- 20 Haziran 2016
- 1.618
- 2.781
- 133
- 40
Ben odun oldugum icin tepki vermezdim. Ikincisi olursa 'pardon da tanisiyormuyuz,adimi adresimi nereden buldun? Sapikmisin nesin' diye terslerdim. Sizi de cesaretli buldum valla :)
Çok teşekkürler yorumunuz için. Ben de biraz şaşırdım sapık muamelesine hemen buluşacak değildim zaten sadece tecrübeli insanlardan fikir almak istedim. Yolumu kesip tanışmak istemedi ve asla rahatsız da etmedi sosyal medyadan çiçek yolladı ve bekledi bunu ben de kibar bir hareket olarak düşündüm.Bence cok hos bir davranis. Ben adami sapik gosterecek ya da sizin korkmaniza sebep olacak bir sey goremedim. Arkadasla gitmek de bana biraz cocukca geldi. Sonucta sizin bildiginiz ve onerdiginiz umuma acik bir yerde yaninizda arkadasiniz olmadan da gidebilirsiniz diye dusunuyorum.
+1000000
Kendim gibi bir odun bulma mutluluğu bu olsa gerek bi de bana bu konuda yobaz diyorlar.
Bende sevinemez sorgulardım direk..
'' hacı sen kimsin hayırdır diye''
Evet gerçekten bu kadar büyük yollaması ilginç. Belki de etkileneyim diye abarttı ya da görgüsüz ya da gerçekten duygularında samimi ve centilmenHiç tanışmadan jest yapmak istemiş ama 100 gül çok fazla.
Korkutucu olması da bundan,hani ağır takıntılı biri olmasın da.
Ama siz zaten hemen buluşmıcam,biraz netten tanıcam demişsiniz.
Herkes neden bu kadar tepki vermiş anlamadım.
Ben olsam ben de çekinirim,korkarım ama iletişime geçerim.
Madem küçük yer,muhakkak ortak tanıdıklarınız çıkar,birilerinden sorun sordurun,it kopuk mu,manyak mı,sapık mı,yoksa sadece çok aşık bir centilmen mi?
Bunu öğrenin bir şekilde.
Sonra buluşun.
Kalabalıkta buluşun zaten
Ya da çok zenginEvet gerçekten bu kadar büyük yollaması ilginç. Belki de etkileneyim diye abarttı ya da görgüsüz ya da gerçekten duygularında samimi ve centilmen
Evet onları sordum az önce. Mesleği hemen çıkıyor google a adını yazınca. İşi gücü belli kendisini araştırmak kaldı. Lakin sanıyorum benden 2-3yaş küçük.Önce bir olayın iç yüzünü öğrenin nerden bulmuş nerde görmüş ne yapmış nasıl olmuş sonra adam neci acaba diye düşünün bunlara karar verin
Evet arkadaşlarım ve benden büyük iş arkadaşlarım da öyle dedi. Çok olumlu yaklaştılar. Çok tatlısınızYa da çok zengin
Gül pahalı ayol,100 tane gülü insan sevgülüsüne almaz
Hadi bakalım,inşallah şöyle romantik komedi tadında bir ilişkinin başlangıcıdır diyelim.
Öyle mi diyosunuz. Bana hep kendimden küçükler yazıyordu bir ara her seferinde dua ediyordum artık küçük gelmesin diye büyük konuşmamak lazım tabi ama biraz üzüldüm. Keşke yaşıtım olsaydı. Hayırlısı inşallah yaYaşi sorun etmeyin bence bariz bir fark yok arada kafa yapısına bakin derim belki gerçekten sizden çok etkilenmiştir belki aşk kapınızı çalmıştır
Bazi yorumlari cok abarti buldum bunda korkucak yada terslicek bi durum yok sizi begenmis tanismak istemis cok normal bi durum sans vermek istersenz gorusun benceMerhaba buraya genelde dertler yazılıyor ben de öyle yaptım çok kez.
