tanımadığınız birisi size çiçek verse ne yaparsınız??

tanımadığınız birisi size çiçek verdi ne yaparsınız??

• Ankete Katılan
    181
Önce bir sorarım babamı taniymisun,Anamı taniymisun,dedemi tanıymisun,ninemi taniymisun .....Adam o arada kafayı yer zaten

kimse cesaret edemez sözlü oldugum icin eger bilmeden verseler direk yere atarim cicegi yüzüne bakmadan giderim elalemle mi ugrasacam

Son düzenleme:
bikere yaşlı bi amca vermişti bana, hastaneye birini ziyarete gelmişti ama bulamadı yanlış gelmiş heralde ben de eşimin yanına gitmiştim sürpriz yapmaya, o amca bana verdi
ben de teşekkür ettim =) biraz dinleniyim de gidiym diye orda oturdu ben de çay alıp ona götürdüm
buna benzer durumlar cok şeker bence ama başka türlü mü?
adamı dogduguna pişman ederim!

cicek veriyor kotu birsey degil adamın niye kafasına atayım begenmis olur nasıl tanısacaklar baska...tesekkur ederim ama kabul edemem derim hala ısrar ediyorsa belki ozaman kafasına yer

tanımadığımdan ne diye alayım ki çiçek?oldu olcak tek taşta getirsin evleniverelim..:))sonuçta pırt diye niye hediyeyle geliyormuş hiç konuşmadan açılmadan..derdi ne bilmeden alınmazki..

kesinlikle almam tanımadığım birinin ne haddie bana çiçek göndermek

çiçek vermeye cesaret edemez ki
bakışlarımdan

Eğer hayatımda biri yoksa çiçegi alır ayrılır giderim
Sevgilim var yada evliysem görmezlikten gelir yoluma devam ederim...

inanırmısınz başıma geldi bu.bırgun dolmuş sırasındayım orda cıngeneler var.sıradakı adam cıcek aldı bana uzattı 2 kısı fılan vardı aramzda neye ugradıgımı sasrdm sok oldm mıllet bakıyo almıyorum fılan dedm snra baktm bakıyo suratıma aldım cıcegı attım kafasına delımısın nesn be dedm tanımam etmem sonra dolmsa bınınce guldm baya kendı kendıme ama mıllet hep bakmstı yanı dolmsa bınıncede kmblr ne sandılar artık ktu bı durum bnce.

Son düzenleme:
yok sağolun derim. almam asla. sevgilim olmasa da almazdım.

Bana çiçek vermeye cesaret edemezler. Dışarıdan soğuk bir yapım varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…