Tanımadığınız ama bakıştığınız erkek

Benimde öyle bişey başıma gelmişti. Bi keresinde seni bırakabilirim istersen demişti okula gidiyordum o zaman.
Neyse sağolsun bıraktı sohbet ede ede gittik.
Tam indireceği yerde çukur varmış, bir de yağmur deli gibi yağıyordu.
Ben cilveli cilveli arabadan inerken çukura düştüm ıslandım.
Ya bide sanki 5 sn önce çukura düşüp vucudundaki tüm kemikler ezilmiş gibi acıyan kız ben değilmişim gibi çaktırmadan okula girdim

Allah iyiligini versin sabah sabah güldürdün.
Konu sahibi, adim atmanin ya da ogrenmenin bir suru yolu var aslinda.
Is cikisi evde olacagi bir saatte vir seyler hazirlayin, ama sadece ona ozel degil.
Atiyorum bir tepsiye 3-4 kase sutlac ya da benzeri bir sey koyun. Sanki komsulara dagitiyormus gibi. Sebep sorulursa da uydurun ( anneannemin olum yil donumu sutlaci cok severdi vs gibi )
Başka kimseye vermezseniz de olur yani.
Ordan muhabbet gelişir bir sekilde.
Ama arkadasiniz goturmesin sakin siz götürün.
Adam evli olabilir, sevgilisi olabilir.
Bu kadar uzun sure fazla bakismak icin.

Adamı tanımıyoruz diyorsunuz zaten aynı binada bile değilsiniz yalnız olduğunu nereden biliyorsunuz? ayrıca onu görmek için mi arkadaşınız da kalıyorsunuz. Seven hoşlanan insan illa bir şey yapardı ama yapmamış. Siz birgün arkadaşınız yanınızda yokken çıkın her günde nasıl denk getirip karşılaşabiliyorsunuz o da ilginç.

Arkadaşımın komşusu olduğunu söylemiştim..Ben yaklaşık 2 hafta arkadaşımda kaldım benim taşınma durumum olduğu için o sıra gördüm kendisini evime yerleşince de kendi evime geçtim..Her gün aynı saatte işe gidiyor bende o saatte arkadaşımı alıp gidiyorum..Her gün karşılaşıyoruz diye bir şey söylediğimi hatırlamıyorum bazen denk geliyoruz ..Bugün sabah denk geldik yine gözünü ayırmadan baktı mimik yoktu yüzünde ciddi ifadesi var..benimde yüzüm öyle dışarıdan öyle derler o an görünce bakıp kalıyorum gülümseyemedim..ben arabadaydım o da arabasına doğru yöneldi..kısacık saniyelerde oluyor karşılaşmalar başka da görmüyorum..

aşure götürecektik bir ara arkadaşımda kaldığım zaman..o ara bir şeyler girdi yapamadım..Şimdi benim orada kalmadığımı biliyor görüyor çünkü başka bir yerden gelip arkadaşımı aldığımı ..

Arkadasinizin binasin da yasiyor anladigim kadariyla bu adam degil mi? arkadasiniz arastirsin kolu komsuya evli mi bekar mi ? bencede adam evli oldugu icin bukadar uzun süre beklemişsiniz yoksa neden beklesin ki adam? yada bi sabah adami araba ile takip edin nerede calisiyor bir ögrenin?ben olsam arkadasimdan hayir göremessem böyle yapardim.sonrada gider güvenlikten bi sekilde ögrenirdim.

Ben sizin yerinizde olsam bütün üst kat sakinlerinin apartmanın dış kapısından isimlerinin resmini çeker sonrada sosyal medyadan araştırırdım.

Ben fırsat olmadığı için diye düşünüyorum beni tek görmedi hep arkadaşlarım vardı yanımda ben bu yüzden tek görsün bari deyip planlar yaptım ama ya onun yanında birileri oldu ya da uyuşturamadım ben çıktığımda o çoktan gitmiş oldu vs..Arkadaşımın araştıracağı kimse yok işten eve evden işe gidiyor apartmanlarda kimse kimseyi tanımıyor ..hafta sonları durmuyor evde bende gidiyorum ..hafta içi görürsek ancak görüyorum..
takip edemem nereye gittiğini bilmiyorum bir de bende işe gidiyorum zaman yok

Ben sizin yerinizde olsam bütün üst kat sakinlerinin apartmanın dış kapısından isimlerinin resmini çeker sonrada sosyal medyadan araştırırdım.
apartmanların kapılarında isim yok büyük ihtimal kiracıdır
işte ben de ne yapabilirim diye düşünüp duruyorum
bir sabah denk geldiğinde günaydın diyeceğim kesinlikle bakalım ne zaman olacak

Apartman kapısından zillerin resmini çekmek 2 sn lık iş , sosyal medyayı gece yattıgınızda baksanız olsun olsun 1 saat gerçekleri öğrenmek paha biçilemez ... Pek gönlüm yok derseniz birşey diyemem

Apartman kapısından zillerin resmini çekmek 2 sn lık iş , sosyal medyayı gece yattıgınızda baksanız olsun olsun 1 saat gerçekleri öğrenmek paha biçilemez ... Pek gönlüm yok derseniz birşey diyemem
zilde isimler yazsa durur muydum hiç bugüne kadar
öğretmendir belki diye okul bile araştırdım:)
bu adamın ismini nasıl öğrenebilirim ki
o da benim için bir şeyler düşünüyor mu araştırıyor mu acaba
bakmayı biliyor sonuçta

Bence deme. Sadece karşılık ver günaydınına.

umarım fırsat bulup der biraz da durumumuzdan kaynaklanıyor düşünün sabah birkaç saniye bakışıp kendi yolumuza gidiyoruz

Valla ilişkilerin en heyecanlı kısmı bu bakışma gülümseme adım atıcak mı atmıcak mı ne yapsam ne etsem kısmı bence bozma kalsın

Nasil bir apartman o ya bizim burda iki teyze le 5 dk sohbet et herkesin gbt sini verirler eline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…