- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
- Konu Sahibi HanimKelesimiGetir
-
o zaman dünyada etek, pantolon, bluz, şapka.. da giyilmesin muhtemelen bunu giyenlerden biri de adam yakmıştır.." herkes bale kıyafetiyle dolaşsın ve barış dolu bi dünya olsun" diyebilir miyiz?
kaale alınmayan değersiz düşüncelere verilen en güzel cevap:cevap vermemektirve işin komik tarafı da kaale almadıklarım, benden alıntı yaypıp yapıp bi umut iletişim kurma çabasındalar
Ben sadece genellemeye karşıyım.saydığın kıyafetler evrenseldir her insan giyer bugün ama başörtüsü takke vs.. bir siyasal simgedir ve belli yerlerde adam kayırma sebebidir. o halde çocukluktan bunlara alıştırılan çocuğun başkalarına saygılı birey olması mümkün müdr?
ACİZLERE VERİLECEK TEK CVP:ACİZİN AZIĞI HAKARET,BOŞ BOŞ KONUŞMAK VE KENDİNİ KOMİK DURUMA DÜŞÜRÜP ACİZLİĞİNİ SERGİLEMEKTİR
Ben sadece genellemeye karşıyım.
Şu aşağıdaki çocuk okula o kıyafetiyle gitse etrafına saygısız bi birey mi olur? (üstündeki evrensel bi kıyafet de değil üstelik)
Eki Görüntüle 1289445
Bir öğretmen için ne kadar itici bir üslup..Hakaret etmeden tartışamıyor musunuz?
Bırakın da çocuklar çocukluklarını yaşasın..Ufacık yaşlarda, tarikat mensuplarından öğrenecekleri-öğrendikleri şeyin din mi olduğunu sanıyorsunuz?
Din ailede öğrenilir..Her şeyin bir zamanı var.
sibel sendemi çocuğunu subyana göndericen çocuğunuo kapalı anneler çocuklarını küçük yaşta dedesi yaşında adamlarla da evlendiriyorlar onlara da izin verelimmi?
sibel sendemi çocuğunu subyana göndericen çocuğunu
konuştum diye yazmışlar yazanlar....kapalı anne kızını 70 yaşındaki adama verir düşüncesine sahip zihniyetin kör bi noktadan farkı yok...Sakaryadada bahsedilen subyan okullarindan var
ben kizimi subyan okulina degikde dini egitim veren ozel bir okula yaz doneminde gindermustim
cevredeki arkadaslarim cok menun olduklari icin
fakat benim kizim hic mutlu olmadi keyif almadi o dini egitim kuzumin enerjisi ile uyum saglamadi
yaz sonrasinda devletin anaokulima yazdirdik nasol mutluydu anlatamam cocukluguni yasinin aktivitelerimi orada yasado
simdi ikinci sinif ogrencisi ve yazin olan camideki kurslarim lafini bile ettirmiyor
malesef koti etkilendi
bence ortinme cocuk yasta anne babalarin istegi uzerine olmamali
birey yasi zamani eldiginde kendi isteyerek yapmali
bende on yildir kapaliyim ama tamamen kendi istegim uzerine gelisen bir durumdur
kizimda egerki kendi ister ise bunu yasamasi tarftariyim
kapali annelerin coxuklarini 70 yasindaki dedelerle evlendirme ornegunu hakaret olarak goruyorum
Wvet bu konuda size katiliyorum ve genellerden hic hoslanmiyorumkonuştum diye yazmışlar yazanlar....kapalı anne kızını 70 yaşındaki adama verir düşüncesine sahip zihniyetin kör bi noktadan farkı yok...
biz uğraşalım diye konu oluyor zatenelin adamı harvard yale kurmuş dünya markası olmuş biz hala sabi subyanla uğraşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?