Bugün işyerime çok güzel bir gül demeti geldi ama 100tane vardır o kadar çok uğraşılmış. Fakat ben bu göndereni tanımıyorum. Not olarak sadece ismini yazmış teşekkür amaçlı sosyal medyadan iletişime geçtim. Efendi gibi duruyor fena değil sanki. Beni ilk 1sene önce falan gördüğünü yazdı belki biraz daha eskidir ama sonra uzun süre bir daha görememiş. Hatta beni tekrar görmek için hep oralardan geçtiğini söyledi fakat ben taşındığım için denk gelmedik demek.Sonra çarşıda kalabalık bir yer var orda görmüş birkaç haftadır hep görüyorum çok uğraştım ulaşmak için ama sizle konuşma fırsatı bulamadım en sonunda da çiçek yolladım yazdı. Sizce nasıl bir yol izleyeyim hemen buluşmak olmaz önce sosyal medyadan ve çevremden aldığım bilgilerle tanıyayım diyorum ki zaten daha önce konu açmıştım bende buluşma fobisi var. Yardımlarınızı bekliyorum nasıl davranmam gerektiği konusunda.
En son şöyle bir cevap yazdım kendisine. Ben internetten tanışmaya biraz önyargılı yaklaşırım normalde ama çok ince düşünmüş olmanız sebebi ile size zaten hayır demem ayıp olacaktı bu sebeple iletişime geçmek istedim.Fakat yüzyüze görüşmek için konuşup önce sizi tanısam daha doğru olur.
Ne diyorsunuz. Nasıl sağlıklı ilerler bu süreç ilişkilerde çok deneyimsizim.
Güncelledim arkadaşlar düzeltmeleri yaptım.
Mesela arkadaşlarından öğrenmiş olabilir mi hayatımda kimse olmadığını? Öğrenmesi zor değil çünkü devlet sırrı değil bu bilgiler. Ha ama evet iş yerimde özel hayatımın bilinmesini istemem ben de fakat oldu artık napayım o kadar emek verip strese giren birine küfür kıyamet mi yazsaydım. İnsanların kalbini kırmak çok kolay. Mesela garip olduğumu ima ederek siz beni kırdınız. Yine de teşekkürler yorulup yorum yazmışsınız iyi akşamlar.Bence düşüncesiz bi insan çünkü hayatınızda biri olabilirdi bi sevgili ya da evli olabilirdiniz bu ne cesaret kamyon kadar gül falan işyerine . Zor durumda kalabilirdiniz bunu düsüneceğinize bide teşekkür ediyorsunuz garipsiniz.
Araştırıyorum güvenilir bulursam ve kafa yapıma uyarsa bence de bir şansı hakediyor henüz bir kabalığına rastlamadımBazi yorumlari cok abarti buldum bunda korkucak yada terslicek bi durum yok sizi begenmis tanismak istemis cok normal bi durum sans vermek istersenz gorusun bence
Ay cok heyecanlibenim ta burdan icim kipir kipir oldu valla..
Arkadaslara katiliyorum, etraf gercekten cok kotu artik ama siz de cocuk degilsiniz neticede. Dogru yerde dogru bi saatte bulusup agirliginizi korudugunuz surece sirtina alıp kacirmaz saniyorum. Bi erkegin sınırını belirleyen kadindir. Siz de ona gore davranirsiniz. Ama bence ilk gorusmeyi aksam yapmayin hatta ilk bikac gorusmeyi.. H.sonu gunduz vakitlerinde işlek bi cadde uzerindeki bi yerde gorusun derim. Kendinizi güvende hissetmeniz icin tedbir amacli..
Telefondan gorusmeye devam ederken mutlaka biyandan etrafa da sorun kimmis neymis.. Yuzyuze gorusmeden hakkinda baskalarindan da biseyler duymus olun.
Bide anladigim kadariyla sizden büyükmüş degil mi? Öyleyse eger bence bu ayrintiya cok takilmayin cunku gercekten erkekler gec olgunlaşıyor.
Umarim hayalinizdeki gibi biri cikar, baslangic super devamini takipteyim
Küfür et diyen oldu mu ? Olmadı. İradeniz tamamen sizde karşılık vermek zorunda değilsiniz ayrıca bu kadar kırılgansanız hayatta işiniz zor ve kolaylık diliyorum size de iyi akşamlar (beni ya da baskasını etkileyen durum yok sizin hayatınız)Mesela arkadaşlarından öğrenmiş olabilir mi hayatımda kimse olmadığını? Öğrenmesi zor değil çünkü devlet sırrı değil bu bilgiler. Ha ama evet iş yerimde özel hayatımın bilinmesini istemem ben de fakat oldu artık napayım o kadar emek verip strese giren birine küfür kıyamet mi yazsaydım. İnsanların kalbini kırmak çok kolay. Mesela garip olduğumu ima ederek siz beni kırdınız. Yine de teşekkürler yorulup yorum yazmışsınız iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?