- 15 Ağustos 2020
- 336
- 305
- 53
Okuduğunuzu iyi anlayın önce orada sanki demişim. Bunun için evlendi dememişim.Benimle s.d.k yarıştırmak için evlendi cümlenizden sonrasını okumaya gerek duymadım bilesiz ıyi misiniz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okuduğunuzu iyi anlayın önce orada sanki demişim. Bunun için evlendi dememişim.Benimle s.d.k yarıştırmak için evlendi cümlenizden sonrasını okumaya gerek duymadım bilesiz ıyi misiniz
![]()
Hakaret etmeyin kimseye. Bence görümcen değil sen fazla sinirlisin pesAmacınız laf sokmak mi buraya gelip konu içinizi açmadıysa çıkın gidin. İşiniz gücünüz d3rdinşz tasanız yok bir derdim vara girip klavyeden iki sallayımda rahatlayım derdindeyseniz bence sizinde saçma slk takıntılarınız var. İnş benim görümcem gibi bir görümceniz olur o zaman anlarsınız
Yoo, niye laf sokayım bilakis yavaştan görümce zehrinizi akıtıyorum. Teorik olarak mümkün değil bedduanız tutamaz.Amacınız laf sokmak mi buraya gelip konu içinizi açmadıysa çıkın gidin. İşiniz gücünüz d3rdinşz tasanız yok bir derdim vara girip klavyeden iki sallayımda rahatlayım derdindeyseniz bence sizinde saçma slk takıntılarınız var. İnş benim görümcem gibi bir görümceniz olur o zaman anlarsınız
Bu sinir sizi hasta eder. Bence görümcen i kıskanan sensin çok net. Hadi Allah sabır versin gorumceneOkuduğunuzu iyi anlayın önce orada sanki demişim. Bunun için evlendi dememişim.
Yok yahu, her yerde usta var.Belki parasi yetmezdi diye dusundum![]()
Evet kendinden13 yaş küçük birinin her yaptığının aynısını yapan birini kıskanıyorum haklısınızBu sinir sizi hasta eder. Bence görümcen i kıskanan sensin çok net. Hadi Allah sabır versin gorumcene
Çok şükür anlayan birileri var.Yok yahu, her yerde usta var.
Versace ürün fotosu götür, marka kendi ayırt edemez ne olacak
Şaka bir yana ciddi ciddi böyle görümceler var, sırf görümce değil insanlar var.
Ben yaşıyorum bunu.
Sinir eden durum şurda, normal insan beğenisini dile getirir, güle güle kullan ya da aa beğendim ben de bakayım der.
Böyle sinsiler ‘hıı hiç bana göre değil, bunu mu aldın yani’ gibi ibarede bulunup, insanın canını sıkıp, gidip yapıyor.
Mesele bu aslında.
Konu sahibi takmış takmamış bilemem ama benim yanımda kocasına ‘aha bak bu yüzün bana hediye gelecek’ diye parmağımı koparırcasına çekiştiren akrabamız var.
Her yerdeler, kaçış yok bunlardan.
Buradaki hakaret cümlesini gösterir mısınız?Hakaret etmeyin kimseye. Bence görümcen değil sen fazla sinirlisin pes
Yok yahu, her yerde usta var.
Versace ürün fotosu götür, marka kendi ayırt edemez ne olacak
Şaka bir yana ciddi ciddi böyle görümceler var, sırf görümce değil insanlar var.
Ben yaşıyorum bunu.
Sinir eden durum şurda, normal insan beğenisini dile getirir, güle güle kullan ya da aa beğendim ben de bakayım der.
Böyle sinsiler ‘hıı hiç bana göre değil, bunu mu aldın yani’ gibi ibarede bulunup, insanın canını sıkıp, gidip yapıyor.
Mesele bu aslında.
Konu sahibi takmış takmamış bilemem ama benim yanımda kocasına ‘aha bak bu yüzün bana hediye gelecek’ diye parmağımı koparırcasına çekiştiren akrabamız var.
Her yerdeler, kaçış yok bunlardan.
Taklitci geline bak senBen yorum yapmayım en iyisi. Koltuk takımımı kayınvalidemin takımından aldık. Çok gezdim o takım gibi beğendiğim olmadı(Rengini farklı yaptırdık
)
Ahahaha üstüste boya, yakmıştır saçları.Benim kücük gorümcede benden nefret eder. Hatta nisanliyken yanimda sürekli ben sarışınlari sevmem falan diye konuşurdu sürekli. (Kendisi cok esmer ben sarışın beyaz tenliyim). Geçen sene bir akrabanin dügün yemegine gittik. Bir baktım benim saclarımın aynisina boyatmis . Kaynanam patavatsizdir biraz .kızına dönüp aaaaa aynı zeynebe benzemis sacların dedi. 11 yasindaki kızıda zaten annem kuaföre zeynep yengemin resmini gösterip aynisi olsun dedi. Ertesi gün görümcem saclarini siyaha boyadi. ben hiç kızmadım sinirlenmedim hatta kendini düsürdüğü durum çok hoşuma gitti
Ahahaha üstüste boya, yakmıştır saçları.