kara sevdaya tutuldu

Adam vahsi guzellik gormus masum site sakini olanlardan haberi bile yoktur :)))
Siteyi sapiklar başmış 40'indan sonra adamı sapik yaptık nasil dayanılmaz bir güzellikse artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…