Neden herşeyi kişisel algılıyorsunuz ya birde hayallere dalmışsınız ben den başkasını eklemedi falanMerhaba arkadaşlar, günlerdir kafamı kurcalayan bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. 5 gün önce biri beni ekledi ailelerimiz tanışıyormuş bunu kabul ettikten sonra öğrendim. Profilini inceledim çok kız yoktu, ilgimi çekti saydım (biraz psikopatça gelebilir) 25 kız vardı. Anneme söyledim, hemen tanıdı. Aynı köydeniz filan dedi. o 25 kişiden 11 i de akrabasıymış. Böyle birinin beni eklemesi şaşırttı. Hesabındaki insanların yüzde doksanını şahsen de olsa tanıyorum. Yani tanımadığı kimseyi eklemediğine yüzde yüz eminim. Hikayelerime de bakıyor. Sizce beni beğenmediği için mi yazmıyor, tesadüfen mi ekledi ama hiç benden sonra kimseyi eklmemedi 5 gün oldu. Sizce yazar mı ikimiz de meslek sahibi insanlarız. Ben öğretmenim o hemşire. Teşekkür ederim şimdiden.
Adam eklemiş istiyorsanız siz yazınMerhaba arkadaşlar, günlerdir kafamı kurcalayan bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. 5 gün önce biri beni ekledi ailelerimiz tanışıyormuş bunu kabul ettikten sonra öğrendim. Profilini inceledim çok kız yoktu, ilgimi çekti saydım (biraz psikopatça gelebilir) 25 kız vardı. Anneme söyledim, hemen tanıdı. Aynı köydeniz filan dedi. o 25 kişiden 11 i de akrabasıymış. Böyle birinin beni eklemesi şaşırttı. Hesabındaki insanların yüzde doksanını şahsen de olsa tanıyorum. Yani tanımadığı kimseyi eklemediğine yüzde yüz eminim. Hikayelerime de bakıyor. Sizce beni beğenmediği için mi yazmıyor, tesadüfen mi ekledi ama hiç benden sonra kimseyi eklmemedi 5 gün oldu. Sizce yazar mı ikimiz de meslek sahibi insanlarız. Ben öğretmenim o hemşire. Teşekkür ederim şimdiden.
Gerçekten merakımdan soruyorum sağlık bakanlığı atamayı yaparken erkek hemşireye "hemşir " kadrosu mu açıyor yoksa "hemşire " kadrosu mu?Hemşir yalnız
Tanımadıklarını eklemeyen erkek ama tanımadığını kabul eden siz
Evet bence de kesinlikle böyle.Hesabım yok dese herkes işkillenecek..diğer türlü tüm köylüleri oluşturduğu profile almak zorunda kalacak..annesinin ördüğü süğeterle çekilmiş profil resmi ile bir hesap oluşturmuştur ..diğer profilde maceradan maceraya koşuyordur.Kessin başka hesabı var, ya da o hesabı aktif kullanmıyor, asıl şenlik diğer hesaplarında.
İlk buluşma için gelinlik temin edilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?