• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taksici ve terbiyesizliği ya cezası?

Karakol ile evim arası 2 sokak var ve yaklaşık 5 dk mesafe var olmadi tekrar gidip endiselendigimi dile getirebilirim .
Apartmanda 9 amca ve hepsinin aslanlar gibi yeğenlerim var ve inan duysalardı daha kötü olur du durum .
Ben 8 senelik evliliğimi elimin tersi ile ittim ki bu adama ne gerekiyorsa yaparım hassas tahammül edemedigim nokta ne olursa olsun şahsıma özellikle yakisik alınmayacak bir durumda bırakılması hiç ama hiç gelemem inanın annem babam olsa kesinlikle onlarada aynını yaparım inandım biliyorum kendimi .
Internette arattırdım ama tazminat felan yazıyor bunu kabul etmemekle birlikle çeksin cezasını diyorum sapına kadar çeksin . Benim annemin çocuğumun yanında mahalle ortasında bunları demesini aklıma gelince cildiriyorum
Aile apartmanın da oturuyorsan hiç korkma bence. Akrabalara da haber ver bir müddet dikkatli olsunlar. Adam küfür ve hakaret etmiş. Para cezası ve tazminat alırsınız işte. Bence bu da yeter bir daha da kolay kolay cesaret edemez.

Bu şikayetten birşey çıkmaz.. türkiye burası...olay anımda hemen 155 i arayıp polis çağırsaydınoz belki ozaman birşeyler olurdu...

155 i ararsaniz ne olacsk ki. Kac saat sonra belki ekip arabasi gelecek. Sikayetciysen buyur karakola diyecek. kadin olaydan hemen sonda karakola gitmiş aynı şey.

Şikayet etmekle çok iyi yapmışsınız .. Allahın cezaları tukenmiyor böyleleri .. İnşallah birşey yapmaya kalkmaz pislik .. Ama bence adresinizi değiştirin .. Hırs yapar belki ..

Çok haklısınız ama ben olsam böyle bi adamı kendi güvenligim acısından korkar karakola şikayet etmezdim,
Belliki normal biri degil işindende olup sizi sorumlu tutup başınıza bela olmaz inşallah:olamaz:

Merhabalar kızlar
Bugün başıma gelen olayla ilgili bilgi sahibi olan yada yol gösterecek kişilerden destek beklemekteyim .
Bugün annem oğlum ile birlikte büyüğümüzü ziyarete gittik taksi ile ordan çıkınca da taksi ile eve dönmek için durağı aradım taksi geldi . Allah biliyor ya annem taksinin gelişinde meymenet yok hayırlısı deyip bindik .
Adam son sürat apartman kapısının önüne getirdi ücret 13.50 kr tuttu . 100 tl uzattım adama . Adam ben bunu bozamam edemem deyip sinirlendi parayı fırlattı. Bana haber verseydiniz yolda bozdururdum vs dedi ( 1. Sorum siz taksiye binerken benim şu kadar param var bozabilir misin diyormusunuz .? )

