• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taktılar arkadaş taktılar

4.5 aylık çocuk onları algılıyor üzülüyor mu zannediyorsunuz?
biizm kızlar aglamakdan a-gu demeye fırsat bulamadan büyüdüler.
Allah aşkına eşimizin tarafına bilenmek için bahane mi arar olduk?
bir de zamane çocukları hiç biizm gb degil derler nasıl olsunlar
dogar dogmaz kıyaslanarak büyüyorlar
benim çocugun kilosu boyu doktoru diş rengi parmak ölçüsü kıyaslamasından ruhları mutsuz çocuklar oldu..
bırakın desinler
bırakın bu bahaneyle ilgilensinler
Haklısın benim bebeğim sürekli çıplık atan hareketli bir bebek bu yüzden bazı sesleri yapmadığını biliyorum. Fakat insanların ağzından kızımla ilgili iyi bile olsa artık yorum duymaya tahammülüm yok. Birde eşimin ailesinin bana yıllardır yaptıklarından dolayı galiba artık bebeğimi sevmelerini bile istemiyorum ki yorum duymak sinirimi hoplatıyor

"Valla bişey anlamamışam" :KK53:

Birşeye kızmışsınız orası belli de neye kızdınız siz hanımefendi? o_O

Careler tukenir bu insanlar karsisinda,en guzeli he deyip gecmek. Benim esim yapardi kendi ailesine. Kafam rahat ediyor bin tane insan var herkes bir sey soyluyor soruyor her birine ayri ayri laf mi anlatayim he diyorum konusmuyor bizim oglan aptal zaar diyorum geciyorum anca susuyorlar derdi :KK66: evde gulerdik. Ne yapalim? Hele kalabalik ailelerde her kafadan bir ses cikar hepsini ayri ayri takacak olsak omur biter
Öyle valla haklısın bunlarla ömür tükenecek. Eşim normalde hep kızım konusunda benim yanımda olur fakat akşam ablasının sözlerini duymazdan geliyor beni şok etti. Ama en iyisi dediğin gibi he he demek zaten onlar hep konuşacak

Hiç anlaşılmıyor ya bu ne böyle. Bu da moda oldu. Az nokta virgül koyup düzgün cümle kurum da anlayalım. Agulamıyor mu anlamıyor mu? Kaçan kim bilmem ne yani.

Çocuk algılamıyor muymuş yoksa agulamıyor muymuş???

Berbat bir metin kusura bakmayın, Türkçe sıkıntınız var bence
Türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim hanımefendi telefonumu değiştirdim iPhone kullanıcısı okup Android telefona geçince böyle oluyor yazmak istediklerimi zor yazıyorum da ne güzel bir önyargı

Bebegi agulamiyor galiba ... kv bu niye agulamiyor diyip duruyormus heralde bebeginee bir sorun oldugunu ima ediyor ... buda konu sahibini rahatsiz ediyor araya mesafe koymus ama anlamiyormus kv :KK70: böyle anladim ben :KK70:
Doğru :-) telefon değiştirince ve sinirli olunca okuduğumu bende zor anladım. İPhone gözünü sevdiğim keşke değiştirmeseymişim bir süre site de anlaşma sorunu yaşayacağım sanırım

Kusura bakmayın telefonumu değiştirdim ve yazmak istediklerimi yazamıyorum. Bebeğim agulamıyor eşimin ailesi buna takılıp laf söylüyor

İnsanlar avare kalınca ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Ya dedikodu yapıyorlar,ya üstlerine vazife olmayan işlere karışıyorlar,ya da kendileri her şeyin uzmanıymışçasına yorumlarda bulunuyorlar. Eşinizin ailesi avare kalmış. Hiç hoşlanmadığım bir şey bu yaptıkları. İzin vermeyin bence.

