Tanımadığı kimseyi takip etmeyen erkek?

alemiruya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2022
1
6
1
28
Merhaba arkadaşlar, günlerdir kafamı kurcalayan bir konu hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. 5 gün önce biri beni ekledi ailelerimiz tanışıyormuş bunu kabul ettikten sonra öğrendim. Profilini inceledim çok kız yoktu, ilgimi çekti saydım (biraz psikopatça gelebilir ) 25 kız vardı. Anneme söyledim, hemen tanıdı. Aynı köydeniz filan dedi. o 25 kişiden 11 i de akrabasıymış. Böyle birinin beni eklemesi şaşırttı. Hesabındaki insanların yüzde doksanını şahsen de olsa tanıyorum. Yani tanımadığı kimseyi eklemediğine yüzde yüz eminim. Hikayelerime de bakıyor. Sizce beni beğenmediği için mi yazmıyor, tesadüfen mi ekledi ama hiç benden sonra kimseyi eklmemedi 5 gün oldu. Sizce yazar mı ikimiz de meslek sahibi insanlarız. Ben öğretmenim o hemşire. Teşekkür ederim şimdiden.

Tesadüf veya değil ne farkeder eklemiş sonuçta.yakinda hikayelerden birine yanıt verir.hem yazmasını istiyosan sen de yazabilirsin ona

Tanışmak için eklemiştir büyük ihtimal. Bizde de var bu ben sevgilim olduğundan kabul etmemiştim bu kişileri niyet belli çünkü.

Neden herşeyi kişisel algılıyorsunuz ya birde hayallere dalmışsınız ben den başkasını eklemedi falan

Adam eklemiş istiyorsanız siz yazın

Annesi eklemiş sizi. Belli ki oğluna beğenmiş. Ekleyim de konuşurlar demiş. Sizi bu kadar heveslendiren nedir peki?

Kessin başka hesabı var, ya da o hesabı aktif kullanmıyor, asıl şenlik diğer hesaplarında.
Evet bence de kesinlikle böyle.Hesabım yok dese herkes işkillenecek..diğer türlü tüm köylüleri oluşturduğu profile almak zorunda kalacak..annesinin ördüğü süğeterle çekilmiş profil resmi ile bir hesap oluşturmuştur ..diğer profilde maceradan maceraya koşuyordur.

O kızlarla alakası da sizin kadar olabilir..

Köydeki tüm kızları eklemiş işte...

Yani sizi sohbet etmek için eklemişse diğerlerini de o niyetle eklemiş olabilir pekala...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…