Aran kazan dan süre kazanmak için kapatmamıştırBence de tanımıyordur.
Telefon kendi kendine çevirmiştir,g.tüde surtunmustur telefon dokunmatik pat diye aranmistir. Karşı tarafta yanlışlıkla açmıştır 40 dakika geçmiştir.
Biricik koca tabiki suçsuz,bide yemin etmiş sapsik etmese de inanırız biz
Hemen celallenmeyin, bazen benim telefonumu arkadaşım alır, sevgilisini arar. Oldukça yakın arkadaşım.
E şimdi eşim o numarayı arasa erkek çıkacak, ama kişinin benimle ilgisi yok.
Siz bu konuyu kapatın, inanmış gibi yapın, ama çaktırmadan da sürekli takip edin.
Numarayı telefonunuza Ebru, Selma vs isimle kaydedin, eşiniz Whatsapp'ta çevirimiçi iken bu numara da öyle mi, eşinizin telefonu meşgulken o numara da meşgul mü kontrol edin.
Yine kendi hayatımı düşünerek yazıyorum, bazen öğretmenler masasında bırakırım telefonumu ve arkadaşımın hattı çekmediği ya da şarjı bittiği için benimkini kullandığı olur; bazen unutmaz söyler bazen unutur. Dediğim gibi çok yakın olduğumuz için aramızda böyle şeyleri söyleme ihtiyacı yok.Bı şekilde yaşamak ne kadar doğru Ki? Oradan takip etmek aramak. Buda bir süre sonra paranoyaklık olur
Arkadaşı telefonu almışsa bu açıklamayı yapabilir Di..
Tamam öyle desem o zaman da açıklama yapsın arkadaş aradı desin kızın adını soyadını söyleyince şunun ya da bunun karısı akrabası olabilir desin ben o ismi Dr o resmi de bilmiyorum demekYine kendi hayatımı düşünerek yazıyorum, bazen öğretmenler masasında bırakırım telefonumu ve arkadaşımın hattı çekmediği ya da şarjı bittiği için benimkini kullandığı olur; bazen unutmaz söyler bazen unutur. Dediğim gibi çok yakın olduğumuz için aramızda böyle şeyleri söyleme ihtiyacı yok.
Yani adamın başka arızası, şüphelendirici davranışı yoksa asmasın kesmesin, takipte kalsın diyorum.
Belki adamın telefonunu kullanan olmuştur, bilemiyorum.
YapamadımKeşke çaktırmasaydın ya. Sen gizliden takipte kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?