Takıntılı sevgili

Dışarıdan bakanlar güzel görüyor. Herşeyi birlikte yapıyoruz her konuda beraberiz desteğiz diye. Ama içerden bakarsanız ben o ne derse onu yapıyorum.
Gideceğiniz yere birlikte gitme nedeniniz daha çok vakit geçirmek olsa güzel olurdu elbette.
Ama sizinkisi kıskançlık. Hem de hastalık seviyesi.
Siz hiç yolda yalnız yürüyemeyecek misiniz? Sebep? 5 yaşında mısınız?
Bilemiyorum, ben olsam beni bu kadar kısıtlayan insandan soğurum. Kendimi tükenmiş yitmiş hissederim. Bence manipüle ola ola ileride alışveriş ederken bile heyecanlanan asosyal bir tip olabilirsiniz. Bu kadar ezilmeyin.

Kazara kaçıp kurtulmamak için bacağımı bile kırarım diyorsun. Sen bilirsin.

Kendini bu hapisaneden kurtarsan ? Yüzünüze or.spu diyen birine bu ne bağlılıktır

32 yaşında ne okulu ne yurdu yav ufalın da cebime girin. Yurttan alıyo demesin mi bi de sanki minicik 18 yaşında kızmış gibi shhshd

ondan ümit yok kendinizi kurtarın bir an önce, yani umarım kurtarabilirsiniz.

Siz ve erkek arkadaşınız kaç yaşındasınız ? Profilinizde yaşınız 32 yazıyor.

Hangi bölümde okuyorsunuz ?

O okulu kazanmak için yıllarca verdiğiniz emekleri ; ailenizin de , sizi o okulda okutabilmek için verdiği emekleri bu şekilde nasıl ziyan edebiliyorsunuz ?

Aileniz okuyun diye tee nerelere göndermiş sizi, bu devirde şehir dışında okumak dünyanın parası üstelik. Ama siz ruh hastasının teki için yurttan çıkmıyorsunuz, okula gitmiyorsunuz. Bu kafayla üniversiteye kadar gelebilmeniz hayret verici gerçekten.
İnşallah faketir konu. Gerçekse allah ailenize sabır versin.

Belki kendisi de aynı kişilik özelliklerine sahiptir. Bir ilişkiden beklentisi bu yöndedir.

Ya Erasmus kazandım gitmemi istemedi dil kursuna da gitmek istiyorum tek başına göndermiyor kendide benle gelmiyor işlerinden vakit bulamadığı için ikna edemiyorum sıkıştım kaldım

ikinci

Ya Erasmus kazandım gitmemi istemedi dil kursuna da gitmek istiyorum tek başına göndermiyor kendide benle gelmiyor işlerinden vakit bulamadığı için ikna edemiyorum sıkıştım kaldım
E okulu bırakıp evlenin evinizin kadını, çocuklarınızın anası, kocanızın kölesi olun. Ne kasıyorsunuz? Ailenize de yük oluyorsunuz boşu boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…