- 25 Temmuz 2013
- 2.856
- 2.811
- 158
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
Beyin yikamak gibisi yok.
Ohh tertemiz.
Dini baleyle karşılaştıranlar var...Bağ kurmayı nasıl başardınız ?
siz uzaya çıkmak için ,gerekli eğitim ve araştırmaları yaptınızda din ve başörtüsü gözlerinizemi bağlandıaaa kafaya bak çocuk baleye yogaya gitmesin diye öz çocuğunu ne idüğü belirsiz kaçak yerlere göndermeye meraklı ne çok kadın varmış burada sonra orada başlarına bir şey gelse sevinecekler ohh çocuğumuz köpük partisinde ölmedi diye. ahh ah ne diyeyim ki elalem uzaya çıkıyor biz hala yaya..
bir ailenin din eğitimine karışanlar bu hakkı kendilerinde bu hakkı nasıl buldularsa öyle sanırımDini baleyle karşılaştıranlar var...Bağ kurmayı nasıl başardınız ?
siz uzaya çıkmak için ,gerekli eğitim ve araştırmaları yaptınızda din ve başörtüsü gözlerinizemi bağlandı
artı kaçak kreşi tasvip edende yok
devlet el atsa güzel olur
ama o zaman buradaki başlıklaaa
sonunda buda oldu vah vah vahda vah olacak
hem kaçak işyeri sadece sübyan mekteplerindemi var
elbette nemalanan ve din öğretiyorum kisvesi altında sömüren olacaktır
ve bunu sizin gibi kullananlar
siz çocuklarınızı göndermeyin ve karşı olun
bizler ise öğretelim
sorun NE
biz yaya siz aya yolunuz açık olsun
evet din ve başörtüsü bu ülkenin gözlerini bağlamış durumda sadece türkiye değil islamiyetin olduğu hangi ülke yaşam kalitesinde bilimsel ilerlemede üst sıralarda?
anca kafa kesmeyi bilen bir ümmet kafası yerleşti ortadoğuda ve bizi de o bataklığa çekmeye uğraşıyorlar.
salt din eğitimi çocuklara hiçbir şey kazandırmaz çocuklara evrensel değerleri saygıyı sevgiyi öğretmek lazım din eğitimi bunların hiçbirisini veremez ve veremiyor da görüyoruz ülkenin halini.
Her lafa verilecek bir cevabım vardır aslında... Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım ............gerçekler işine gelmedi bakıyorum
islami eğitim o kadar iyiyse islam ülkelerinin amerikayı almanyayı havada karada geçmesi lazımdı ama bakıyoruz hep aşağılarda hep gerilerde. dış mihrak geyiği de kurtarmıyor artık :)
mini etek giyenler sizi rahtsız etmiyor da veya minik kızlara makyaj, açık kıyafetler gydrldğne bu sizi rahtsız etmiyor da başörtüsü,takke mi rahatsız edyr....birazcık olsun saygı duymayı bilin....Bu kadar da gizli saklı olmasın bunlar,yasal olmayan okullar açılmasın..
Bu okulların ne kadarı yasal acaba..
Takkeyi genelde camiye gidenler takıyor ya,ama bu çocuklarda olmamalı diye düşünüyorum..
Meb'e bağlı değil ama yasal olmayan yollardan para kazanmak ne kadar doğru?
canımsın süpersinHer lafa verilecek bir cevabım vardır aslında... Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım ............
Eki Görüntüle 1289371
şimdi merak ettim diyelim ki bir başörtülü okudu üniversitesini bitirdi yüksek lisans master yaptı kendi alanında tez yazdı prof oldu falan burada başörtüsünün zararı nerde ki..? Benim yegenim hukuk fakültesi'nde okuyo başörtülü ileride hukukçu olunca insanları inançlarına göre mi ayıracak..? Ablam tez yazıyor hasta hakları üzerine müslüman olan olmayan ayırımı mı yapacak..başörtüsü yada inanç neden ayakbagı olsun ki bilime gercekten anlayamıyorum..Çocuklar belli bir yaşa gelsin,o yaşa kadar ufak ufak anlatılabilir ama çocuğa başörtü falan nedir ya ,asıl bu bana yanlış gibi geliyor,çünkü aileler de kendi isteklerine göre kızlarına başörtüsü taktırıyorlar ve o kız büyüyüp kadın oluyor ,ne kendi hayatını yaşıyor,ne de mutlu olabiliyor.Kendi istediği için takanlara bir şey demem ,ama büyüyünce kendi kararlarına göre takmalı veya çıkarmalı.
Ayrıca eğitimde,bilimde kesinlikle başörtüye karşıyım,sadece başörtüye değil,her türlü dine karşıyım .Ben de müslümanım.Ama bilimle ,eğitimle falan uğraşılıyorsa eğer ,bir müslüman da dinini düşünmemeli,hristiyan da,budistte ..
