ayyy benimde başıma geldi anlatayım :roflol:
ben bi otelde resepsiyon bölümünde çalışıyorum. benle aynı otelde çalışan bi çocuk bana aşık. Şahsen kendisi bana gülü vermeye çekindi. Başka biri aracılığı ile bana bir gül yolladı. Neyse ben almadım, zaten kimden geldiğini felan sölememişlerdi.bu olay aradan 1 hafta felan geçti, bu cocuk hala inatla benden vazgeçmiyor.
Sonra bi gün Çicekci geldi elinde bir buket gül 23 tane:roflol:. Çicekciye "buyrun" dedim. Hangi misafire çicek dedim. Demez mi ''deniz hanım kim?'' . bende ''ben'' dedim. çok şaşırdım.Kimden dedim, çicekcide bilmiyorum isim yok dedi. Siz imzayı atın benim gitmem lazım dedi. Neyse zorla attım imzamı, aldım çiceği:roflol:. İçinde bir kart ''Seni seviyorum Aşkın'' yazmazmı:roflol:. Bendi kendi kendime Alla halla kimmiş benim aşkım, tanımıyorum etmiyorum=))) .Neyse sonra bu cocuk yine birini yolladı, cicegin ondan geldiğini söylemek için. Çocuğun ismide aşkınmış, ben bilmiyordum:roflol
kartta yazınca aşkın bende aşkım, sevgilim anlamında okudum tabii yanlışlıkla).
Neyse sonra benle birlikte calışan bi erkek(murat) vardı. o da bunu duymazmı aşkından çıcek geldiğini:roflol:.Aşkın'ın yanına gitti bi güzel azarladı, kızdı, bağırdı, çağırdı denize nasıl, ne çesaretle çicek yollarsın diye:roflol:. Neyse murat geri geldi hallettim olayı dedi :)). bende teşekkür ettim :)).
Onun bana yolladığı 23 gülüde bütün çalışma arkadaşlarıma dağıttım. Millet bi sevindi bi sevindi :)). bazıları gülü alıp sevgilisine verdi. Kimiside otelden rus kız ayarlamak için gülü sakladı:roflol:.
Yani böylece güller boşa gitmedi:roflol:.