• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taksici ve terbiyesizliği ya cezası?

Insanlar Uber e bunlar yuzunden biniyor. Soforle muhattap olmuyorsun parasi da direkt karttan kesiliyor. Bir ara utanmadan ayaklanmislardi uber ekmegimizle oynuyor diye. Insanlar parasiyla rezil oluyor ayip ya.

Herkes stresli işte çalışıyor ama kimse kimseye sövüp stres atmıyor
Dengesiz herif kendi gibi dengesiz birine denk gelirde ağzı burnu yer değiştirir inşallah
Hamile halimle beddua edecek kadar sinirim hopladı
çoluk çocuk sövmekle erkeklik yaptı kıt beyinli heralde
Pislik

Ev belli olunca böyle şeylere bulaşmamadan yanayım ben kimin ne çıkacağı belli olmaz malesef insanların ağzını tutamıyoruz iki dakikada aldığı bütün terbiyeyi sergilemiş gidip şikayetinizi geri alabilirsiniz sanırım tedirginliğinizi ifade edin polisler anlayacaktır sizi

Hicbir sey yapamaz boyleleri pislik gibi korkak olurlar.
Orda sessiz iki kadin görmüş kendini tatmin etmis pislik, simdi polisle falan muhatap olunca kuyrugunu egip kacacak.
Bu arada bikac arkadas daha belirtmis, uber candir, haftada en az 2-3 kez kullanıyorum, kurtuldum taksici terorunden.

Yerden göğe kadar haklısın amaa ins. Senin aleyhine dönmez işler.
Adam pislikmis resmen.

Ne yazık ki şikayetten bir şey çıkacağını düşünmüyorum ama adama göz dağı vermek açısından en isabetli kararı vermişsiniz. Serin kanlılığınızı takdir ettim o an plakaya bakmak çoğu kişinin aklına bile gelmez.

Ay şok daha neler bana hiç denk gelmedi Allah muhafaza İzmir'de taksiciler çok kibar kızlar şikayet etmeye giden ayakların dert görmesin

Benim annemle evim çok yakın ama yokuş misal annemin evinden biniyorum 5 TL yazıyor kusura bakmayın ama elimde çocukla yuruyemiyorum diyorum ne demek efendim görevimiz rice ederim diyorlar her seferinde beni tanımaz etmezler hepte farklı taksiye denk geliyorum hepside kibar maşallah onlara birde lokma dokturduk taksi durağında almadıysanız alın beklerim efendim dedi aldık tşk dedim canım izmirim ya seviyorum insanlarini

Ben de ne zaman binsem taksiye yol 16 liraysa mesela 20 versem üstünü alamıyorum ve bir şey demeye de korkuyor insan. Zoraki yalvar yakar götürüyor gibi davranıyorlar. Sonra da Uber uygulamasını protesto ederken kimse destek olmuyor diye ağlıyorlar. Daha bu kafayla giderlerse köklü bir çözüm gelebilir. Bizim ülkemizde gece geç taksiye binince taksinin plakası arkadaşa aileye mesaj atılır ne olur ne olmaz diye ne yazık ki.
İyi ki şikayet etmişsiniz diyorum yoksa benim içime otururdu yaptıkları. Sonucu ne olur kestiremiyorum ama neyse demeyip uğraştığınız için tebrik ediyorum

Bimerede yazmanizi tavsiye ederim.isim plaka durak adi hepsini yazin.
Kizim ufakken e5 te yol ortasinda lutfen sigara icmeseniz camida acamiyorum soguktan ve cocuk hasta dedim diye kufur kiyamet beni indirdi. Polisi aradim.ama nasil yagmur yagiyor ben e5te kucagimda bebek dikiliyorum arabalarin ortasinda.polisler beni eve birakti.yazili bir cok yere sikayet ettim gerekenide yaptilar.

Back
X