tam unutmuştum seni :(

Numaranı değiştir bence, aradığında malak gibi kalsın geri zekalı. geldiğinde zaman geçirecek adam arıyor.

Cinsellik yaşamamanız onun o amaçta olmadığını göstermez ki...

Belki de amacı cinsellik olduğu için gidip duruyor hayatınızdan.

Bakıyor ki sizin o taraklarda beziniz yok, "bununla mı uğraşacağım" diyor.

Sonra boşta kalınca tekrar yokluyor vs...

Açık açık "İçimde sana karşı bir his yok" diyen erkeğin amacı sizinle duygusal bir birliktelik yaşamak olamayacağına göre...

Aynisi arkadasimin basinda var ikizler erkekleri hep boyle galiba

hakikaten tam bir dengesiz,boşverin onu. hayatı boyunca böyle yapacaktır..ben seni üzerim deyince gitmeler sıkılınca dönmeler aynı benimki..bu seni üzerim repilği de yeni icat oldu

canım bişey sorucam bu fotodaki sen misin sensen neden ağzın bir tarafa gözün öbür tarafa bakıyor bir sorun mu var

gel-git akıllı.Aman ciddi bişeyler olmasın ama benden de vazgeçmesin düşüncesi.
Böylesinden baltaya bile sap olmaz.O yüzden hayırlısını gördüm de devam et yoluna.
Ve mutluluğunu kimsenin eline verme.

Babam, dayim, 2 kuzenim ikizler.

Dayimin esi olan yengem ayni evde 3 ikizler erkegi ile yasamaya sonunda isyan etti. Kadin helak oldu, dayim dersen aldatir, ertesi gun gelir seviyorum der, yanarli donerli meyve tabagi. Ogullari ayri hikaye.Kadin genc yasinda coktu yemin ederim.

Babam daha da beter, sabah istemem dedigi seye aksam eee, hani nerde yemicek miydik der.

Velhasil ikizler burclarindan uzak durun kizlar. Sark gorevi yapip psikolojisi bozulan uniformalilar keza. Ama bir erkek bu ikisinin kombinasyonuysa konu sahibesi, arkana bakmadan kac.

bendede vardı canım bundan bitane.şerefsiz beni yedwm goruyodu.bi seviyorum bi hoslaniyorum bi sevmedim seni hic hep böyle yaptı.allah kurtardi beni o pislikten..bırak canım bırak aman sakin asig modlarina girme olan sana olur.böyle tiplerle muhatab olmak hiç iyi değil

Ay burcumdan nefret ettim .. Benim esim gibi gururundan demis olabilir senin soylediklerine karsi .. ama bir sorunu var o kesin dengesiz hallerinden belli . Hic uzulmeye degmiyor inan .. en buyuk yar ana baba ..

evt kızlar bende bu lafından sonra zaten cok soğudum ama o an cook üzüldüm sok oldum ilk defa agzndan bu kadar net seyler duydugum içindir hep dengesiz oldugu için benım için iyi oldu bu lafı asla aklımdan cıkmaz her yerden engelli ulasırsada bu sefer ben agzıma geleni saycam lanet olsun onla tanıstıgım günegercekten ikizler burcu erkeğinden memnun olan birini duymadım çifr karakter resmen

seni seviyo olsaydı bunların hiçbi önemi olmazdı emin ol ben seni üzerimler falan filan hepsi hikaye , o bere insanı hiç değiştirmiyor emin olabilirsin.

benim kocam ikizler ben memnunum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…