Böyle düşünüyorum,hoş düşünsem ne olacak,zaten en büyük yanlışımız eğitimde...
hatırlar mısınız pınar altugun sundugu bi program vardı çocuklar şarkı söylüyordu güya 6 yaşında kızın full makyajlı ve oryantal kıyafetli dansıyla gurur duyuyordu türkiye...hey gidi hey..mini etek giyenler sizi rahtsız etmiyor da veya minik kızlara makyaj, açık kıyafetler gydrldğne bu sizi rahtsız etmiyor da başörtüsü,takke mi rahatsız edyr....birazcık olsun saygı duymayı bilin....
niye açık bir anne çocuğunu küçüklüğünden itibaren mini etek vs giydirebiliyor da kapalı bir anne kendi çocuğunu tesettüre göre giydirmesin!!!!hayret ediyorum bu boş düşüncelere!!!Çocuklar belli bir yaşa gelsin,o yaşa kadar ufak ufak anlatılabilir ama çocuğa başörtü falan nedir ya ,asıl bu bana yanlış gibi geliyor,çünkü aileler de kendi isteklerine göre kızlarına başörtüsü taktırıyorlar ve o kız büyüyüp kadın oluyor ,ne kendi hayatını yaşıyor,ne de mutlu olabiliyor.Kendi istediği için takanlara bir şey demem ,ama büyüyünce kendi kararlarına göre takmalı veya çıkarmalı.
Ayrıca eğitimde,bilimde kesinlikle başörtüye karşıyım,sadece başörtüye değil,her türlü dine karşıyım .Ben de müslümanım.Ama bilimle ,eğitimle falan uğraşılıyorsa eğer ,bir müslüman da dinini düşünmemeli,hristiyan da,budistte ..
Böyle düşünüyorum,hoş düşünsem ne olacak,zaten en büyük yanlışımız eğitimde...
evet evet türkiyenin gururu diye bahsediliyordu.berna mıydı neydi adı minik kız oryantal gbi giyndirlp göbek attırılıyordu.kendileri çocuğunu istedikleri büyütsün eğitsin ama kapalı bir anne çocuğunu istediği gibi eğitince batıyo....hayrettttt!!!!söylenecek çok laf var böyle düşünen zihniyetlere ama neyse!!!hatırlar mısınız pınar altugun sundugu bi program vardı çocuklar şarkı söylüyordu güya 6 yaşında kızın full makyajlı ve oryantal kıyafetli dansıyla gurur duyuyordu türkiye...hey gidi hey..
Her lafa verilecek bir cevabım vardır aslında... Ama bir lafa bakarım laf mı diye bir de söyleyene bakarım ............
Eki Görüntüle 1289371
niye açık bir anne çocuğunu küçüklüğünden itibaren mini etek vs giydirebiliyor da kapalı bir anne kendi çocuğunu tesettüre göre giydirmesin!!!!hayret ediyorum bu boş düşüncelere!!!
evet evet türkiyenin gururu diye bahsediliyordu.berna mıydı neydi adı minik kız oryantal gbi giyndirlp göbek attırılıyordu.kendileri çocuğunu istedikleri büyütsün eğitsin ama kapalı bir anne çocuğunu istediği gibi eğitince batıyo....hayrettttt!!!!söylenecek çok laf var böyle düşünen zihniyetlere ama neyse!!!
islam ülkelerinden sürünen ülkelern sürünmesinin tek nedeni sizin gibilerinn var olması...aslını unutup batıya hayranlık duyulması....avrupa avrupa avrupa hayranlığı cehaleti....cahiliye devrine dönülmesi tek neden.HRİSTİYANI OLSUN YAHUDİSİ OLSUN DİNİNE O KADAR BAĞLI VE SAYGILI Kİ....AMA BİZİMKİLER İSLAMIN DÜŞMANI,KENDİ KENDİNİN DÜŞMANI,BATININ PİYONU....ahahahah bu geyik sıktı zannedersin kraliçe elizabeth hatun bal gibi islam ülkelerinin sürünmesini açıklayamıyorsun kıvırma şimdi yemezler :)
islam ülkelerinden sürünen ülkelern sürünmesinin tek nedeni sizin gibilerinn var olması...aslını unutup batıya hayranlık duyulması....avrupa avrupa avrupa hayranlığı cehaleti....cahiliye devrine dönülmesi tek neden.HRİSTİYANI OLSUN YAHUDİSİ OLSUN DİNİNE O KADAR BAĞLI VE SAYGILI Kİ....AMA BİZİMKİLER İSLAMIN DÜŞMANI,KENDİ KENDİNİN DÜŞMANI,BATININ PİYONU....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?