• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taktılar arkadaş taktılar

Canım takacak oldukları zaman her konuyu abartmayı seven çıkar.
Dr. normal dedi deyip geçiyorum.
o kadar sorun ve sorumluluk varken hiç uğraşamıcam onlarla.

bu aylarda saçma şeylere takılman normal bence. sanki kendini eksik öğretememiş gibi hissediyor olmalısın. yavaş yavaş takılmamayı öğreneceksin sende çoğu anne gibi. büyüdükçe;
aa çok mu zayıf...
aaa çok mu kilolu obez olur bu çocuk.
aa yürüyemiyor mu daha falancanınki 8 aylık yürüyordu.
aaa konuşamıyor mu hala falancanınki 2 aylıkken anne diyordu (yersen).
aa bezli mi.
aa kendi kendine yiyemiyor mu...
aaa lar hiç bitmeyecek. sizde takılmamayı öğreneceksiniz.

şimdiden boş verin siz. bu aylar geçecek. çocuğunuza odaklanın. şarkılar söyleyin, onunla dans edin.

Öyle haklısınız. Onlar hep konuşacaklar. Bu durumun farkındayım ama çok sıktılar artık. Ya birde bir sorun olsa haklı çıkmanın gururunu yaşayacak gibiler
Heryerde var o tip insan onlar 10 çocuk doğurmuş mükemmel büyütmüş üstüne en üst seviye bebek bakımı ile ilgili eğitim almışlar çünkü en doğrusunu bilirler ben artık doktora götürdüm gelişimi olması gerektiği gibi deyip lafı tıkıyorum ağızlarına

Bir egitimci olarak diyeyim her cocugun gelisim donemi farklidir. Kim ne derse desin aldiris etmeyin. Doktor kontrolleri oluyor bebeklerin zaten bi anormallik olsa der.
Bir eğitimci olarak bende bu hataya düşüyorum ençok bundan kızıyorum kendime zaten anne olunca okuduğun fakülte insanların fikri gibi davranmak oluyormuş

bu aylarda saçma şeylere takılman normal bence. sanki kendini eksik öğretememiş gibi hissediyor olmalısın. yavaş yavaş takılmamayı öğreneceksin sende çoğu anne gibi. büyüdükçe;
aa çok mu zayıf...
aaa çok mu kilolu obez olur bu çocuk.
aa yürüyemiyor mu daha falancanınki 8 aylık yürüyordu.
aaa konuşamıyor mu hala falancanınki 2 aylıkken anne diyordu (yersen).
aa bezli mi.
aa kendi kendine yiyemiyor mu...
aaa lar hiç bitmeyecek. sizde takılmamayı öğreneceksiniz.

şimdiden boş verin siz. bu aylar geçecek. çocuğunuza odaklanın. şarkılar söyleyin, onunla dans edin.
Aslında bu şekilde kendimi rahatlatmaya çok çalışıyorum fakat eşimin ailesine fazla zaafım var kızmak istiyorum hep:-) çevreye hep benim bebeğim benim kararım diye savunuyorum bunu onlara da yapsam iyi olacak

Peki nasil ruhlari mutsuz oldu yani? Asabiler mi? Mesela kızınca yerlere oyuncak firlatan,aglayan kriz geciren çocuklar biliyorum oyle birsey mi?
Yanlış anlamayin,merakimdan soruyorum çünkü bende insan sevmezmisim,bebekken,cok asabiymisim ve uyumuyor,yemek yemiyormusum. Yaramazmisim da. Büyüdüm,ergenlikti genclikti evlendim hala ruhum mutsuz . Sebebini annem babamda bilmiyor sıkıntılı gebelik mi gecirdin sinirli miydin gebeyken diyorum anneme yooo diyor
kızlarımın babası da aglayan bir bebekmiş.
validem ogluma çekmiş derdi hep.
1yaşını geçtikten sonra rahatlardı.
uyku yemek sıkıntımız kalmazdı.
şimdi 17/13/4yaşlarındalar ruh halleri degişiyor.
ama genel anlamda her ortam vardır evimizde.

Back
X