O anın paniği ile cep cuzdan ne varsa talan ettik bozuklukları çıkartmaya başladık tam net 13.50 kr cikti ama adam taksimetreyi kapamamış ve ücret 15 tl olmuş. Sonra adam 100 tl yi bozmak için cüzdanından 80 tl uzattı al şunu uzatma dedi . Adama bozukluğu verip burda 13. 50 kr var dedim . Adam o parayı da fırlattı. Adama dediğim şey 13 . 50 tl tuttu ve al şu parayı dedim . Tavrına binayen ki yaptığı son derece terbiyesizlikti . Yüzüme yüzüme para atması... neyse
Adam birden küfretmeye başladı ve cevap bile vermeden taksinin kapısını kapadık ve bina önüne 2 adım attık . Adam cami açtı ve başladı küfretmeye ama öyle böyle küfür değil para bi tarafına girsin çoluk çocuktan çıksın. Bilmemne yaparım seni gibi gibi gibi ama o an zaten kan beynime sıçradı. Ben taksiye doğru dönünce adam bastı gaza tam giderken işlik çaldım o an ki refleks ile o da durdu o an resmen hafızam ile plakanın resmini çektim ve hemen durağı arayıp su su plaka sizin mı dedim onlarda doğruladı. Şoförün adını sordum adını hemen söyledi ama soyismini söylemedi o sinirle adama tüm dediklerini yaptıklarını anlattım adam başkana aratacam dedi kapadı .
Velhasıl kelam bunu kendime yetiremedim ki ben bu yüzden boşandım ( hakaret özellikle namus şeref olunca kaldıramam) ve direk en yakın karakola gidip şikayetçi oldum tabi ifademi verdim ve annemde verdi ifadesini . Şahit olarak tüm sokak sakinleri mevcut ve annemde bunların birtanesi ...
Karakolda başkan denen adam aradı hemen ordan çık şikayet etme işten kovar ben cezasını veririm dedi ama tamamen palavra o an telefonu hoparlöre verdim yanımdaki 3 polise dinlettim . Aynen durum şu sen ordan çık gel durağa konuşalım sakın şikayetçi olma iş açma dedi ama polis duyuyor bunları. Adama sen istediğini yap yada yapma ben şikayetimi geri çekmem dedim konuşamayınca allah razı olsun polis aldı telefonu karakola gel neden çağırıyorsun dedi adam bisi diyemedi tabi . Adamın tüm bilgileri ve allahtan bindiğimiz yerde indiğimiz yerde kamera vs var ama ses olmadığı için sadece bekleme sürecince belki birşey kafasını camdan çıkartıp konuştuğu gözüküyor.
1. Hakaretten küfürden şikayetçi oldum ama yaptığı şey resmen tacize girmiyor mu ? Onu o anki sınır ve öfke ile soramadim . Anca kendime geldim yavaş yavaş oturuyor biseyler kafama .
2. Bu adam kapı önünde indiğimiz için evimizi biliyor acaba birşey yaparmı korkusu ki 2 yaşında evlâdım var allah muhafaza korktum açıkçası...
3. Bu adamın sonu ne olur ...
Yanlış yada yazım yanlışı için affola inanın hala elim ayağım titriyor .
Isteyen olur ise şikayetimi gönderebilirim.
Hayırlı geceler
Oncelikle buyuk gecmis olsun ve kendinize dikkat edin! Insallah kazasiz belasiz hakkinizi alirsiniz. Bende bu yaz Turkiye'ye geldigimde basima benzer bir olay geldi. Ben oldum olasi taksiye binmeye korkmusumdur,helede tekbasina binmek:(( Vapurdan iner inmez karanlikta eve gitmemek icin taksiye binmek zorunda Kaldim. Baskalarida inmisti vapurdan. Karsilamaya gelenlerle birbirlerine sarilip opuyorlardi birbirlerini. Taksi soforu aynen soyle dedi ".ohhh ne guzel herkes opusuyor,koklasiyor bize birsey yok dedi". O an odum koptu. Inemedimde. Butun yolculuk boyu camdan disarm baktim.Adam dolastirarak istedigim yere yakin biryere getirdi ve ben gideceginiz yeri bulamiyorum dedi. Bende beni burda indirin dedim.Sabah 13 liraya gittigim yere 20 lira istedi. Korkumdan hic ses etmeden istedigi ucreti verdim ve Kalan kismi yuruyerek gittim:((. O yuzden her Turkiye'ye gelisimde korkarak,strese girerek gelirim:( Allah orda yasayan hemcinslerime yardim etsin.

Sikayet etmekle iyi yapmissiniz ama evinizi bilmeseydi iyiydi. Ben asla taksiyi kapinin onune kadar sokmuyorum.
Sukur bana hic boyle bir deli denk gelmedi ki taksiyi cok kullanirim hep cok kibar insanlardi. Efendim diye hitap ediyorlar. Hatta bikac kez bende 100tl verdim birlikte markete gittik bozdurduk beni tekrar geri getirdi. Hic taksicilerle sıkıntı yasamadim.

Merhabalar kızlar
Bugün başıma gelen olayla ilgili bilgi sahibi olan yada yol gösterecek kişilerden destek beklemekteyim .
Bugün annem oğlum ile birlikte büyüğümüzü ziyarete gittik taksi ile ordan çıkınca da taksi ile eve dönmek için durağı aradım taksi geldi . Allah biliyor ya annem taksinin gelişinde meymenet yok hayırlısı deyip bindik .
Adam son sürat apartman kapısının önüne getirdi ücret 13.50 kr tuttu . 100 tl uzattım adama . Adam ben bunu bozamam edemem deyip sinirlendi parayı fırlattı. Bana haber verseydiniz yolda bozdururdum vs dedi ( 1. Sorum siz taksiye binerken benim şu kadar param var bozabilir misin diyormusunuz .? )

