Tanımadığım birinden sürpriz kızlar fikir verin

Ya Allah aşkına internette kimin adını yazımca işyeri çıkıyor? sizin kendi dükkanınız mı? kaldı ki caddede yürürken yanındakilere sormuştur diyorsunuz koca şehirde herkes sizi mi.tanıyor da adınızı söylüyor ya ne tesadüf beraber gezdikleri dr sizi tanıyormuş!! çok fazla tesadüf değil mi?

bu kadar yanında dolaştığı kişiye bile sorup adını öğreneceği kadar küçük şehir neresi acaba merak ettim? istek yollasa görürdünüz zaten görüp cevapsız burakırsanız o zaman bekleyenlerde olur. Hayır yani madem yanındakiler tanıyor tanıştırın deseydi gelip bekleseydi tanışsaydı. O kadar savunuyorsunuz ki sanki aylardır tanıyorsunuz ve dedikleriniz hep farazi çoğu şeye şu olamaz mı bu olamaz mı diyorsunuz ona sormamışsınız bile burada olumsuz yorum yapanları taşlayıp iyi yorum yapanlara teşekkür ediyorsunuz niye kötüniyet besleyelim ki karar sizin konu açıp sormasaydınız o zaman

Allah rızası için gülün tanesi ne kadar? Bahçeden koparsa 5₺, en pahalıda 20₺ olsun. 500-2000₺ arası bir para harcamış yani. Sabancı mı bu adam tanımadığı insana böyle para saçıyor saçma sapan. Ben korkarım. Kesinlikle manyakça gelir, kibarca değil.

Adımı mı vereyim ispat için ifşa mı olayım. Niye hiddetleniyorsunuz samimice fikirlerimi anlatıyorum. İsteğini gördüm ama takmadım reddetmedim de. Yanımda annem vardı hep çekinmiş gelememiş. Çekip atayım mı isteği mesajları napayım size ne istiyorsunuz nasıl ispat edeyim.
Bana yorum yapmazsanız sevinirim iyi niyetimi kaybetmek üzereyim. Kimseyi taşlamıyorum doğru üslup kullanan herkesin başımın üstünde yeri var. İyi akşamlar.

Evet ben de buna takıldım sonuçta ne sevgilisiyim ne bir şey. Ya zenginliğini ispat etmeye çalıştı ya da manyak. Bilmiyorum. İyi düşünenler de var arada kaldım.

Konu fake arkadaşlar dağılabiliriz konu sahibinim hayal gücü geniş sadece! eskü konularına bakarsınız anlarsınız ki çok eski değil!!

pazar günü konu açmış işyerimin etrafında bir.dolanıyor bırakmıyor diye yok erkekler etrafındaymış bu da şiirler yazıyormuş da sosyal medyada ki eklemiş demek ki o kişiyi de, Türkan Şoray'a benzetiyormuş etrafında dolaşıyormuş polise mi versem demiş.maşallah herkes de işyerini buluyor..

Pazartesi.yazmış bikaç kere görüştüğü ama sevgili olmadığı ama kendisinin peşinden koştuğu çocuğun arkadaşı çıkma teklifi etmiş kahve içelim demiş ne yapayım demiş. 4 gün geçmiş şimdi de 100 gül gelmişmiş işyerine!

Hayır yani burada hep adamı savunuyor biri demiş sevgilin olmadığını evli.olmadığını nerden biliyor diye ; arkadaşları demiştir diyor bu arkadaşlar bunu biliyorsa ortak arkadaşlardır niye onları araya koymamış da çiçek yollamış..Adını nereden öğrenmiş yanındaki arkadaşları demiştir diyor vay arkadaş herkes dışardan şehire gelmesine rağmen konu sahibini.tanıyor adam bir yanındakilere soruyor seceresini öğreniyor. İnternete adını bir yazıyor işyeri çıkıyor falan valla iyi hayalgücü!!

Allahim yorumlara bak aklimi kaybedecem
Ne diyeceğimi şaşırdım ben de . İnsanları ne çabuk yargılıyorlar böyle üzüldüm de.Amacım fikir almaktı çünkü ilk ilişkimde yıkım yaşadım ama yorumlar başka boyuta kaymaya başladı şaşkınım

Rica ediyorum Mune konu ispatı için iletişime geçebilir miyiz? Size her şeyi atacağım önceki konuyu da bunu da ispatlarım. Yorum yapan kişi günahıma girdiniz hakkım helal değil iyi akşamlar.

