tam unutmuştum seni :(

İkizler burcuysa kaç kaç kaç Hayatımda beni bu kadar yoran bir erkek olmamıştı..Allah'ım çok dengesizler! Vaktini harcama senden değerli değil.

Adam seviyor ama kendine güvenemiyor artık.
Maalesef üniformalılarda bir dengesizlik hep var ve olacakta.
Ya onu böyle kabul edeceksin, yada gerçekten bırakacaksın.

Adam seviyor ama kendine güvenemiyor artık.
Maalesef üniformalılarda bir dengesizlik hep var ve olacakta.
Ya onu böyle kabul edeceksin, yada gerçekten bırakacaksın.
bıraktım canım bitti benim için o ettiği laf zoruma gitti üzülen hep ben oluyorum evet kendınden hıc emın degıl benım ruh halim değişken deyip duruyor

çocukken bordo bereli bırıyle evlenıcem derdım oyle aşıktım onların herseyıne :) hatta uzaktan sessızce oyle bırını sevmıstım ufacık boyumla :) şimdi o geldi aklıma yaaa kıyamam sana adam meslegınden dolayı cok zor sartlar altında .kii onların psikolojılerı zaten gel gitli olur.adam sensiz yapamıyor senın de hayatını karartmak ıstemıyor bence artık kendını uzme daha da gorusme..askerler sert dururlar ama aslında coook yufka yureklı olurlar...aklına geldıkce yazmış ama bence uzatma... kendin için..

Eşim ikizler ayrıca üniformalı ama hiçbir dengesizliğini görmedim.
Aksine çok kararlı aklı başında biri bütün burçdaşları aynı kefeye koymamak lazım.
Karakteristik özellikler fark yaratabiliyor.

canım evlensen bile o göreve gidiliyormus senenin yarısı kocan yanında olmuyormuş cok kötü bişey bu benım babamda asker ama bunların o kadar zor ki üzülüyordum hep ona.. evet o da üzmek istemiyor belli bende katlanamıyorum en hayırlısı tamamen bitmesi oldu

Ona anlayacağı dilden konuş MERMİ NAMLUDAN ÇIKMIŞSA ARTIK DÖNÜŞÜ YOKTUR de ve bir daha hayatına dahil etme bence

aynen ozel hayat falan hak getıre...bence en ıyısı oldu..

ikizler erkekleri için bir şey okumuştum. psikoloğa gitmiş her ruhu hasta kadının geçmişinde bir ikizler erkeği yatar. hayatım kaymış şekilde psikoloğun karşısına gidince aklıma gelmişti. uzak durmanız en iyisi.

tescillenmiş sonunda

hahahah ilahi kız güldürdün beni çok yaşa cok ddoğru demişsin
İçlerinde yaşaya yaşaya onlara benzedim Sana şu kadarını söyleyim evet mesleki sıkıntıları oluyor ama eşim hiç bu kadar gel-git olmadı,olanı da hiç duymadım, onun karın ağrısı başkadır, son bir tehdit savur anlamazsa davul zurnaya gerek yok

ben o lafından sonra cok bozuldum asla cevap bıle yazamam artık ilk defa biri bana sevmiyorum seni dedi ne acı bişeymiş

ben o lafından sonra cok bozuldum asla cevap bıle yazamam artık ilk defa biri bana sevmiyorum seni dedi ne acı bişeymiş
Yolver gitsin ya Bunun burçla filan ilgisi de yok adamın kişiliği oturmamış ya da psikolojik sıkıntısı var malum onlarda psikiyatr, psikolog olayı da yasak çünkü özel kuvvetlerden çıkarırlar

Yolver gitsin ya Bunun burçla filan ilgisi de yok adamın kişiliği oturmamış ya da psikolojik sıkıntısı var malum onlarda psikiyatr, psikolog olayı da yasak çünkü özel kuvvetlerden çıkarırlar
aynen oturmamıs kısılıgı daha gel git akıllı kendınde kabul ediyo zaten evet tatlım hersey yasak masallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…