Tabiki mübalağa idi o yani ters mi çıksaydım kalp mi kırsaydım demek istedim. Her ne ise tekrardan teşekkürler.Küfür et diyen oldu mu ? Olmadı. İradeniz tamamen sizde karşılık vermek zorunda değilsiniz ayrıca bu kadar kırılgansanız hayatta işiniz zor ve kolaylık diliyorum size de iyi akşamlar (beni ya da baskasını etkileyen durum yok sizin hayatınız)
Aynen öyle her şey çıkabilir bakalım hayırlısıOn yargili olmayin tanimadan her senaryo yazilabilir ama tanidiktan sonra gorustukten sonra iyi veya kotu karar verirsiniz hayirlisi olsun.
Çok teşekkür ediyorumSon zamanlarda kötü günler geçirmiştim iyi şeylere ve pozitif yorumlara ihtiyacım var artık :) yok belli bir süre buluşmayacağım ve burda zaten belli yerler var yazın oralara iğne atsanız yere düşmez arkadaşlarıma da haber veririm gidersem eğer görüşmeye. Malesef benden 10 ay küçük acaip bir takıntım vardı ama hayatımda hiç bu kadar büyük sürprizle karşılaşmadım bir şans verilebilir diye düşündüm ben de
Ay evet bıktırmamam lazım sizin tecrübelerle inşallah öğreneceğim desteklerleAy bosver kucuk olmasını jesti buyuk.Merak ediyorum burada kac kisi bu sekilde birinden tanisma teklifi aliyor? Bence kendinizi ozel hissedin. Bulusmaya arkadasinizla gitmeyin cocukluk olur siz kendinizi emniyete aldiginizi dusundukten sonrasini bosverin bence. Ha gorusursun gercekten cocukca davranislarini sezersin ozaman yol ver gitsin ama denemeye deger. Bak ama agirdan alayim derken biktirma adami kararini ayarla sen daha iyi bilirsin onu gelismeleri yaz mutlaka
HerAraştırıyorum güvenilir bulursam ve kafa yapıma uyarsa bence de bir şansı hakediyor henüz bir kabalığına rastlamadım
Evet bazı yorumlar sadece eleştirmek ve kalp kırmak üstüne planlanmış gibi. Sanırım iyi niyetimizi kaybediyoruz yavaş yavaş.
Yaniii.bide onu tersle bunu kov oburunden kork eee nasil evlencek bu kiz?elbette akilli mantikli hareket edip birini bulcak evlenicek ilerdeAraştırıyorum güvenilir bulursam ve kafa yapıma uyarsa bence de bir şansı hakediyor henüz bir kabalığına rastlamadım
Evet bazı yorumlar sadece eleştirmek ve kalp kırmak üstüne planlanmış gibi. Sanırım iyi niyetimizi kaybediyoruz yavaş yavaş.
Tesadüfi olmuş gibi arkadaşlarımla buluşmamda davet edebilirim aslında hem çocukça da düşünmez bunu rastlantı diye düşünür. Ama dediğim gibi daha erken önce biraz kimmiş neymiş anlasam daha iyi gibi. Buluşunca iyice oldu diye düşünebilir bu iş çünküÇok hos olmuş çiçekler, sosyal medyadan bir süre görüşün ilk buluşmaya yalnız gitmeyin ama mesela bir kahve için,
3 kişi ya da 4 kişi birlikte.Bir süre sonra kalkar yanınızdakiler mazeret bulup tanıyın derim
Ay çok şekersiniz bunu yeni gördümHer
Yaniii.bide onu tersle bunu kov oburunden kork eee nasil evlencek bu kiz?elbette akilli mantikli hareket edip birini bulcak evlenicek ilerde
Adımı internete yazınca iş yerim direk çıkıyor. Burada tek bir cadde var yürüyüş yapılan orada yanındakilere sormuş olabilir tanıyorsa diğerlerinden biri o demiştir adımı. Çok zor değil burada birini öğrenmek istemesek de karşımızda. Kış dönemi o yol kapalı oluyor yaz gelince yürüyüşe gittim tekrardan orada görmüş. Okuduysanız tamamını yazmıştım aslında bana sosyal medyadan istek yollamış ama ben bekleyen isteklerde kalmış aratınca direk o çıktı dolayısıyla. Sanırım tüm sorularınız cevaplandı. Evet ben de abartı buldum ama hoşuma da gitti inkar edemem. Bakalım anlayacağız inşallah yavaşça nasıl biri olduğunu.Ne kadar küçük bir yer olursa olsun çevreniz olursa olsun tutup birine ya bu kızın işyeri nerede diye sorulur mu ve kim verir adresi o zaman herkes kimdir nedir demeden versin adresimizi? adınızı bile bilmemesi lazım ne yapmış millete sizi tarif mi etmiş?
1 sene bulamamış diyorsunuz sonra şıp diye nasıl buluyor? hadi öyle böyle buldu daha tanışmadan 100 gül yollamak çok çok abartı benim hoşuma gitmezdi ve dahası bir isimle o kişiyi sosyal medyadan nasıl buldunuz? o sizi önce sosyal medyada niye bulup konuşmamış. saçmalıklar silsilesi.
