Tanımadığınız ama bakıştığınız erkek

fidess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
63
37
88
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bakıştığımız bir adam var...ilk olarak o mu beni, ben mi onu fark ettim bilemiyorum...Bir gün arkadaşımla sabah işe giderken biri arkamızdaydı rast gele baktım dikkatimi çekti giyimi yürüyüşü o da baktı bana ve devamı geldi bakışmaların ..
ilk zamanlar arkadaşımda kalmıştım 2 hafta o zaman denk geliyorduk sabah ...Bu adamla sadece sabah iş giderken karşılaşıyoruz ..Arkadaşımın binasında kalıyor ben yaklaşık 800m uzaklıktaki başka bir binada oturuyorum.. Adamın ismini hatta hangi dairede oturduğunu bile bilmiyoruz..Tek bildiğimiz yalnız olduğu ve büyük ihtimal memur olduğu, takım elbise ile çıkıyor evinden..Bakışmalar hoş olsa da artık bir adım olsun istiyorum....Ben onun bir şey yapmasını istiyorum birkaç defa arkadaşımla bize günaydın dedi ..bende demek istedim ama denk gelmedi binadan çıktığında ben uzaktan görüyorum onu günaydın demeye pek fırsat olmuyor bakıp geçiyoruz..Sizce ne yapmalıyım ya da tavsiyeniz var mı?

Son düzenleme:
Adam size günaydin demis. Neden cevap veremediniz ben onu anlamadim.
benim arkam dönüktü kapıdaydık o yüzden normalde soğuk biri demez dediydi arkadaşım..Ben de demek istedim sonra karşılaşmalarımızda ama olmadı hatta küçük planlar yaptık karşılaşmak için ama şans mı ne denk gelmedi yüzyüze gelemedik..

3 ay dediğim her sabah değil bazen denk geliyoruz ben farklı binada oturuyorum her zaman denk gelmiyor onu belirteyim..

Günaydını ya aşırı heyecandan diyemedin ya da hemen yüz vermeyeyim aah canım daha ne oluyoruz az biraz peşimden koşsun diye düşündüğünden söylemedin :)

öylesine de bakıyor olabilir tabi ki ben bir iki kere arkadaşlarla yürürken arkamı dönüp bakmıştım onun önde yürüdüğümde ..sonraları o da arkasına dönüp bakmaya başladı beni gördüğünde bakıyor..benim ona baktığımı biliyor ondan da bakıyor olabilir gerçekten bende bilmiyorum...dikkatini çektim onun ama çok istersse bir yolunu bulur diye düşünüyorum bazen..ben heyecanlanıyorum onu görünce istemsiz..bazen amann boşver diyorum..

Biraz zor adım atılır ne işsizle direkt konuşabilir ne de siz evli olmasa bile sevgilisi olabilir.

Adamın hangi katta oturduğunu bilmiyorsunuz daha, belki adam evli, belki sevgilisi var, belki öylesine bakıyor.
Bunları bilmeden adım atmasını bekliyorsun ilginç...

arkadaşım tek kalıyor 1+1 evi 2+1 olan binalarda var..Genelde bekarlar ve çalışanlar az odalı olduğu için tercih ediyor..komşularıyla pek konuşmaz arkadaşım
adam yukarı katın birinde kalıyor adını öğrenebileceğimiz birileri yok..faturalara bakalım dedik bir şey çıkmadı..yöneticiye sorsan dikkat çeker arkadaşımda bekar bayan sonuçta
evli olduğunu sanmıyorum hep tek görüyormuş arkadaşım geçen senden beri belkide sevgilisi vardır öğrenmenin yolu yok ki..

Adını soyadını bilseniz en azından sosyal medyadan bakarsınız :) Yolu var yani...

ben hep vazgeçiyorum aman salla gitsin diye sonra bir sabah görünce merak ediyorum bu adam neyin nesi diye benim ki sırf merak en ufak bir olumsuzlukta umursamam zaten..

Günaydını direkt bana demedi ki arkadaşıma dedi ya da hepimize benim arkam dönüktü ona döndüğümde gidiyordu..
Değerlendiremedim öyle ya da böyle bundan sonra da zor plan yapıyorum tutmuyor zaten ..

bazen bu konulara sinir oluyorum

3 aydır bakışıyorsunuz ama adam size gelsin açılsın şu aklınıza gelmiyormu oda sizden bekliyor olamazmı ?
bakışlarınızla davet edemez veya beyin sinyalleriyle sinyal çakamazsınız insanız biz, aaa ama oda olmaz dimi ilk siz konuşursanız basit olursunuz veya adam havalara girer ama erkek yapınca 1 basamak üstte olduğunuzu hissedersiniz, egolarınızı gururunuzu falan bir bırakın şu tanışma mevzusunda belki adam cesaretli bir bayan bekliyor hayatında, standart ilk adım bekleyen kadınları sevmiyor, şahsen erkek olsam cesaretli konuşkan atak bir kadın hoşuma gider etkiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…