Bizim her konuda farklı fikirlerimiz varTartışmalarınıza daha fazla örneklendirseniz. Başka nelerden huzursuzluk çıkıyor?
Tam anlamadan tavsiye vermek zor. Adam gerçekten çok mu üzerinize geliyor, yoksa siz mi fazla alıngansınız....
İlk verdiğiniz örnek çok vahim gelmedi bana. Tamam ben de bozulurdum ve adamı bozardım ama büyük gündem yapılacak bir sorun değil.
İşte bu bir tane değil bunun gibi bir sürü var ve birleşip beni boğuyorlarÇok ta önemsemeyin.
Sinirle söylemiş olabilir.
Normal hayatınızda genel olarak iyiseniz çok ta takmamak lazım.
Yani sırf bu söz yüzünden evlilik bitmez.
Diceğim o ki kendi başına kadın tarafından incitici fakat evliliği bitirecek kadar yeterli değil.
Ben ingilizce öğretmeniyim. Eşim bana "yabancılarla konuşabilir misin?" diye soruyordu:)) işte ben bunu anlayamıyorum. İnsanlar yeri gelir eşleri için devreye girer. Kurslara gitsin, işe girsin, geliştirsin kendini ister. Olması gereken de bu. Benim eşim de olanı beğenmiyor aşağı çekiyor beni.Bizim her konuda farklı fikirlerimiz var
Bisey anlatırım cahilce konuşma der ki
Ben gayet güzel bir bölüm okumuş kariyeri yerinde bir kadınım ama beni öyle yıprattı ki kendimi çok cahil cühela hissettiriyor
Kesinlikle bunların hepsini söyledim ve daha ağır seyler soylemisligi var zamanında iste ben geçmişime bakıyorum bir erkeğin bana böyle davranmasına izin vermek istemiyorum dağa fazlaHer evlilikte anlaşmazlık tartışma olur ama eşim bana tanımadan evlendik acele ettik dese kahrolurd
Her evlilikte anlasmazlik tartışma olur ama eşim bana tanımadan evlendik hata ettik dese kahrolurdum herhaldeResmen densizlik. Üstelik anlattığına göre sorunlu taraf o! Hemencecik de çocuk yapmışsınız ilginç hem seni hata olarak görüyor hem de çocuk için acele etmiş. Olgunlaşamamış belli ki. Siz de ağzınızı açıp cevabını verin neden korkuyorsunuz ki? Evet evlenmesek belki bambaşka güzel bir hayatım olurdu, sevincimi heyecanımı paylaşan bir hayat arkadaşım olurdu ama ben tuttum senle evlendim kader utansın deyin. Kendini o haliyle bulunmaz hint kumaşı mi sanıyor nedir
Kesinlikle ayni seyler isteBen ingilizce öğretmeniyim. Eşim bana "yabancılarla konuşabilir misin?" diye soruyordu:)) işte ben bunu anlayamıyorum. İnsanlar yeri gelir eşleri için devreye girer. Kurslara gitsin, işe girsin, geliştirsin kendini ister. Olması gereken de bu. Benim eşim de olanı beğenmiyor aşağı çekiyor beni.
Yaptım canim fazlasıyla cevabını veriyorum ama hic uslanmadıgirlinred Akhtar sizde onların canını sıkacak, onları aşağıya çekecek şeyler bulun ve söyleyin birde üstüne kahkaha atın bakın nasıl ezilcekler Hiç kendinizi yıpratmayın. Hayırdır yani?Sizleri resmen psikolojik baskı altına almışlar. Hiç tınlamayın. Onların yaptığının aynısını yapın. Belki uslanırlar canlarım.
Sen de onu boz, ama tavır/kavga yapmadan, normal bir tonlama ile. Neye göre cahilce, buyur dahice olanı da senden duyalım, anlat da aydınlanalım de.Bizim her konuda farklı fikirlerimiz var
Ben gayet güzel bir bölüm okumuş kariyeri yerinde bir kadınım ama beni öyle yıprattı ki kendimi çok cahil cühela hissettiriyor
İkincisini hiç uygulamadım olabilir aslındaSen de onu boz, ama tavır/kavga yapmadan, normal bir tonlama ile. Neye göre cahilce, buyur dahice olanı da senden duyalım, anlat da aydınlanalım de.