Ay evet bıktırmamam lazım sizin tecrübelerle inşallah öğreneceğim desteklerleYarın görüşmek istedi fakat ben en başta demiştim sizi tanımadan yüzyüze görüşmeyi doğru bilmiyorum diye nasıl erteleyebilirim bıktırmadan güzellikle sizce
Mesela arkadaşlarından öğrenmiş olabilir mi hayatımda kimse olmadığını? Öğrenmesi zor değil çünkü devlet sırrı değil bu bilgiler. Ha ama evet iş yerimde özel hayatımın bilinmesini istemem ben de fakat oldu artık napayım o kadar emek verip strese giren birine küfür kıyamet mi yazsaydım. İnsanların kalbini kırmak çok kolay. Mesela garip olduğumu ima ederek siz beni kırdınız. Yine de teşekkürler yorulup yorum yazmışsınız iyi akşamlar.
5-10 gün anlarım da 100 gül nedir tek kelime etmediğin insana. Yani bilemedim biraz dengesizlik var. Bana da birisi yollamıştı iş yerine isimsiz sonradan iş arkadaşım çıktı... çok saçma bulmuş ama nezaketen teşekkür etmiştim.Merhaba buraya genelde dertler yazılıyor ben de öyle yaptım çok kez.
Bugün işyerime çok güzel bir gül demeti geldi ama 100tane vardır o kadar çok uğraşılmış. Fakat ben bu göndereni tanımıyorum. Not olarak sadece ismini yazmış teşekkür amaçlı sosyal medyadan iletişime geçtim. Efendi gibi duruyor fena değil sanki. Beni ilk 1sene önce falan gördüğünü yazdı belki biraz daha eskidir ama sonra uzun süre bir daha görememiş. Hatta beni tekrar görmek için hep oralardan geçtiğini söyledi fakat ben taşındığım için denk gelmedik demek.Sonra çarşıda kalabalık bir yer var orda görmüş birkaç haftadır hep görüyorum çok uğraştım ulaşmak için ama sizle konuşma fırsatı bulamadım en sonunda da çiçek yolladım yazdı. Sizce nasıl bir yol izleyeyim hemen buluşmak olmaz önce sosyal medyadan ve çevremden aldığım bilgilerle tanıyayım diyorum ki zaten daha önce konu açmıştım bende buluşma fobisi var. Yardımlarınızı bekliyorum nasıl davranmam gerektiği konusunda.
En son şöyle bir cevap yazdım kendisine. Ben internetten tanışmaya biraz önyargılı yaklaşırım normalde ama çok ince düşünmüş olmanız sebebi ile size zaten hayır demem ayıp olacaktı bu sebeple iletişime geçmek istedim.Fakat yüzyüze görüşmek için konuşup önce sizi tanısam daha doğru olur.
Ne diyorsunuz. Nasıl sağlıklı ilerler bu süreç ilişkilerde çok deneyimsizim.
Güncelledim arkadaşlar düzeltmeleri yaptım.
Ben arkadaşlarımı nasıl biliyorsam onlar da beni biliyor. Hayatımda biri olsa saklamam onlar da saklamazlar. Birisi arkadaşımla tanışmak isterse de eğer biliyorsam söylerim hayatında kimse yok dene şansını diye bu kötü bir şey değil. Ama bunu sormak için henüz fırsatım olmadı nasıl bana çiçek yollarsın hayatımda kimse olmadığını ne biliyorsun diyemedim henüz.Arkadaşlarından nasıl öğrenecek hayatınızda biri olmadığını? hiç.tanımadığınız bir adam bu ortak arkadaşlarınız olsa onlar aracılığıyla tanışırdı kimden bilgi alacak hakkınızda? arkadaşları sizi mi.araştıracak ona buna soracak? 1 senede o arkadaşlar nerede? yani bu kadar burada çok tanıyor gibi.savunmanız aksi cevaplara yok öyle değildir demeniz de enteresan
Yok ağırdan alıyorum ben de algılamaya çalışıyorum çünkü. Gül sayısı abartı geldi bana da birazKuzu bak bi insani gormeden taniyamazsin. Telefondan ne kadar.. Sen eger kendini hazir hissediyorsan ve arkadaslarinin yorumlarina guveniyorsan gorus. Aldigin elektrik onemli. Belki adam bir hic farkinda degilsin. Bunu yuzyuze gelmeden ogrenemezsin. Sadece bulusma saatine dikkat et, güllere onem vermis ama kanmış gibi davranma, bak bakalim niyeti nedir. Bence seni uzun zamandir takip eden biri. Ben bunun altindan buyuk bi ask bekliyorum ya hayırlısı
Evet sayısı abartılı gerçekten. Bunu laf arasında dedim ama tam olarak soru haline getiremedim. Konuşmaya devam edersem mutlaka dile getireceğim bunu.5-10 gün anlarım da 100 gül nedir tek kelime etmediğin insana. Yani bilemedim biraz dengesizlik var. Bana da birisi yollamıştı iş yerine isimsiz sonradan iş arkadaşım çıktı... çok saçma bulmuş ama nezaketen teşekkür etmiştim.
Çalıştığı yeri gördüm yolumun üstü hemen. Buralı ailesiyle yaşıyor. Ama tanıyıp öyle görüşcem şimdiki fikrimilk bulusmanizda kim, nerde çalışıyor, nereli bunları ogrenirsiniz sizi görmüş beğenmiş demekki çok da çekinmeyin benim iki tane tanıdığım internetten bulup evlendi üstelik güzel meslek sahibi insanlarla
Bence abarti degil sahsen benim cok hosuma giderdi kibar bonkör demekkiEvet sayısı abartılı gerçekten. Bunu laf arasında dedim ama tam olarak soru haline getiremedim. Konuşmaya devam edersem mutlaka dile getireceğim bunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?