Takkeli başörtülü anaokulu!

o kapalı anneler çocuklarını küçük yaşta dedesi yaşında adamlarla da evlendiriyorlar onlara da izin verelimmi?
BUNUN KAPALILIKLA NE ALAKASI VAR KOMİKSİNZ!!!MİNİ ETEKLİ OLUP KIZINI PAZARLAYAN ANNELER DE VAR.BİZ KALKIP DA TÜM MİNİ ETEKLİLERE AYNI ŞEYİ DİYEBLR MİYZ.PESS SİZE PESS!!!

BUNUN KAPALILIKLA NE ALAKASI VAR KOMİKSİNZ!!!MİNİ ETEKLİ OLUP KIZINI PAZARLAYAN ANNELER DE VAR.BİZ KALKIP DA TÜM MİNİ ETEKLİLERE AYNI ŞEYİ DİYEBLR MİYZ.PESS SİZE PESS!!!

nerede var göstersene?
ben sana kızını 70 yaşında adamla evlendirecen nice kapalı anne gösteririm sen bana 1 tane mini etekli anne göster kızını pazarlayan göstermezsen tükürdüğünü yalayacaksın.

YAZDIKLARINIZIN AKIL İŞİ OLDUĞUNDAN EMİN MİSİNZ! SON DEDİĞİNZE KISMEN KATILYRM SADECE. ŞÜKÜR Kİ AKP SAYESNDE PİYON OLMAKTAN KURTULDÜ TÜRKİYE AMAAA İŞTE MALUM KÜÇÜK KÜÇÜK GRUPLAR HALA VAR BATI KUKLASI...

modernlik dediğimiz gelişmiş ülkelerin bugün dünyadaki yeridir insani yaşam standartlarıdır o yüzden ab ye girmek istiyor islami hükümet değilmi? o yüzden avrupa mahkemelerine koşuyor bir derdi olunca batı kötüyse bizim çok islami hükümetlerin ne işi var oralarda?

ÖĞRETMENİM VE OKULUMA BAŞÖRTÜLÜ OLARAK GİRİP ÇIKIYORUM.TESETTÜRLÜYÜM VE İLERDE KIZIMI DA AYNI ŞEKİLDE YETİŞTİRECEĞİM İNŞ. RAHATSIZ OLANLAR KENDİ YAĞINDA ÇİFTE KAVRULSUN.TIN...TIN...TIN...

ACİZLERE VERİLECEK TEK CVP:ACİZİN AZIĞI HAKARET,BOŞ BOŞ KONUŞMAK VE KENDİNİ KOMİK DURUMA DÜŞÜRÜP ACİZLİĞİNİ SERGİLEMEKTİR

insanın kendini bilmesi de bir şey tabii
çocuklara da özlü sözlerle bir şeyler öğretirsin artık kafayı örtünce her bilgi geliyor nasıl olsa.

bale kıyafeti giyip gitselerdi sorun yoktu.
hala kıyafete takılıyoruz ya bahsedilen sadece bir kıyafet. tek sorun dini olması.
Ee o zaman çocuklar anne babalarının düşüncelerine göre giymesin. "çıplak çıplak gezsinler akılları erince kendi fikrince giyinsinler" diyenler de çıkabilir bunun sonu olmaz..
çağdaş takılıp da bu tarz şeylere takılmak bana çok garip geliyor.

ben çocukların çocuk gibi olmasından yanayım. doğrusu da budur zaten. küçük bir çocuğun başörtüsü takması dinde yoktur. takke takması da öyle tabii. küçük bir çocuğun kadınsı giyinmesi, makyaj yapması da yanlıştır. aileler, çocuklara kendi inanç ve görüşlerini empoze etmemeli. bu ''kime ne???'' mevzusu biraz bencillik aslında. sonuçta doğan ve yetişen her çocuk bu toplumun çocuğudur ve hepimiz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. hepimiz aynı toplumda yaşıyoruz. keşke biraz objektif olabilsek bu konuda. oyun oynayacak çocuğu zorla baleye göndermek yanlış, eğer kendisinin bu yönde bir isteği ve özentisi yoksa. mesela 8 yaşındaki yeğenim aileden görmüş olmamasına rağmen karate kursuna gitmek istiyor. yazın göndereceğiz. arkadaşlarından görmüş, özenmiş. biz bu yönde bir isteği olmadığı halde onu zorla gönderseydik bu hiç hoş olmazdı. madem kıyasladık konuyu oradan bağlayım aynı şekilde dini eğitime de zorla göndermemeliyiz. sonuçta 4-5 yaşında çocuk ne bilir dini yahu? en fazla duyar görür çevresinden, sorular sorar, tamam. o zaman da çocuğun bu merakını gidermek için bana göre doğru olan çocuğa sadece dua ezberletmeye yönelik değil, tüm dünya dinlerini öğretmek ve algılatmaya, ayrıyetten dinlerin nasıl ortaya çıktığına dair bilgileri aktarmaya yönelik bir eğitim verilmeli. her çocuk bir bireydir ve kendi seçimlerini kendi doğrularına göre yapmalıdır. her kurs ve okul doğru eğitimi de vermiyor ayrıca çok iyi araştırılmalı. 9 yaşımda tamamen kendi isteğimle, mahalle arkadaşlarımdan özenerek kuran kursuna gittim ve hocamızın cennet-cehennem hayatı hakkında anlattıkları benim psikolojimi bozdu. kaç sene kabuslarıma girdi. kimsenin kimseye bunu yapmaya hakkı yok.

o zaman dünyada etek, pantolon, bluz, şapka.. da giyilmesin muhtemelen bunu giyenlerden biri de adam yakmıştır.." herkes bale kıyafetiyle dolaşsın ve barış dolu bi dünya olsun" diyebilir miyiz?
canım benim,bu tür boş yazıları kaale alma derim...ha duvara yazmışsın ha bunu yazan düşünceye yazmışsın,fark yok...sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…