tanımadığınız birisi size çiçek verse ne yaparsınız??

tanımadığınız birisi size çiçek verdi ne yaparsınız??

• Ankete Katılan
    181
çiçeği alırım bi güzel sonrada ağzına ağzına tutarım seni otlatmam için getirin madem hadi otla derim.hiç tanımadığın birinden çiçek gelirse pat diye bu yapılır yani.

Benim bi bakışım varmış klava: eger öyle bakarsam bişey soyleyemeden geri döner elinde çiçeği... ha aklıma gelmişken yaşanmış bir olaydır kızlar gecen aylarda arkadasım çiçek almış pazaryerınde bişey de diyememiş :roflol::roflol:hala guluyoruz ay çiçeği mahallenin delisi vermiş :roflol::roflol:

hehe kızlar yorumlarınız cok hos :)

ben de kabu etmem koklayınca ıcınden zehırlı bı toz mu cıkcak vs dusunurum atarım hemen verdıyse de
cıcek atılmaz ama napalım, bıdefa market acılısında verdıler öle aldım ancak.
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile

artniyet düşünürüm.
ya içinde bir toz vardır.
ya adam sapıktır koklayınca bayılıcam beni kaçırıcak falan türlü senaryolar kurarım.gamyoncuiremsu

bende alırım. tuce ye katılıyorum. çok kibar bir davranış bence... ama alır ve yoluma devam ederim.

tesekkur ederdim,ve odamin en gorunen yerine koyardimda hergun gorsun.............senin 10 senede veremedigini baskasi ilk goruste verdi derdim..........................tabi sonrada acile:roflol::roflol:

artniyet düşünürüm.
ya içinde bir toz vardır.
ya adam sapıktır koklayınca bayılıcam beni kaçırıcak falan türlü senaryolar kurarım.gamyoncuiremsu

valla hiç aklıma gelmez böle seneryolar ya çok mu safım ben yasenağlama
adamın tipine baglı düzgün bi tipse teşşekür ederima ama bu çıçegi alamam derim.ama düzgün bir tip degilse ordan hemen uzaklaşmaya çalışırım.

kaydirigubbakcemile3
geçen gün başıma geldi
yürüyordum çocuğun biri gül uzattı aldım yoluma devam ettim o kadar hihoyyyt

benim başıma geldi bu olay bekarkene
1 arkadaş, kuzenim ve ben Ankaranın Kızılayında yürürken birisi elinde çiçek peşimizden koşuyor ablaaaa ablaaaa diye üzerimizede alınmıyoruz gele gele önüme dikildi abla bunu sana yolladılar dedi
çocuğuda orada azarlayıverdim ne suçu varsa :jeyyar:
sonuçta elçiye zeval olmaz derlerkaydirigubbakcemile3
velhasıl tabikide kabul etmedim:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…