Baktın hiç bir görüşüne saygı duymamaya devam ediyor; sen de anlattığına yorum yapma, sorduğuna cevap verme. Bir süre de böyle dene, belki yalnız hisseder de bişeyler dank eder.
Ozaman gamsız eşin canım. Ay en sinir tipYaptım canim fazlasıyla cevabını veriyorum ama hic uslanmadı
Asla dönüpte bak bu kadını ben bu hale getirdim demedi demez
Ben yapıyorum zaten. Sanki kendisi mükemmel de gelmiş beni beğenmiyor. Hayatında en fazla beş kitap okumuş adam gazete okumaya magazin ekinden başlıyorum diye bana laf ediyor şaka gibi :) sen de spor sayfasından başlıyorsun ya deyince de sırıtıp önüne dönüyor. Bunlara böyle yapmak lazım. Üzülmekle geçiremem ömrümügirlinred Akhtar sizde onların canını sıkacak, onları aşağıya çekecek şeyler bulun ve söyleyin birde üstüne kahkaha atın bakın nasıl ezilcekler Hiç kendinizi yıpratmayın. Hayırdır yani?Sizleri resmen psikolojik baskı altına almışlar. Hiç tınlamayın. Onların yaptığının aynısını yapın. Belki uslanırlar canlarım.
Eşinizde aşağılık kompleksi var sanırım, bu yüzden sizi ezerek üste çıktığını sanıyor. Ben olsam çalışırım kariyer yaparım ve kendimi ezdirmem. Onun söylediklerini çok da takmam yoluma devam ederim. Beğenmiyorsa da kapı orada ceketini alıp gitsin bizahmet.Bizim her konuda farklı fikirlerimiz var
HahaBen yapıyorum zaten. Sanki kendisi mükemmel de gelmiş beni beğenmiyor. Hayatında en fazla beş kitap okumuş adam gazete okumaya magazin ekinden başlıyorum diye bana laf ediyor şaka gibi :) sen de spor sayfasından başlıyorsun ya deyince de sırıtıp önüne dönüyor. Bunlara böyle yapmak lazım. Üzülmekle geçiremem ömrümü
Evet ben de hazır cevabım hemen yapıştırırım lafı.Hahaİyi demişsiniz vallahi. Bende aşırı hazır cevabım. Oyüzden pek bulaşmaz bana. Bulaşırsa da pişman olur
Inan bu laf yetiştermekden çok daha etkili, yok saymak bir insanı en çok yaralayan şey...İkincisini hiç uygulamadım olabilir aslında
O benimle konuşmak dertleşmek isteyince hep dinliyorum ama o keyfince
Evet bu da çok iyi bir yöntem. Ben çok sinirlenirsem susarım ve de bu karşı tarafı daha çok kahredio, ama ben sustuğumda bende üzüldüğüm için cevap vermek benim daha çok işime gelioInan bu laf yetiştermekden çok daha etkili, yok saymak bir insanı en çok yaralayan şey...
Madem senin aklını yetersiz buluyor, derdi olduğunda sana koşamasın. Hem sessizlik , insan olana kendini de sorgulayabilmek için şart.
Üzmeyin kendinizi, herşey insanın kendinde bitiyor. Ben de kolay kolay içimdekini tutamam, ama çok tepem attığında son bir pis bakışla, sana cevap bile vermeye değmez demek, ve peşinden gelen sessizlik hep en etkili oluyor.Evet bu da çok iyi bir yöntem. Ben çok sinirlenirsem susarım ve de bu karşı tarafı daha çok kahredio, ama ben sustuğumda bende üzüldüğüm için cevap vermek benim daha çok işime gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?