Bence sizde takıntı olmuş .bu önemsiz şeylerle eşinizle olan ilişkinizi zedelersiniz ne gerek var .görmeyin duymayın. Bişeye ne kadar konsantre olursak o kadar büyür gozumuzde.hayatı mutlu yuvaniza zehir etmeyin .eşinize de bişey demeyin bence .agulamadi desinler kafası söyle bacağı böyle desinler hakikaten boşverin siz biliyorsunuz ki bebeginiz çok sağlıklı ve tatlı bir bebek ona odaklanın :)

+1
buralarda diye diye dillerimde tüyler bitti ama hala devam
bir düzgün yazın diye kaç kişiye dedim

konu sahibi takıntılı mısıız?
Takıntılı değilim aslında fakat bebeğim konu olunca her şeyi fazla önemsiyorum. Ayrıca yazdığım metine gelince telefonumu değiştirdim ve buna alışamadım yazmak istediklerimi kafasına göre değiştiriyor anlayamadım bende güzel yazmayanlara kızanlardanım fakat durum benden kaynaklanmıyor şuan üzgünüm

4.5 aylık bebeğiniz varken insanları bu kadar kafayı takmaya nasıl vakit bulabiliyorsunuz hayret.
Konu bebeğimse gelişimi için endişe duyduğumdan dolayı her söyleneni aklıma takıyorum. Bu bebeğimin ne kadarlık olduğuyla bağdaşavak bir şey değil bence onunla hiçbir şeyi düşünmüyorum ama onunla ilgiliihe şeyi düşünülüyor işte

Benim kızım biraz geç yürüdü.Aksine de sitedeki yaşıtları erkenden yürüdü koştu mübarek.

Saçma sapan tavsiyelerde bulundular beni suçladılar alttan alttan.

Sonra biri tuttu bu çocuk down semdromlu olabilir mi dedi.Öyleyse de benim çocuğum başımın üstünde yeri var.Millete ne oluyorsa

Sözün kısası insanlar susmaz.
Çok haklısın. Allahım bebeklerimize sağlık versin inşallah

4.5 aylık çocuk onları algılıyor üzülüyor mu zannediyorsunuz?
biizm kızlar aglamakdan a-gu demeye fırsat bulamadan büyüdüler.
Allah aşkına eşimizin tarafına bilenmek için bahane mi arar olduk?
bir de zamane çocukları hiç biizm gb degil derler nasıl olsunlar
dogar dogmaz kıyaslanarak büyüyorlar
benim çocugun kilosu boyu doktoru diş rengi parmak ölçüsü kıyaslamasından ruhları mutsuz çocuklar oldu..
bırakın desinler
bırakın bu bahaneyle ilgilensinler
Peki nasil ruhlari mutsuz oldu yani? Asabiler mi? Mesela kızınca yerlere oyuncak firlatan,aglayan kriz geciren çocuklar biliyorum oyle birsey mi?
Yanlış anlamayin,merakimdan soruyorum çünkü bende insan sevmezmisim,bebekken,cok asabiymisim ve uyumuyor,yemek yemiyormusum. Yaramazmisim da. Büyüdüm,ergenlikti genclikti evlendim hala ruhum mutsuz . Sebebini annem babamda bilmiyor sıkıntılı gebelik mi gecirdin sinirli miydin gebeyken diyorum anneme yooo diyor

İnsanlar avare kalınca ne yapacaklarını şaşırıyorlar. Ya dedikodu yapıyorlar,ya üstlerine vazife olmayan işlere karışıyorlar,ya da kendileri her şeyin uzmanıymışçasına yorumlarda bulunuyorlar. Eşinizin ailesi avare kalmış. Hiç hoşlanmadığım bir şey bu yaptıkları. İzin vermeyin bence.
Aslında onlarla ciddi mesafe koydum fakat hala anlamıyorlar çok kızıyorum. Mesela kızım hakkında yapılan yorumlara artık dönüp bakmıyorum. Bu durumum gözle görülebiliyor fakat onlar hala konuşuyorlar. Daha ne yapabilirim bilmiyorum

Back
X