O anın paniği ile cep cuzdan ne varsa talan ettik bozuklukları çıkartmaya başladık tam net 13.50 kr cikti ama adam taksimetreyi kapamamış ve ücret 15 tl olmuş. Sonra adam 100 tl yi bozmak için cüzdanından 80 tl uzattı al şunu uzatma dedi . Adama bozukluğu verip burda 13. 50 kr var dedim . Adam o parayı da fırlattı. Adama dediğim şey 13 . 50 tl tuttu ve al şu parayı dedim . Tavrına binayen ki yaptığı son derece terbiyesizlikti . Yüzüme yüzüme para atması... neyse
Adam birden küfretmeye başladı ve cevap bile vermeden taksinin kapısını kapadık ve bina önüne 2 adım attık . Adam cami açtı ve başladı küfretmeye ama öyle böyle küfür değil para bi tarafına girsin çoluk çocuktan çıksın. Bilmemne yaparım seni gibi gibi gibi ama o an zaten kan beynime sıçradı. Ben taksiye doğru dönünce adam bastı gaza tam giderken işlik çaldım o an ki refleks ile o da durdu o an resmen hafızam ile plakanın resmini çektim ve hemen durağı arayıp su su plaka sizin mı dedim onlarda doğruladı. Şoförün adını sordum adını hemen söyledi ama soyismini söylemedi o sinirle adama tüm dediklerini yaptıklarını anlattım adam başkana aratacam dedi kapadı .
Velhasıl kelam bunu kendime yetiremedim ki ben bu yüzden boşandım ( hakaret özellikle namus şeref olunca kaldıramam) ve direk en yakın karakola gidip şikayetçi oldum tabi ifademi verdim ve annemde verdi ifadesini . Şahit olarak tüm sokak sakinleri mevcut ve annemde bunların birtanesi ...
Karakolda başkan denen adam aradı hemen ordan çık şikayet etme işten kovar ben cezasını veririm dedi ama tamamen palavra o an telefonu hoparlöre verdim yanımdaki 3 polise dinlettim . Aynen durum şu sen ordan çık gel durağa konuşalım sakın şikayetçi olma iş açma dedi ama polis duyuyor bunları. Adama sen istediğini yap yada yapma ben şikayetimi geri çekmem dedim konuşamayınca allah razı olsun polis aldı telefonu karakola gel neden çağırıyorsun dedi adam bisi diyemedi tabi . Adamın tüm bilgileri ve allahtan bindiğimiz yerde indiğimiz yerde kamera vs var ama ses olmadığı için sadece bekleme sürecince belki birşey kafasını camdan çıkartıp konuştuğu gözüküyor.
1. Hakaretten küfürden şikayetçi oldum ama yaptığı şey resmen tacize girmiyor mu ? Onu o anki sınır ve öfke ile soramadim . Anca kendime geldim yavaş yavaş oturuyor biseyler kafama .
2. Bu adam kapı önünde indiğimiz için evimizi biliyor acaba birşey yaparmı korkusu ki 2 yaşında evlâdım var allah muhafaza korktum açıkçası...
3. Bu adamın sonu ne olur ...
Yanlış yada yazım yanlışı için affola inanın hala elim ayağım titriyor .
Isteyen olur ise şikayetimi gönderebilirim.
Hayırlı geceler

Cok uzuldum taksiciler ve soforler cemiyeti var baskaninin adi fevzi apaydin isterseniz internete bi yazin ve bu kisiye de bilgi verin birsey olur mu bilmiyorum etkisi var midir. Polise cekindiginizi de soyleyin lutfen dikkat edin kendinize tekrardan gecmis olsun cok uzuldum

Benim de bir taksiciyle başım belaya girmişti. Ben beyaz masaya ve taksiciler odasına (ismini tam hatırlamıyorum) yazılı şikayette bulunmuştum.
Taksi durağından aradılar (ki ben durağı falan aramamıştım). Beyaz masadan ve taksiciler odasından aramışlar durağı da. Durak sahibi yalvardı yakardı ama ben vazgeçmedim. Daha sonra hem beyaz masa hemde oda dan aradılar ben gene şikayetimden vazgeçmedim.
Yanlış hatırlamıyorsam 2 defa şikayet alınırsa taksi şoförlüğü yapamıyorlarmış. Öyle bir bilgi vermişlerdi bana.
İyi ki davanızın arkasında durmuşsunuz.

Karakol ile evim arası 2 sokak var ve yaklaşık 5 dk mesafe var olmadi tekrar gidip endiselendigimi dile getirebilirim .
Apartmanda 9 amca ve hepsinin aslanlar gibi yeğenlerim var ve inan duysalardı daha kötü olur du durum .
Ben 8 senelik evliliğimi elimin tersi ile ittim ki bu adama ne gerekiyorsa yaparım hassas tahammül edemedigim nokta ne olursa olsun şahsıma özellikle yakisik alınmayacak bir durumda bırakılması hiç ama hiç gelemem inanın annem babam olsa kesinlikle onlarada aynını yaparım inandım biliyorum kendimi .
Internette arattırdım ama tazminat felan yazıyor bunu kabul etmemekle birlikle çeksin cezasını diyorum sapına kadar çeksin . Benim annemin çocuğumun yanında mahalle ortasında bunları demesini aklıma gelince cildiriyorum
Iste bize bu ülkeye böyle kadınlar lazım helal olsun size!
Kendini ezdiren dayak küfür yiyip ama kocamı seviyorum özünde iyi biri bik bik diyen kadınlar değil.
Umarım hak ettiği cezayı alır çok geçmiş olsun.

