Tanımadan evlenince hep bu sorunlar oluyor çevremde de canım. Aşılamıyor malesef, ya olduğu gibi kabul edeceksin, yada ömrünü o adamı değiştirmeye harcicaksın.Ben senin yerinde olsam asla tınlamam ne laf sölerse sölesin cevabını veririm. Canını boşuna sıkma. O belliki seni ezmeye çalışıo. Kendini ezdirme. Nasıl başlarsanız öle devam eder. Tabi adamın çok üstüne de gitme, umursamaz davran yeterEvet akşam eşimin bana söylediği söz !
Biz aşık olduk ve 7 ay içerisinde evlendik ama hataymış
Birçok konuda tartışıyoruz , tartışmasız günümüz geçmez oldu son zamanlarda
Beni hep suçlar bende kendimi ezdirmesem de psikolojik olarak hep yetersiz hissederim
Yarın eşimin ailesinin yaşadığı yere gideceğiz tatil için bir hafta falan
Orda çok sevdiğim bir arkadaşım oturuyor kesinlikle görüşelim demiştik çok önceden o davet etti
Eşimin bana söylediği bak emin misin arkadaşının çağırdığından diyor ( sanki ben zorla kıza yamanıyorum ) arkadasım neler yazmış : ay çok heyecanlıyım seni çok özledim eşime söyleyeceğim o plan yapıp gezdirsin bizi o güzel planlar böyle seyleri vs vs
Ama bide Benim yaşadığım seye bakın ne bir heyecanımı paylaşıyor ne ben mutluyum diye mutlu
Şimdi size sorum; her fırsatta sizi yetersiz hissettiren, bir eşten çok kuma gibi davranan bu adama ne yapayım
Ben boşanmayı düşünüyorum fazla mi sizceTanımadan evlenince hep bu sorunlar oluyor çevremde de canım. Aşılamıyor malesef, ya olduğu gibi kabul edeceksin, yada ömrünü o adamı değiştirmeye harcicaksın.Ben senin yerinde olsam asla tınlamam ne laf sölerse sölesin cevabını veririm. Canını boşuna sıkma. O belliki seni ezmeye çalışıo. Kendini ezdirme. Nasıl başlarsanız öle devam eder. Tabi adamın çok üstüne de gitme, umursamaz davran yeter
Böyle omur geçer mi işte öyle bunaldım kiYapacak bir şey yok.
Olduğu gibi kabul edeceksiniz.
Problem çıkmaması için polemiğe girmemenizi tavsiye ederim.
Daha yeni evlisiniz. Eğer aldatma, şiddet yoksa ve de arada sevgi varsa ilişkinize şans verebilirsin. Yazık bir yuva kolay kolay kurulmuo hem maddi hem manevi. Dediğim gibi takmamayı öğren, eğer değiştirebiliosan onun huylarını değiştirmeye çalış.Ben boşanmayı düşünüyorum fazla mi sizce
Gerçer mi geçmez bilemem ki.Böyle omur geçer mi işte öyle bunaldım ki
3 yıllık evliyiz birde çocuğumuz varDaha yeni evlisiniz. Eğer aldatma, şiddet yoksa ve de arada sevgi varsa ilişkinize şans verebilirsin. Yazık bir yuva kolay kolay kurulmuo hem maddi hem manevi. Dediğim gibi takmamayı öğren, eğer değiştirebiliosan onun huylarını değiştirmeye çalış.
Yinede yeni bence. Hele bide çocuk var canım. Onunda geleceğini düşün. Yani ağır laflar olabilir. Ama bazen hepimiz bazı lafları yutuyoruz. Yine de karar senin. Çabuk karar verdiğin için hata yapmışsın yine yapma bence3 yıllık evliyiz birde çocuğumuz var
Haklısın ama bu fikir sürekli kafamda öyle seyler birikmiş ki içimde biraz dokunsa sözleri davranışları hemen boşanma fikri beliriyorYinede yeni bence. Hele bide çocuk var canım. Onunda geleceğini düşün. Yani ağır laflar olabilir. Ama bazen hepimiz bazı lafları yutuyoruz. Yine de karar senin. Çabuk karar verdiğin için hata yapmışsın yine yapma bence
Bu söyleyen kendisini zaten o tanıyamamısSanki 77 ay çıksan tanıyabilecek miydin... Görüşürken yaparlar mı hiç öyle hödüklükler. Yine saklardı kendini. O yüzden tanıyamadım ben beceremedim deyip de boşuna üzme kendini
Bu adamları nerden bulduk bilmem ama gerçekten kendilerini hint kumaşı sanıyorlarBenim eşim de öyle. Benzer şeyler yapıp bana kendimi kötü hissettiriyor. Arkadaşlarıma anlattım daha dün, meğer onların eşleri de yapıyormuş. Anlattıkları şeyler hep aynıydı, verdikleri örnekler... Takmamaya çalış, sen de aynısını ona yap falan filan. Uygulayabilir misin bilmem ama ben çözüm bulamadım
Bunu eşin söylüyorsa "kapı orda pişman olduysan " dersin. ben olsaydım öyle derdimBu söyleyen kendisini zaten o tanıyamamıs
Başka yollar düşün. Ama sevmiyorsanız artık birbirinizi ozaman farklı. Yani ayrıl barış ayrıl barış olan çiftler gördüm ben. Bi anlık sinirle hoopp boşan, sonra barış, yine yine böle ölene kadar devam edecekler heralde. Sakın böle olmayın, kendinizi değersiz hissettirmeyin kimseye. Ya oturun net bir karar verin, yada ilişkinizi kurtaracak adımlar atın.Haklısın ama bu fikir sürekli kafamda öyle seyler birikmiş ki içimde biraz dokunsa sözleri davranışları hemen boşanma fikri beliriyor
Evet akşam eşimin bana söylediği söz !
Beni hep suçlar bende kendimi ezdirmesem de psikolojik olarak hep yetersiz hissederim
Orda çok sevdiğim bir arkadaşım oturuyor kesinlikle görüşelim demiştik çok önceden o davet etti
Eşimin bana söylediği bak emin misin arkadaşının çağırdığından diyor ( sanki ben zorla kıza yamanıyorum ) arkadasım neler yazmış : ay çok heyecanlıyım seni çok özledim eşime söyleyeceğim o plan yapıp gezdirsin bizi o güzel planlar böyle seyleri vs vs
Ama bide Benim yaşadığım seye bakın ne bir heyecanımı paylaşıyor ne ben mutluyum diye mutlu
Şimdi size sorum; her fırsatta sizi yetersiz hissettiren, bir eşten çok kuma gibi davranan bu adama ne yapayım
Not: bana söylediği çok zoruma gitti
Seni tanısam evlenmezdim dedi resmen artık nasıl sürdürebilirim bu evliliği
Bu arada 3 yıllık evliyiz birde çocuğumuz var
Her evlilikte anlaşmazlık tartışma olur ama eşim bana tanımadan evlendik acele ettik dese kahrolurdEvet akşam eşimin bana söylediği söz !
Her evlilikte anlasmazlik tartışma olur ama eşim bana tanımadan evlendik hata ettik dese kahrolurdum herhaldeEvet akşam eşimin bana söylediği söz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?