Tanımadan evlendik

Akhtar

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2017
516
537
103
Evet akşam eşimin bana söylediği söz !
Biz aşık olduk ve 7 ay içerisinde evlendik ama hataymış
Birçok konuda tartışıyoruz , tartışmasız günümüz geçmez oldu son zamanlarda
Beni hep suçlar bende kendimi ezdirmesem de psikolojik olarak hep yetersiz hissederim

Yarın eşimin ailesinin yaşadığı yere gideceğiz tatil için bir hafta falan
Orda çok sevdiğim bir arkadaşım oturuyor kesinlikle görüşelim demiştik çok önceden o davet etti
Eşimin bana söylediği bak emin misin arkadaşının çağırdığından diyor ( sanki ben zorla kıza yamanıyorum ) arkadasım neler yazmış : ay çok heyecanlıyım seni çok özledim eşime söyleyeceğim o plan yapıp gezdirsin bizi o güzel planlar böyle seyleri vs vs
Ama bide Benim yaşadığım seye bakın ne bir heyecanımı paylaşıyor ne ben mutluyum diye mutlu
Şimdi size sorum; her fırsatta sizi yetersiz hissettiren, bir eşten çok kuma gibi davranan bu adama ne yapayım

Not: bana söylediği çok zoruma gitti
Seni tanısam evlenmezdim dedi resmen artık nasıl sürdürebilirim bu evliliği

Bu arada 3 yıllık evliyiz birde çocuğumuz var

Son düzenleme:
Tanımadan evlenince hep bu sorunlar oluyor çevremde de canım. Aşılamıyor malesef, ya olduğu gibi kabul edeceksin, yada ömrünü o adamı değiştirmeye harcicaksın.Ben senin yerinde olsam asla tınlamam ne laf sölerse sölesin cevabını veririm. Canını boşuna sıkma. O belliki seni ezmeye çalışıo. Kendini ezdirme. Nasıl başlarsanız öle devam eder. Tabi adamın çok üstüne de gitme, umursamaz davran yeter

Ben boşanmayı düşünüyorum fazla mi sizce

Ben boşanmayı düşünüyorum fazla mi sizce
Daha yeni evlisiniz. Eğer aldatma, şiddet yoksa ve de arada sevgi varsa ilişkinize şans verebilirsin. Yazık bir yuva kolay kolay kurulmuo hem maddi hem manevi. Dediğim gibi takmamayı öğren, eğer değiştirebiliosan onun huylarını değiştirmeye çalış.

3 yıllık evliyiz birde çocuğumuz var

Benim eşim de öyle. Benzer şeyler yapıp bana kendimi kötü hissettiriyor. Arkadaşlarıma anlattım daha dün, meğer onların eşleri de yapıyormuş. Anlattıkları şeyler hep aynıydı, verdikleri örnekler... Takmamaya çalış, sen de aynısını ona yap falan filan. Uygulayabilir misin bilmem ama ben çözüm bulamadım

Haklısın ama bu fikir sürekli kafamda öyle seyler birikmiş ki içimde biraz dokunsa sözleri davranışları hemen boşanma fikri beliriyor

Sanki 77 ay çıksan tanıyabilecek miydin... Görüşürken yaparlar mı hiç öyle hödüklükler. Yine saklardı kendini. O yüzden tanıyamadım ben beceremedim deyip de boşuna üzme kendini
Bu söyleyen kendisini zaten o tanıyamamıs

Bu adamları nerden bulduk bilmem ama gerçekten kendilerini hint kumaşı sanıyorlar

Tanımışsın 3 yıldır
kafa yapısı farklı bence
Arkadaşınız çağıramaz gibi

Tartışmalarınıza daha fazla örneklendirseniz. Başka nelerden huzursuzluk çıkıyor?

Tam anlamadan tavsiye vermek zor. Adam gerçekten çok mu üzerinize geliyor, yoksa siz mi fazla alıngansınız....

İlk verdiğiniz örnek çok vahim gelmedi bana. Tamam ben de bozulurdum ve adamı bozardım ama büyük gündem yapılacak bir sorun değil.

Haklısın ama bu fikir sürekli kafamda öyle seyler birikmiş ki içimde biraz dokunsa sözleri davranışları hemen boşanma fikri beliriyor
Başka yollar düşün. Ama sevmiyorsanız artık birbirinizi ozaman farklı. Yani ayrıl barış ayrıl barış olan çiftler gördüm ben. Bi anlık sinirle hoopp boşan, sonra barış, yine yine böle ölene kadar devam edecekler heralde. Sakın böle olmayın, kendinizi değersiz hissettirmeyin kimseye. Ya oturun net bir karar verin, yada ilişkinizi kurtaracak adımlar atın.

Çok ta önemsemeyin.
Sinirle söylemiş olabilir.
Normal hayatınızda genel olarak iyiseniz çok ta takmamak lazım.
Yani sırf bu söz yüzünden evlilik bitmez.
Diceğim o ki kendi başına kadın tarafından incitici fakat evliliği bitirecek kadar yeterli değil.

Her evlilikte anlaşmazlık tartışma olur ama eşim bana tanımadan evlendik acele ettik dese kahrolurd
Her evlilikte anlasmazlik tartışma olur ama eşim bana tanımadan evlendik hata ettik dese kahrolurdum herhalde Resmen densizlik. Üstelik anlattığına göre sorunlu taraf o! Hemencecik de çocuk yapmışsınız ilginç hem seni hata olarak görüyor hem de çocuk için acele etmiş. Olgunlaşamamış belli ki. Siz de ağzınızı açıp cevabını verin neden korkuyorsunuz ki? Evet evlenmesek belki bambaşka güzel bir hayatım olurdu, sevincimi heyecanımı paylaşan bir hayat arkadaşım olurdu ama ben tuttum senle evlendim kader utansın deyin. Kendini o haliyle bulunmaz hint kumaşı mi sanıyor nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…