tanımadığınız birisi size çiçek verse ne yaparsınız??

tanımadığınız birisi size çiçek verdi ne yaparsınız??

• Ankete Katılan
    181
Kimse bana çiçek vermeye cesaret bile edemez :dilcikar: Paralarım adamı klava:

ya ben çiçeği alır teşekkür ederdim
belki sevgilisiyle kavga etmiştir.
çiçeğine kıyamayıp karşisına ilk çıkan kadına vermek istemiştir.
ne var ki bunda
belki iyi niyetlidir.

kübra eşin bu yazıyı görmesin bilemiyorum valla.ben çiçek veren bi erkeğin ii niyetli olacağına pek inanmıyorum yaaa.

tanımadığım bir kişi bana çiçek vermeye cesaret edemez o ortamı yaratmam ona...

o kadar yakınlaşabileceğimizi sanmıyorum.
Yani adam gelicek bana çiçeği verecek ben de bakıcam.
yok yani almam, dinlerim,konuşurum.

bence çiçek almak hoş bir şey ama gerisi nahoş olabilir. neler neler duyuyoruz Allah korusun. almam, almak zorunda kalsam bile koklamaya cesaret edemez, ilk bulduğum çöp tenekesine atardım..

ben çiçegi alıp gul recelını yaparımsırnaşık şeysırnaşık şey

ya ben çiçeği alır teşekkür ederdim
belki sevgilisiyle kavga etmiştir.
çiçeğine kıyamayıp karşisına ilk çıkan kadına vermek istemiştir.
ne var ki bunda
belki iyi niyetlidir.

he valla ne olmuş yaaa bi çiçek verenimiz bile yok diye şikayat etmiyoz mu bazen canım aaaaaaaaaaaaa.versin garibim bırakın verenin bi kara almayanın iki kara kızlar lütfennnnn

bence çiçek almak hoş bir şey ama gerisi nahoş olabilir. neler neler duyuyoruz Allah korusun. almam, almak zorunda kalsam bile koklamaya cesaret edemez, ilk bulduğum çöp tenekesine atardım..

orası doğru tabiki ısrar ederse al çiçeni istemiyom derim

çiceği almam we neden vermek istediğini sorarım.eğer ciddi bişey düşünüp veriorsa kusura bakmasın benım sewgilim var derim.oda saten ısrar etmes ceker gider. we hemen sewgilime söylerimm catır catır catlasın :) hemde kıskansın die

ya belki kötü niyetle vermiyodur kızlar ben çiçek hastasıyım valla alırım heralde ayyyyy kocisim duymasın

O da ne kim nerde hangi cesaretle bana cicek verecekmiş bakim alnini karişlarim:) şaka bir yana boyle birşeyin olacagini sanmiyorum

Ahah bi kere benim başıma gelmişti bu.

Büyük bir alışveriş merkezinin önünde aniden gençten uzun boylu biri önüme çıkıp bi tane gül uzattı bana. Bu ne ya nerden çıktı kardeşim gül, sen kimsin, ne diye veriyorsun bunu bana diye bi torba söylendim tabe. :mymeka:

Meğersem dünya kadınlar günü vesilesiyle herkeslere veriyorlarmış..... evet, bazen mallığım tutar benim böyle. :roflol: naniknanik

cıcek vermek kotu bısı dııl kı neden alıp kafasına atayım..
ama verıs durumuna baglı
ıs yerınde masama getırılse kımın getırıldıgı de yazsa
gıder tsk ederım ve daha sonra neden boyle bısı yaptıgını sorarım..
ama yoldan gecen dengesızın tekı vermısse o zaman almam ama kafasına da atmam kıbarca gerı cevırırım..
bu devırde mıllet bırbırıne mermı verıyo cıcek vermıs ne zararı varkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…