Pinkim senin konunu az çok biliyordum ama bu kadar derinlemesine bilmiyordum,çok üzüldüm canım.
Valla ne denir bilmiyorum ki;eminim ki aranızda geçen husumetler daha fazladır biz tam içeriğini ayrıntısını bilemeyiz.Ama ben her zaman susmak yerine neden diye olayların üstüne giden, olumlu veya olumsuz sonuç almak isteyen birisiyim,hiçbirşey yarımyamalak ortada kalmasın.Yani annenle sorun neyse al karşına konuş,kim neye kırıldı,neye kızdı,annen sana niye böyle davranıyor,sen niye annene böyle davranıyorsun dökün ikinizde eteğinizdeki taşları.
Ama ben aile konusunda biraz hassasım Pinkim ne olursa olsun silip atamam,ister dünyanın en kötü annesi olsun,ister en kötü babası,sanırım ufacık bir gülümseme görsem geride bana yaşattıkları herşeyi affederim.Tamam belki haklısın, küs istersen ömür boyu konuşma ama sildim deme silinmez.Sen de hemen silip atma ne olur,annenle otur konuş bakalım,gerekirse kavga edin ama içinizde biriktirmeyin,sonra patlaması daha feci oluyor.Kız kardeşin daha çok genç neyin doğru neyin yanlış olduğunu tam bilecek yaşta değil,bence ona da darılma derim.