• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taklitci görümce

Amacınız laf sokmak mi buraya gelip konu içinizi açmadıysa çıkın gidin. İşiniz gücünüz d3rdinşz tasanız yok bir derdim vara girip klavyeden iki sallayımda rahatlayım derdindeyseniz bence sizinde saçma slk takıntılarınız var. İnş benim görümcem gibi bir görümceniz olur o zaman anlarsınız
Hakaret etmeyin kimseye. Bence görümcen değil sen fazla sinirlisin pes

Amacınız laf sokmak mi buraya gelip konu içinizi açmadıysa çıkın gidin. İşiniz gücünüz d3rdinşz tasanız yok bir derdim vara girip klavyeden iki sallayımda rahatlayım derdindeyseniz bence sizinde saçma slk takıntılarınız var. İnş benim görümcem gibi bir görümceniz olur o zaman anlarsınız
Yoo, niye laf sokayım bilakis yavaştan görümce zehrinizi akıtıyorum. Teorik olarak mümkün değil bedduanız tutamaz.

Belki parasi yetmezdi diye dusundum 😂😂😂
Yok yahu, her yerde usta var.
Versace ürün fotosu götür, marka kendi ayırt edemez ne olacak😂

Şaka bir yana ciddi ciddi böyle görümceler var, sırf görümce değil insanlar var.
Ben yaşıyorum bunu.
Sinir eden durum şurda, normal insan beğenisini dile getirir, güle güle kullan ya da aa beğendim ben de bakayım der.
Böyle sinsiler ‘hıı hiç bana göre değil, bunu mu aldın yani’ gibi ibarede bulunup, insanın canını sıkıp, gidip yapıyor.
Mesele bu aslında.
Konu sahibi takmış takmamış bilemem ama benim yanımda kocasına ‘aha bak bu yüzün bana hediye gelecek’ diye parmağımı koparırcasına çekiştiren akrabamız var.

Her yerdeler, kaçış yok bunlardan.

Şaka bir yana ciddi ciddi böyle görümceler var, sırf görümce değil insanlar var.
Ben yaşıyorum bunu.
Sinir eden durum şurda, normal insan beğenisini dile getirir, güle güle kullan ya da aa beğendim ben de bakayım der.
Böyle sinsiler ‘hıı hiç bana göre değil, bunu mu aldın yani’ gibi ibarede bulunup, insanın canını sıkıp, gidip yapıyor.
Mesele bu aslında.
Konu sahibi takmış takmamış bilemem ama benim yanımda kocasına ‘aha bak bu yüzün bana hediye gelecek’ diye parmağımı koparırcasına çekiştiren akrabamız var.

Çok şükür anlayan birileri var. 🙏

Bilemedim ya .alsın yani nolmuş
Bende geçen yıl gelinliğimi çizdim diktirdim
Ay bı baktım şok geçirdim moda oldu benim gelinlik bu yil

Millet benden aldı taklitçi ay vah tüh nerelere gidem diye ağıt mi yakayım yani
Arkadaşın karısı benden yirmi gün sonra evlendi onlar .o bile gidip benim gelinliğin kollarından ekletmis gelinligine

Ne var yani çok hoşnut oldum ben

Ben yaşıyorum bunu.
Mesele bu aslında.

Yaa evet sonradan ekledim yorumuma cakma yaptirma şeyi aklima gelmedi. 😬😬

Bizde de oyle gelin var. Benim taa 6 sene once giydigim gelingin bile neredeyse aynisini giymişti cok ufak detaylar farkliydi. :) Farkediyorum ama beni sinir etmiyor. 😬

Benim yengemde fon perdemin aynısı yapmıştı .sonra etraftada görümcem bizi kıskaniyor ( ablam ) mutfak dolabı annemin dolabının aynısı demiş :) mutfak dolabı da kırmızı beyaz normal bı dolap yani .. ablam çok önceden beri yapmıştı farklı sehirlerdeydik diye evini bile yıllar sonra gördü ve bunu demisti ..aklıma şey geldi acaba sende onun gibimisin ?

Haha böyle bir komsum vardi evlendi de kurtuldum millet bizi karistirmaya basliyordu. Ruh hastasi. Bir de kimle arkadas olsam o taklide baslar. Dün arkadas ve esi kiziyla hep birlikte alisveris yaptik, kadin bende ne görse onu aliyor resmen. Esi artik acikca söyledi sanki illa kizin aldigini mi almak zorundasin hem sana yakismadi diye. surati asildi

Benim kücük gorümcede benden nefret eder. Hatta nisanliyken yanimda sürekli ben sarışınlari sevmem falan diye konuşurdu sürekli. (Kendisi cok esmer ben sarışın beyaz tenliyim). Geçen sene bir akrabanin dügün yemegine gittik. Bir baktım benim saclarımın aynisina boyatmis . Kaynanam patavatsizdir biraz .kızına dönüp aaaaa aynı zeynebe benzemis sacların dedi. 11 yasindaki kızıda zaten annem kuaföre zeynep yengemin resmini gösterip aynisi olsun dedi. Ertesi gün görümcem saclarini siyaha boyadi. ben hiç kızmadım sinirlenmedim hatta kendini düsürdüğü durum çok hoşuma gitti

Benim kücük gorümcede benden nefret eder. Hatta nisanliyken yanimda sürekli ben sarışınlari sevmem falan diye konuşurdu sürekli. (Kendisi cok esmer ben sarışın beyaz tenliyim). Geçen sene bir akrabanin dügün yemegine gittik. Bir baktım benim saclarımın aynisina boyatmis . Kaynanam patavatsizdir biraz .kızına dönüp aaaaa aynı zeynebe benzemis sacların dedi. 11 yasindaki kızıda zaten annem kuaföre zeynep yengemin resmini gösterip aynisi olsun dedi. Ertesi gün görümcem saclarini siyaha boyadi. ben hiç kızmadım sinirlenmedim hatta kendini düsürdüğü durum çok hoşuma gitti
Ahahaha üstüste boya, yakmıştır saçları.

Back
X