Adımı internete yazınca iş yerim direk çıkıyor. Burada tek bir cadde var yürüyüş yapılan orada yanındakilere sormuş olabilir tanıyorsa diğerlerinden biri o demiştir adımı. Çok zor değil burada birini öğrenmek istemesek de karşımızda. Kış dönemi o yol kapalı oluyor yaz gelince yürüyüşe gittim tekrardan orada görmüş. Okuduysanız tamamını yazmıştım aslında bana sosyal medyadan istek yollamış ama ben bekleyen isteklerde kalmış aratınca direk o çıktı dolayısıyla. Sanırım tüm sorularınız cevaplandı. Evet ben de abartı buldum ama hoşuma da gitti inkar edemem. Bakalım anlayacağız inşallah yavaşça nasıl biri olduğunu.
Adımı mı vereyim ispat için ifşa mı olayım. Niye hiddetleniyorsunuz samimice fikirlerimi anlatıyorum. İsteğini gördüm ama takmadım reddetmedim de. Yanımda annem vardı hep çekinmiş gelememiş. Çekip atayım mı isteği mesajları napayım size ne istiyorsunuz nasıl ispat edeyim.Ya Allah aşkına internette kimin adını yazımca işyeri çıkıyor? sizin kendi dükkanınız mı? kaldı ki caddede yürürken yanındakilere sormuştur diyorsunuz koca şehirde herkes sizi mi.tanıyor da adınızı söylüyor ya ne tesadüf beraber gezdikleri dr sizi tanıyormuş!! çok fazla tesadüf değil mi?
bu kadar yanında dolaştığı kişiye bile sorup adını öğreneceği kadar küçük şehir neresi acaba merak ettim? istek yollasa görürdünüz zaten görüp cevapsız burakırsanız o zaman bekleyenlerde olur. Hayır yani madem yanındakiler tanıyor tanıştırın deseydi gelip bekleseydi tanışsaydı. O kadar savunuyorsunuz ki sanki aylardır tanıyorsunuz ve dedikleriniz hep farazi çoğu şeye şu olamaz mı bu olamaz mı diyorsunuz ona sormamışsınız bile burada olumsuz yorum yapanları taşlayıp iyi yorum yapanlara teşekkür ediyorsunuz niye kötüniyet besleyelim ki karar sizin konu açıp sormasaydınız o zaman
Evet ben de buna takıldım sonuçta ne sevgilisiyim ne bir şey. Ya zenginliğini ispat etmeye çalıştı ya da manyak. Bilmiyorum. İyi düşünenler de var arada kaldım.Allah rızası için gülün tanesi ne kadar? Bahçeden koparsa 5₺, en pahalıda 20₺ olsun. 500-2000₺ arası bir para harcamış yani. Sabancı mı bu adam tanımadığı insana böyle para saçıyor saçma sapan. Ben korkarım. Kesinlikle manyakça gelir, kibarca değil.
Bence abarti degil sahsen benim cok hosuma giderdi kibar bonkör demekki
Romantik biri deger veriyor size dizilerdeki gibi
Ne diyeceğimi şaşırdım ben de . İnsanları ne çabuk yargılıyorlar böyle üzüldüm de.Amacım fikir almaktı çünkü ilk ilişkimde yıkım yaşadım ama yorumlar başka boyuta kaymaya başladı şaşkınımAllahim yorumlara bak aklimi kaybedecem
Rica ediyorumKonu fake arkadaşlar dağılabiliriz konu sahibinim hayal gücü geniş sadece! eskü konularına bakarsınız anlarsınız ki çok eski değil!!
pazar günü konu açmış işyerimin etrafında bir.dolanıyor bırakmıyor diye yok erkekler etrafındaymış bu da şiirler yazıyormuş da Türkan Şoray'a benzetiyormuş etrafında dolaşıyormuş polise mi versem demiş.maşallah herkes de işyerini buluyor..
Pazartesi.yazmış bikaç kere görüştüğü ama sevgili olmadığı ama kendisinin peşinden koştuğu çocuğun arkadaşı çıkma teklifi etmiş kahve içelim demiş ne yapayım demiş. 4 gün geçmiş şimdi de 100 gül gelmişmiş işyerine!
Hayır yani burada hep adamı savunuyor biri demiş sevgilin olmadığını evli.olmadığını nerden biliyor diye ; arkadaşları demiştir diyor bu arkadaşlar bunu biliyorsa ortak arkadaşlardır niye onları araya koymamış da çiçek yollamış..Adını nereden öğrenmiş yanındaki arkadaşları demiştir diyor vay arkadaş herkes dışardan şehire gelmesine rağmen konu sahibini.tanıyor adam bir yanındakilere soruyor seceresini öğreniyor. İnternete adını bir yazıyor işyeri çıkıyor falan valla iyi hayalgücü!!
İki şeklide iğrenç. Daha senin adını yeni öğrenmiş bir kadına görgüsüz gibi ne zenginliğini gösteriyorsun? Manyaksa zaten başa bela olacak demektir.Evet ben de buna takıldım sonuçta ne sevgilisiyim ne bir şey. Ya zenginliğini ispat etmeye çalıştı ya da manyak. Bilmiyorum. İyi düşünenler de var arada kaldım.
Diğer yorumları okumadım ama fake diyenleri boşver canim sen.Kötü niyetlisiniz hem de çok kötüsünüz. Buraya gelip hayal gücü kasacak halim yok. İnanmayan yorum yazmasın. Eğer moderatörler kabul ederse ispatımı yaparım ben. Sonrasında siz özür diler misiniz bilemem.
Özelden mesaj atabilirsiniz bana, direkt telefon görüşmesi yapmak isterseniz de siteye ait iletişim numarasını verebilirim özelden, yönetimle telefonda görüşebilirsiniz.Rica ediyorumMune konu ispatı için iletişime geçebilir miyiz? Size her şeyi atacağım önceki konuyu da bunu da ispatlarım. Yorum yapan kişi günahıma girdiniz hakkım helal değil iyi akşamlar.
Öncesinde mesajla tanımak istedim bir süre kabul etti bu önerimi. Aklım dağıldı açıkçası çocuk yerine buraya cevap yetiştirdiğim için.Diğer yorumları okumadım ama fake diyenleri boşver canim sen.
Mesajin iyi olmuş ne cevap verdi?
Tamam mesaj atayım fotoğraf atılıyor mu size deneyeceğim.Özelden mesaj atabilirsiniz bana, direkt telefon görüşmesi yapmak isterseniz de siteye ait iletişim numarasını verebilirim özelden, yönetimle telefonda görüşebilirsiniz.
Haklısınız yakın zamanda soracağım konuşma ilerlerse bu ne gereksiz abartı bir çiçekti diyeİki şeklide iğrenç. Daha senin adını yeni öğrenmiş bir kadına görgüsüz gibi ne zenginliğini gösteriyorsun? Manyaksa zaten başa bela olacak demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?