tanımadığınız birisi size çiçek verse ne yaparsınız??

tanımadığınız birisi size çiçek verdi ne yaparsınız??

• Ankete Katılan
    181
ayyy benimde başıma geldi anlatayım :roflol:
ben bi otelde resepsiyon bölümünde çalışıyorum. benle aynı otelde çalışan bi çocuk bana aşık. Şahsen kendisi bana gülü vermeye çekindi. Başka biri aracılığı ile bana bir gül yolladı. Neyse ben almadım, zaten kimden geldiğini felan sölememişlerdi.bu olay aradan 1 hafta felan geçti, bu cocuk hala inatla benden vazgeçmiyor.
Sonra bi gün Çicekci geldi elinde bir buket gül 23 tane:roflol:. Çicekciye "buyrun" dedim. Hangi misafire çicek dedim. Demez mi ''deniz hanım kim?'' . bende ''ben'' dedim. çok şaşırdım.Kimden dedim, çicekcide bilmiyorum isim yok dedi. Siz imzayı atın benim gitmem lazım dedi. Neyse zorla attım imzamı, aldım çiceği:roflol:. İçinde bir kart ''Seni seviyorum Aşkın'' yazmazmı:roflol:. Bendi kendi kendime Alla halla kimmiş benim aşkım, tanımıyorum etmiyorum=))) .Neyse sonra bu cocuk yine birini yolladı, cicegin ondan geldiğini söylemek için. Çocuğun ismide aşkınmış, ben bilmiyordum:roflolkartta yazınca aşkın bende aşkım, sevgilim anlamında okudum tabii yanlışlıkla).
Neyse sonra benle birlikte calışan bi erkek(murat) vardı. o da bunu duymazmı aşkından çıcek geldiğini:roflol:.Aşkın'ın yanına gitti bi güzel azarladı, kızdı, bağırdı, çağırdı denize nasıl, ne çesaretle çicek yollarsın diye:roflol:. Neyse murat geri geldi hallettim olayı dedi :)). bende teşekkür ettim :)).
Onun bana yolladığı 23 gülüde bütün çalışma arkadaşlarıma dağıttım. Millet bi sevindi bi sevindi :)). bazıları gülü alıp sevgilisine verdi. Kimiside otelden rus kız ayarlamak için gülü sakladı:roflol:.
Yani böylece güller boşa gitmedi:roflol:.

kimse bana çiçek vermeye cesaret edemezzzz.hele bi versin çiçek,bak ne oluyor

Alirim ya cok hosuma gider :)
tesekkur ederim.. ama fazla konusmaya devam ederse kafasina geciririm

kimse bana çiçek vermeye cesaret edemez

zaten çiçeklerin koparılmasına çok karşıyım beni tanıyan almaz.. alanda bana vermeye cesaret edemez.

alırım denıldıgı gıbı yazık cocuk belkıde sevgılısıne aldı ve veremedı uzgun.daha sonra eve getırırım ballandıra ballandıra benımkıne anlatır suratına atar sonrada bı de uzerıne laf sokarım senın yapmadıgını sokaktakı elın adamı yaptı dıe.

önce neden verdiğini sorar sonra kafasın paralarım çiçeği kötükedihüso

hiç tanımadığım biri bana çiçek veriyosa, kesin 8 marttırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tanımadığım kişi bana çiçek veremez ki

Müsade etmem en başta,hem ne diye tanımadığım adamdan çiçek alayım ki

Böyle kaçık tipler var,başıma da gelmiştir çoğu kez.Bu tip durumlarda tavrım aynıydı.Asla suratına bile bakmadan yürüyüp giderdim.İsterse yanımda 10 dk kadar yürüsün.alsanaalsanasmile Evli birine de bunu bile bile yapan adamın da kafasına elimde ne varsa geçirirdim herhalde.Şom ağızlıyım,evliyken de gelmesin başıma.

anamı tanıyormusun,babamı tanıyormusun,bana nasıl çiçek veriyorsun demeye kalmadan hala ısrarcıysa bir kalay çekerim sonrada kafasına geçirmek isterimklava:

gelmişti başıma..
okul kantininde biri gül sıkıştırmıştı elime
ben de tek kaş havada ne bu demiştim gülümseyip gitti ben öyle kalakaldım
bu şıklardan hangisi bana uygun ki şimdi :/
ayrıca var mı öyle evli bayanlara çiçek veren zihniyet yaa..

Son düzenleme:
Kimse bana çiçek vermeye cesaret edemez demeliyim sanırım.
Yanıma kolay kolay yaklaşılmaz benim. :1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…