- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
Benimde öyle bişey başıma gelmişti. Bi keresinde seni bırakabilirim istersen demişti okula gidiyordum o zaman.
Neyse sağolsun bıraktı sohbet ede ede gittik.
Tam indireceği yerde çukur varmış, bir de yağmur deli gibi yağıyordu.
Ben cilveli cilveli arabadan inerken çukura düştüm ıslandım.
Ya bide sanki 5 sn önce çukura düşüp vucudundaki tüm kemikler ezilmiş gibi acıyan kız ben değilmişim gibi çaktırmadan okula girdim
Adamı tanımıyoruz diyorsunuz zaten aynı binada bile değilsiniz yalnız olduğunu nereden biliyorsunuz? ayrıca onu görmek için mi arkadaşınız da kalıyorsunuz. Seven hoşlanan insan illa bir şey yapardı ama yapmamış. Siz birgün arkadaşınız yanınızda yokken çıkın her günde nasıl denk getirip karşılaşabiliyorsunuz o da ilginç.
Allah iyiligini versin sabah sabah güldürdün.
Konu sahibi, adim atmanin ya da ogrenmenin bir suru yolu var aslinda.
Is cikisi evde olacagi bir saatte vir seyler hazirlayin, ama sadece ona ozel degil.
Atiyorum bir tepsiye 3-4 kase sutlac ya da benzeri bir sey koyun. Sanki komsulara dagitiyormus gibi. Sebep sorulursa da uydurun ( anneannemin olum yil donumu sutlaci cok severdi vs gibi )
Başka kimseye vermezseniz de olur yani.
Ordan muhabbet gelişir bir sekilde.
Ama arkadasiniz goturmesin sakin siz götürün.
Adam evli olabilir, sevgilisi olabilir.
Bu kadar uzun sure fazla bakismak icin.
apartmanların kapılarında isim yok büyük ihtimal kiracıdırBen sizin yerinizde olsam bütün üst kat sakinlerinin apartmanın dış kapısından isimlerinin resmini çeker sonrada sosyal medyadan araştırırdım.
zilde isimler yazsa durur muydum hiç bugüne kadarApartman kapısından zillerin resmini çekmek 2 sn lık iş , sosyal medyayı gece yattıgınızda baksanız olsun olsun 1 saat gerçekleri öğrenmek paha biçilemez ...Pek gönlüm yok derseniz birşey diyemem
günaydın deme mi diyorsunuzBence sen adım atma.
Bence deme. Sadece karşılık ver günaydınına.günaydın deme mi diyorsunuz
Bence deme. Sadece karşılık ver günaydınına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?