• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taktılar arkadaş taktılar

Love_your_life

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
5.560
4.518
173
Kızlar konu eşimin ailesi, 4,5 aylık kızımın algulamamasına taktı.Yanlarında imada bulunup böyle söylememeli gerektiğini ifade ediyorum fakat sürekli bebeğime '' sen neden agulamıyorsun bakalım. '' diyorlar. Eşim bu sefer onlar bize geldiğinde "bende duracağım sen rahatsız olma." dedid Yemek yerken kızıma görümce "sen neden agulamıyorsun aaaa agulaa hadi agu demiyor bak." diyor. Eşim daha önce sürekli bu konuyu söyledikleri için üzüldüğümü biliyor eski konularımdan hatırlayanlar vardır ya da bakarsanız açıklayıcı olabilir.Eşim"bak gördün mü yine dedi ablan" diyeceğim diye konuyu bile açmıyor kaçıyor resmen hatta farkında değilmiş bu imanın gibi davranıyor ben mi hassasım ben mi abartıyorum. Ayrıca onlarla arama mesafe koydum bunu bile fark etmiyorlar ben daha ne yapayım onlar beni üzdüğü halde üzülmesinler diye kırmadan birşeyleri halletmeye çalışıyorum. Çok sıkıldım çok ayrıca eşim farkında olduğu halde değilmiş gibi davranıyor.

Son düzenleme:
4.5 aylık çocuk onları algılıyor üzülüyor mu zannediyorsunuz?
biizm kızlar aglamakdan a-gu demeye fırsat bulamadan büyüdüler.
Allah aşkına eşimizin tarafına bilenmek için bahane mi arar olduk?
bir de zamane çocukları hiç biizm gb degil derler nasıl olsunlar
dogar dogmaz kıyaslanarak büyüyorlar
benim çocugun kilosu boyu doktoru diş rengi parmak ölçüsü kıyaslamasından ruhları mutsuz çocuklar oldu..
bırakın desinler
bırakın bu bahaneyle ilgilensinler

:-) haklısın ama çok geriyorlar beni daha ne yapayım yol arıyorum :-)
Careler tukenir bu insanlar karsisinda,en guzeli he deyip gecmek. Benim esim yapardi kendi ailesine. Kafam rahat ediyor bin tane insan var herkes bir sey soyluyor soruyor her birine ayri ayri laf mi anlatayim he diyorum konusmuyor bizim oglan aptal zaar diyorum geciyorum anca susuyorlar derdi ;) evde gulerdik. Ne yapalim? Hele kalabalik ailelerde her kafadan bir ses cikar hepsini ayri ayri takacak olsak omur biter

Benim kızım biraz geç yürüdü.Aksine de sitedeki yaşıtları erkenden yürüdü koştu mübarek.

Saçma sapan tavsiyelerde bulundular beni suçladılar alttan alttan.

Sonra biri tuttu bu çocuk down semdromlu olabilir mi dedi.Öyleyse de benim çocuğum başımın üstünde yeri var.Millete ne oluyorsa

Sözün kısası insanlar susmaz.

anlayan beri gelsin ki anlamayanlara anlatsın
bu ne arkadas sabah sabah yaaa
Bebegi agulamiyor galiba ... kv bu niye agulamiyor diyip duruyormus heralde bebeginee bir sorun oldugunu ima ediyor ... buda konu sahibini rahatsiz ediyor araya mesafe koymus ama anlamiyormus kv :KK70: böyle anladim ben :KK70:

Back
X