Takkeli başörtülü anaokulu!

o zaman dünyada etek, pantolon, bluz, şapka.. da giyilmesin muhtemelen bunu giyenlerden biri de adam yakmıştır.." herkes bale kıyafetiyle dolaşsın ve barış dolu bi dünya olsun" diyebilir miyiz?

saydığın kıyafetler evrenseldir her insan giyer bugün ama başörtüsü takke vs.. bir siyasal simgedir ve belli yerlerde adam kayırma sebebidir. o halde çocukluktan bunlara alıştırılan çocuğun başkalarına saygılı birey olması mümkün müdr?

kaale alınmayan değersiz düşüncelere verilen en güzel cevap:cevap vermemektirve işin komik tarafı da kaale almadıklarım, benden alıntı yaypıp yapıp bi umut iletişim kurma çabasındalarüzgünüm,önemsemediğim düşüncelerle zaman kaybedecek biri değilim....

kaale alınmayan değersiz düşüncelere verilen en güzel cevap:cevap vermemektirve işin komik tarafı da kaale almadıklarım, benden alıntı yaypıp yapıp bi umut iletişim kurma çabasındalar

bu senin kaale almayan halinmi ahahhahahaha aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş

Ben sadece genellemeye karşıyım.
Şu aşağıdaki çocuk okula o kıyafetiyle gitse etrafına saygısız bi birey mi olur? (üstündeki evrensel bi kıyafet de değil üstelik)

ACİZLERE VERİLECEK TEK CVP:ACİZİN AZIĞI HAKARET,BOŞ BOŞ KONUŞMAK VE KENDİNİ KOMİK DURUMA DÜŞÜRÜP ACİZLİĞİNİ SERGİLEMEKTİR

Bir öğretmen için ne kadar itici bir üslup..Sizinle aynı fikirde olmayan öğrencilerinize de bu şekilde mi konuşuyorsunuz ve hakaret etmeden tartışamıyor musunuz?

Bırakın da çocuklar çocukluklarını yaşasın..Ufacık yaşlarda, tarikat mensuplarından öğrenecekleri-öğrendikleri şeyin din mi olduğunu sanıyorsunuz?
Din ailede öğrenilir..Her şeyin bir zamanı var.

Ben sadece genellemeye karşıyım.
Şu aşağıdaki çocuk okula o kıyafetiyle gitse etrafına saygısız bi birey mi olur? (üstündeki evrensel bi kıyafet de değil üstelik)
Eki Görüntüle 1289445

folklör kıyafetiyle kafa keseni de görmedim ama sarık ve cüppeyle adam öldüren çok gördük.

öğretmen falan değil yalan söylüyor aklı sıra eğitimliyim mesajı verecek elin cahili zaten akp'yi överken bir resim sundum o andan beri pek sesi soluğu çıkmıyor garibin :)

neyse.....düşünce ne olursa olsun usülüyle düşüncesisni ifade edenlere saygılar....acizliğiyle komiklikten öte küçük durumlara düşenlere de tavsiyem sirk,tiyatru gibi alanlarda iş bakınsın derim

entelektüel kapasitesi sadece özlü söz ezberlemekten ibaret olanlar zora gelince kaçacaklar gelip burada tartışmasınlar hep aynı hikaye azıcık sıkıya gelince aa ben alimle konuşurum bilmemne az önce bır bır ötüyordular ben yokken gelip 2 ağızlarının payını verince hemen çevir kazı yanmasın. 1 değil 2 değil.

Akp bizi özgürleştirdi batının piyonu olmaktan kurtulduk diyenler nedense rte'nin papaz cüppeli resmini görünce kaçmaya başladılar.. iyi oldu iyi bir daha bilip bilmeden konuşmamayı öğrenirler. :)

Sakaryadada bahsedilen subyan okullarindan var
ben kizimi subyan okulina degikde dini egitim veren ozel bir okula yaz doneminde gindermustim
cevredeki arkadaslarim cok menun olduklari icin
fakat benim kizim hic mutlu olmadi keyif almadi o dini egitim kuzumin enerjisi ile uyum saglamadi
yaz sonrasinda devletin anaokulima yazdirdik nasol mutluydu anlatamam cocukluguni yasinin aktivitelerimi orada yasado
simdi ikinci sinif ogrencisi ve yazin olan camideki kurslarim lafini bile ettirmiyor
malesef koti etkilendi

bence ortinme cocuk yasta anne babalarin istegi uzerine olmamali
birey yasi zamani eldiginde kendi isteyerek yapmali
bende on yildir kapaliyim ama tamamen kendi istegim uzerine gelisen bir durumdur
kizimda egerki kendi ister ise bunu yasamasi tarftariyim
kapali annelerin coxuklarini 70 yasindaki dedelerle evlendirme ornegunu hakaret olarak goruyorum

Sakaryadada bahsedilen subyan okullarindan var
ben kizimi subyan okulina degikde dini egitim veren ozel bir okula yaz doneminde gindermustim
cevredeki arkadaslarim cok menun olduklari icin
fakat benim kizim hic mutlu olmadi keyif almadi o dini egitim kuzumin enerjisi ile uyum saglamadi
yaz sonrasinda devletin anaokulima yazdirdik nasol mutluydu anlatamam cocukluguni yasinin aktivitelerimi orada yasado
simdi ikinci sinif ogrencisi ve yazin olan camideki kurslarim lafini bile ettirmiyor
malesef koti etkilendi

bence ortinme cocuk yasta anne babalarin istegi uzerine olmamali
birey yasi zamani eldiginde kendi isteyerek yapmali
bende on yildir kapaliyim ama tamamen kendi istegim uzerine gelisen bir durumdur
kizimda egerki kendi ister ise bunu yasamasi tarftariyim
kapali annelerin coxuklarini 70 yasindaki dedelerle evlendirme ornegunu hakaret olarak goruyorum

konuştum diye yazmışlar yazanlar....kapalı anne kızını 70 yaşındaki adama verir düşüncesine sahip zihniyetin kör bi noktadan farkı yok...

konuştum diye yazmışlar yazanlar....kapalı anne kızını 70 yaşındaki adama verir düşüncesine sahip zihniyetin kör bi noktadan farkı yok...
Wvet bu konuda size katiliyorum ve genellerden hic hoslanmiyorum

He ayrica tam hatirlayamadim fakat acik olup kizini satanlar ornegude verulmis ayrica oda cok ama cok cirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…