- 28 Şubat 2008
- 1.121
- 1.229
- 658
Böyle omur geçer mi işte öyle bunaldım ki
Bizim her konuda farklı fikirlerimiz var
Bisey anlatırım cahilce konuşma der ki
Ben gayet güzel bir bölüm okumuş kariyeri yerinde bir kadınım ama beni öyle yıprattı ki kendimi çok cahil cühela hissettiriyor
Bir dersi hakediyor ama arada çocuk olması zor bir durum. Kapana kısılmaniza neden oluyor. Burda bazı yorumlara bakıyorum aldatma, şiddet yoksa katlan diyenler var. Yahu hanimlar şaka mısınız? Kadini aldatmak ve şiddet uygulamak karaktersizliktir! Sıradan bir ayrılık sebebi gibi algılamaniz sorunlu. Medeni bir ülkede, boşanma sebebi anlaşamamak, geçimsizlik, ilgisizlik, farklı dünya görüşleri filandir. Geri kalmış bir toplumda ise anca komaya sokulana kadar dayak yerse acaba ayrilsam mi diye sorguluyor kadınlar. Çok acıKesinlikle bunların hepsini söyledim ve daha ağır seyler soylemisligi var zamanında iste ben geçmişime bakıyorum bir erkeğin bana böyle davranmasına izin vermek istemiyorum dağa fazla
hayatım .Evet akşam eşimin bana söylediği söz !
Biz aşık olduk ve 7 ay içerisinde evlendik ama hataymış
Birçok konuda tartışıyoruz , tartışmasız günümüz geçmez oldu son zamanlarda
Beni hep suçlar bende kendimi ezdirmesem de psikolojik olarak hep yetersiz hissederim
Yarın eşimin ailesinin yaşadığı yere gideceğiz tatil için bir hafta falan
Orda çok sevdiğim bir arkadaşım oturuyor kesinlikle görüşelim demiştik çok önceden o davet etti
Eşimin bana söylediği bak emin misin arkadaşının çağırdığından diyor ( sanki ben zorla kıza yamanıyorum ) arkadasım neler yazmış : ay çok heyecanlıyım seni çok özledim eşime söyleyeceğim o plan yapıp gezdirsin bizi o güzel planlar böyle seyleri vs vs
Ama bide Benim yaşadığım seye bakın ne bir heyecanımı paylaşıyor ne ben mutluyum diye mutlu
Şimdi size sorum; her fırsatta sizi yetersiz hissettiren, bir eşten çok kuma gibi davranan bu adama ne yapayım
Not: bana söylediği çok zoruma gitti
Seni tanısam evlenmezdim dedi resmen artık nasıl sürdürebilirim bu evliliği
Bu arada 3 yıllık evliyiz birde çocuğumuz var
Evet akşam eşimin bana söylediği söz !
Biz aşık olduk ve 7 ay içerisinde evlendik ama hataymış
Birçok konuda tartışıyoruz , tartışmasız günümüz geçmez oldu son zamanlarda
Beni hep suçlar bende kendimi ezdirmesem de psikolojik olarak hep yetersiz hissederim
Yarın eşimin ailesinin yaşadığı yere gideceğiz tatil için bir hafta falan
Orda çok sevdiğim bir arkadaşım oturuyor kesinlikle görüşelim demiştik çok önceden o davet etti
Eşimin bana söylediği bak emin misin arkadaşının çağırdığından diyor ( sanki ben zorla kıza yamanıyorum ) arkadasım neler yazmış : ay çok heyecanlıyım seni çok özledim eşime söyleyeceğim o plan yapıp gezdirsin bizi o güzel planlar böyle seyleri vs vs
Ama bide Benim yaşadığım seye bakın ne bir heyecanımı paylaşıyor ne ben mutluyum diye mutlu
Şimdi size sorum; her fırsatta sizi yetersiz hissettiren, bir eşten çok kuma gibi davranan bu adama ne yapayım
Not: bana söylediği çok zoruma gitti
Seni tanısam evlenmezdim dedi resmen artık nasıl sürdürebilirim bu evliliği
Bu arada 3 yıllık evliyiz birde çocuğumuz var
bi adam bana seni tanisam evlenmezdim dese kapi orda der git tanidigin kadin bul kendine diye yolu gosterirdim
ben mi fazla gururluyum yoksa katlan dayan diyen kadinlar mi gurursuz anlamadim
bir evliligin devam etmrsi icin aldatma ve siddet yok hadi cek bu kahri demek ne kadar mantikli?
kadin mutsuz , kendini sevmeyen bir adam var ve surekli kavga ortaminda bulunan kucuk bir cocuk
ay daha fazla yorum yapmiycam bana o kadar sacma geliyor ki boyle mutsuz hayatlar , neden geliyorsunuz dunyaya anlamiyorum ki
hicbir insan bana cahil diyemezNormal olan sensin. Kesinlikle.
Bende aynı şekilde... aha kapının sapi derim.
Sen yine seviyeli davraniyorsun ben böyle adamlara tam kasımpaşa modusunde geciriyorum.
Bana cahil diyecek... hmmmnn... anasi sanki Nobel ödüllü...
hicbir insan bana cahil diyemez
kocam da boyle bir gaflete duserse basina gelecekleri bilir o yuzden diyemez
bana gore de normali biziz de boyle yazilan yorumlari okuyunca tuylerim diken diken oluyor
ahhaa ayni dusunuyoruz , coconut fikrine bayildimBende; şiddet, aldatma yok.... kal katlan diyenlere ifrit oluyorum.
Ay nasil bir lütuf... nasil bir piyango...nasil sevinem kolum bacağım kırılmiyor diye...
Saygisiz seviyesiz insanlara analik etmeye, aile terbiyesi almamış insalarin egosunu okşamaya hic niyetim yok. Bu tip kocayla kalmakdansa issiz adada coconut ile aşk yaşar bir ömür erkeksiz yaşamaya raziyim.
ahhaa ayni dusunuyoruz , coconut fikrine bayildim
hemcinslerimiz bile kadinin bir birey oldugunu ve evlenmeden var olabilecegini kabullenemedigi icin erkeklerin boyle olmasi son derece normal bu ulkede zaten
bide yuva zor kuruliyor teranesi var ki beni benden aliyor , bence gayet de kolay kuruluyor ya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?