Geçmiş olsun canım Allah herzaman iyiler le karsilastirsin. Bunlar insanın psikolojisini bozuyor çevrede okadar var ki.
Bu derece de manyak sizin evi unutmaz sen her şekilde dikkat et lütfen.
Kendi adıma konuşayım herzaman toplu taşıma araçlarını tercih ediyorum ne kadar çocukla zorlansa da birebir muhatap olacağın yerlerden kaçın lütfen. İnşallah o taksi ci de yaptığının cezasını ceker

Çok iyi yapmışsınız. Adam pislik, pişkin.
Bir şey daha demek istiyorum ben taksiye bindiğim zaman bozuk yoksa diyorum bozuğum yok ona göre bineyim mi diye. Çünkü bazen onlarda da bozuk olmuyor. Ama bu demek olmuyor ki tavrı doğru. Hayvan herif hiçbir halt da yapamaz.

Sizi tebrik ediyorum cok iyi yapmışsınız şikayet ederek pislik herifff.

Hay emeginize saglik mis gibi cok iyi yapmissiniz jic olmazsa gozu korksun bu rerbiyesizler yuzunden bu meslegi duyunca cildiriyorum iki hafta once esimle gec bir saatte yolda bulunduk taksi nesafemiz 15 lira sitemizin icerisinden araba normalde geliyo ve kapiya birakiyor bes dk kadar yurume mesafesi var bizi oyle bir yerde birakti kendiniz giderseniz ben yola baglanacagim diye bu is hep cok parali kisilere mi denk gelmeli ? Bi mesafe 50 lira mi tutmali ? Artik esime dedim pesin pesin soruP soyleyelim elim ayagim titredi sinirden iki liralik yol ama minubus vs yok bazen trip atmasinlar diye fazla bile veriyoruz. Boyle taksicilerden biktim iyice meslegi kotuye kullanmak degilde nedir ? Yol bilmiyorsan sabir bilmiyorsan hedefin yukseklerse zahmet etme...

gerekeni yapmışsınız zaten. şahitleriniz de var. ama evinizi bilmesi kötü sorun yaratabilir. neticede adam normal davranmamış zaten.

Doğrusunu yapmışsınız aslında,Birşey yapar mı tabi garantisi yok ama en azından korkmuştur.
Bu şekilde yapmasaydınız eminim aynı şeyleri başkasına da yapabilirdi.

iyi yapmışsınız. taksiye binerken soruyorlar nereye gideceksin diye ona göre taksiye kabul ediyorlar yada etmiyorlar. normalde bu da yasakmış. para bozdurma olayı zaten belli başlı büyük bir sorun. yağmurlu günlerde trafiğe girmemek için kesinlikle durmuyorlar bile transit geçiyorlar. bazen anlamaya çalışıyorum gerçekten stresli bir meslekleri var ama sonra da hangi meslek grubunda stres yokki her işin kendi göre zorlukları var diyorum. işinden kovulmasa bile ciddi bir ikaz alır diye düşünüyorum. bir daha da yapmaz en azından. sizinle de uğraşacağını sanmıyorum.

Birincisi bindiğin yerden geldiğin yere kadar 13.50 tl yazdıysa taksimetre onu almak zorunda...

Cebinde bozuk para bulundurmaması senin değil onun sorunu, bu süreyi ücret olarak senden alamaz. Ha keyfi sen bekletirsin o zaman alabilir amenna buradaki suç tamamen şoförün...

Paranı gasp etmiş birde üzerine, küfür kıyamet...

Korkutmak amaçlı birşeyler yapabilir ama şikeyetçi olmakla iyi etmişsin meydanı böyle densizlere bırakmamak lazım işini adam gibi yapanlarında adı lekeleniyo...

Pisliğin tekiymiş.
Nerde uğursuz var taksici olmuş
Taksi durağına sizi cagirmis sanirim yanlis anlamadiysam kim bilir nasil tehdit ederler ne yaparlardi onlarin hepsi birbirini tutuyor alayı aynı b*k
Sikayetinizden vazgecmeyin bimere beyaz masa gibi yerlere sikayet oluyorsa onlarada edin

Back
X