Tanımadığım birinden sürpriz kızlar fikir verin

Tabiki mübalağa idi o yani ters mi çıksaydım kalp mi kırsaydım demek istedim. Her ne ise tekrardan teşekkürler.

Ay bosver kucuk olmasını jesti buyuk. Merak ediyorum burada kac kisi bu sekilde birinden tanisma teklifi aliyor? Bence kendinizi ozel hissedin. Bulusmaya arkadasinizla gitmeyin cocukluk olur siz kendinizi emniyete aldiginizi dusundukten sonrasini bosverin bence. Ha gorusursun gercekten cocukca davranislarini sezersin ozaman yol ver gitsin ama denemeye deger. Bak ama agirdan alayim derken biktirma adami kararini ayarla sen daha iyi bilirsin onu gelismeleri yaz mutlaka

Ay evet bıktırmamam lazım sizin tecrübelerle inşallah öğreneceğim desteklerleYarın görüşmek istedi fakat ben en başta demiştim sizi tanımadan yüzyüze görüşmeyi doğru bilmiyorum diye nasıl erteleyebilirim bıktırmadan güzellikle sizce

Her
Yaniii.bide onu tersle bunu kov oburunden kork eee nasil evlencek bu kiz?elbette akilli mantikli hareket edip birini bulcak evlenicek ilerde

Çok hos olmuş çiçekler, sosyal medyadan bir süre görüşün ilk buluşmaya yalnız gitmeyin ama mesela bir kahve için,
3 kişi ya da 4 kişi birlikte.Bir süre sonra kalkar yanınızdakiler mazeret bulup tanıyın derim

Tesadüfi olmuş gibi arkadaşlarımla buluşmamda davet edebilirim aslında hem çocukça da düşünmez bunu rastlantı diye düşünür. Ama dediğim gibi daha erken önce biraz kimmiş neymiş anlasam daha iyi gibi. Buluşunca iyice oldu diye düşünebilir bu iş çünkü

Ne kadar küçük bir yer olursa olsun çevreniz olursa olsun tutup birine ya bu kızın işyeri nerede diye sorulur mu ve kim verir adresi o zaman herkes kimdir nedir demeden versin adresimizi? adınızı bile bilmemesi lazım ne yapmış millete sizi tarif mi etmiş?

1 sene bulamamış diyorsunuz sonra şıp diye nasıl buluyor? hadi öyle böyle buldu daha tanışmadan 100 gül yollamak çok çok abartı benim hoşuma gitmezdi ve dahası bir isimle o kişiyi sosyal medyadan nasıl buldunuz? o sizi önce sosyal medyada niye bulup konuşmamış. saçmalıklar silsilesi.

Adımı internete yazınca iş yerim direk çıkıyor. Burada tek bir cadde var yürüyüş yapılan orada yanındakilere sormuş olabilir tanıyorsa diğerlerinden biri o demiştir adımı. Çok zor değil burada birini öğrenmek istemesek de karşımızda. Kış dönemi o yol kapalı oluyor yaz gelince yürüyüşe gittim tekrardan orada görmüş. Okuduysanız tamamını yazmıştım aslında bana sosyal medyadan istek yollamış ama ben bekleyen isteklerde kalmış aratınca direk o çıktı dolayısıyla. Sanırım tüm sorularınız cevaplandı. Evet ben de abartı buldum ama hoşuma da gitti inkar edemem. Bakalım anlayacağız inşallah yavaşça nasıl biri olduğunu.

ilk bulusmanizda kim, nerde çalışıyor, nereli bunları ogrenirsiniz sizi görmüş beğenmiş demekki çok da çekinmeyin benim iki tane tanıdığım internetten bulup evlendi üstelik güzel meslek sahibi insanlarla

Kuzu bak bi insani gormeden taniyamazsin. Telefondan ne kadar.. Sen eger kendini hazir hissediyorsan ve arkadaslarinin yorumlarina guveniyorsan gorus. Aldigin elektrik onemli. Belki adam bir hic farkinda degilsin. Bunu yuzyuze gelmeden ogrenemezsin. Sadece bulusma saatine dikkat et, güllere onem vermis ama kanmış gibi davranma, bak bakalim niyeti nedir. Bence seni uzun zamandir takip eden biri. Ben bunun altindan buyuk bi ask bekliyorum ya hayırlısı

Arkadaşlarından nasıl öğrenecek hayatınızda biri olmadığını? hiç.tanımadığınız bir adam bu ortak arkadaşlarınız olsa onlar aracılığıyla tanışırdı kimden bilgi alacak hakkınızda? arkadaşları sizi mi.araştıracak ona buna soracak? 1 senede o arkadaşlar nerede? yani bu kadar burada çok tanıyor gibi.savunmanız aksi cevaplara yok öyle değildir demeniz de enteresan

5-10 gün anlarım da 100 gül nedir tek kelime etmediğin insana. Yani bilemedim biraz dengesizlik var. Bana da birisi yollamıştı iş yerine isimsiz sonradan iş arkadaşım çıktı... çok saçma bulmuş ama nezaketen teşekkür etmiştim.

Ben arkadaşlarımı nasıl biliyorsam onlar da beni biliyor. Hayatımda biri olsa saklamam onlar da saklamazlar. Birisi arkadaşımla tanışmak isterse de eğer biliyorsam söylerim hayatında kimse yok dene şansını diye bu kötü bir şey değil. Ama bunu sormak için henüz fırsatım olmadı nasıl bana çiçek yollarsın hayatımda kimse olmadığını ne biliyorsun diyemedim henüz.
Neye öyle değildir dedim? İyi okuyun her şey çıkabilir yavaş yavaş tanıyacağız neymiş kimmiş yazdım. 1 sene sonunda adımı öğrenmiş 1 sene önce değil .
Benim tahminim ilk gördüğünde tekti sonradan gördüğünde yanında beni tanıyan birine denk geldi. Çünkü şehrin yarısı akşamları karşılaştığımız yerde yürüyor geziyor.

Yok ağırdan alıyorum ben de algılamaya çalışıyorum çünkü. Gül sayısı abartı geldi bana da biraz

Siz buluşun eğer beğenmezseniz arkadaş olarak sizi tanıdığımâ çok sevindim dersiniz hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Evet sayısı abartılı gerçekten. Bunu laf arasında dedim ama tam olarak soru haline getiremedim. Konuşmaya devam edersem mutlaka dile getireceğim bunu.

Çalıştığı yeri gördüm yolumun üstü hemen. Buralı ailesiyle yaşıyor. Ama tanıyıp öyle görüşcem şimdiki fikrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…