Kötü niyetlisiniz hem de çok kötüsünüz. Buraya gelip hayal gücü kasacak halim yok. İnanmayan yorum yazmasın. Eğer moderatörler kabul ederse ispatımı yaparım ben. Sonrasında siz özür diler misiniz bilemem.

Evet ben de buna takıldım sonuçta ne sevgilisiyim ne bir şey. Ya zenginliğini ispat etmeye çalıştı ya da manyak. Bilmiyorum. İyi düşünenler de var arada kaldım.
İki şeklide iğrenç. Daha senin adını yeni öğrenmiş bir kadına görgüsüz gibi ne zenginliğini gösteriyorsun? Manyaksa zaten başa bela olacak demektir.

Diğer yorumları okumadım ama fake diyenleri boşver canim sen.
Mesajin iyi olmuş ne cevap verdi?

Rica ediyorum Mune konu ispatı için iletişime geçebilir miyiz? Size her şeyi atacağım önceki konuyu da bunu da ispatlarım. Yorum yapan kişi günahıma girdiniz hakkım helal değil iyi akşamlar.
Özelden mesaj atabilirsiniz bana, direkt telefon görüşmesi yapmak isterseniz de siteye ait iletişim numarasını verebilirim özelden, yönetimle telefonda görüşebilirsiniz.

Diğer yorumları okumadım ama fake diyenleri boşver canim sen.
Mesajin iyi olmuş ne cevap verdi?
Öncesinde mesajla tanımak istedim bir süre kabul etti bu önerimi. Aklım dağıldı açıkçası çocuk yerine buraya cevap yetiştirdiğim için.
Çok şaşırdım ya manyak mıyım şizofren miyim durup durup konu açayım tek yaşıyorum depresyonun dibindeyim buraya üye oldum ki paylaşayım diye. Hayatımda uzun zamandır kötü gidiyordu her şey işim de dahil böyle bir şey olunca paylaşıp akıl almak istedim. Her şey üst üste geliyor bazen ama hiç kul hakkından korkmuyorlar bu insanlar.

Özelden mesaj atabilirsiniz bana, direkt telefon görüşmesi yapmak isterseniz de siteye ait iletişim numarasını verebilirim özelden, yönetimle telefonda görüşebilirsiniz.
Tamam mesaj atayım fotoğraf atılıyor mu size deneyeceğim.

Ben her şeyi attım arkadaşlar farklı sosyal medyadan gönderilen şeyler ile ilgili bilgi veremeyiz isterseniz telefon ile görüşün dedi Mune
Elimden geleni yaptım burda niyeti kötü insanlar için daha fazla üzülmek istemiyorum. Konularıma yazmazlarsa sevinirim zira işi hakarete vardırmak üzereler.
Saygı çerçevesinde yazan herkese teşekkürler.

İki şeklide iğrenç. Daha senin adını yeni öğrenmiş bir kadına görgüsüz gibi ne zenginliğini gösteriyorsun? Manyaksa zaten başa bela olacak demektir.
Haklısınız yakın zamanda soracağım konuşma ilerlerse bu ne gereksiz abartı bir çiçekti diye

Sizi zenginliğiyle etkilemek istemiş bu çok itici geldi ama ben sapık olduğunu düşünmüyorum. Bir kere grousmekten ne zarar gelir cevremde bir sürü arkadaşım sosyal medyadan evlendi

zenginliğiyle etkilemek ne alaka anlamadım. sonuçta gül almış adam.
fake olması ne alaka gayet olabilir bir konu ve şahıs yani onu da anlamadım
bana da gelmişti çiçek, şu tek orkideler var ya onlardan. sonradan kim olduğunu öğrendim. ben o zaman 28 yaşındayım o 40 yaşında.. hiç görüşmedim. çiçeği de atmaya kıyamadım ama sonradan kurudu zaten.
diyeceğim o ki, çiçek miçek önemli değil. sen beğendiysen görüş, gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…