Tanımıyormuş

Suphelenip, arastirip, delil sunuyorsunuz ve adam inkar ediyor, bu ne sizce diyenler icin sonunu getiremeyeceginiz seylerin pesine dusmeyin demek istiyorum.
40 dk kiminle ? ne konusmus ? bunu bilerek insan daha nasil devam eder evliligine. Ya bakmayin ya da baktiniz adami yuzlemeyin.

Sen eşinin telefonundan bi fırsat bul ara bakalım ne diyor kadın.

Anlamadım. Aldatılıyor muyum

Sakın o yeminlere inanma. Yeminler ederler 40 takla atarlar sonra inandırırlar. Kadınla irtibata bile geçmiştir o merak etme. Uyanık ol takip et

Bir baskasinin telefonu kullanilir acil durumlarda hadi tanimadi desek! 40 dk nedir yahu..

Eşinin whatsappdan naber diye mesaj at kadına bakalım ne cevap verecek ?

Sakın o yeminlere inanma. Yeminler ederler 40 takla atarlar sonra inandırırlar. Kadınla irtibata bile geçmiştir o merak etme. Uyanık ol takip et
Şimdi de aldatsam onunla mı aldatacağım belki biri karısının resmini koymuştur da adamla konuşmuşumdur diyor ama ne tesadüf ki o numaradan faceden de bi bayan çıkıyor

Eşinin whatsappdan naber diye mesaj at kadına bakalım ne cevap verecek ?
Şimdi öyle bir durum yoksa rezil olmak da var durmadan aldatsam o çirkin kadınla mı aldatcam seni ben onu tanımıyorum deyip duruyor

40 dk tanımadıgı insanla? yedik tabii

Bazi sahislar kadinlari ne zannediyor yaa

Şimdi öyle bir durum yoksa rezil olmak da var durmadan aldatsam o çirkin kadınla mı aldatcam seni ben onu tanımıyorum deyip duruyor
Online islemlerden fatura detaylarına bak. Daha önce de konuşmuş mu görürsün. Yada mesaj atılmış mı ?

Takip etmelisin,cia dan numarasını sorgulat ad,soyad öğren

Durmadan bana yanaşma ya çalışıyor. Durup dururken WhatsApp resmini değiştirdi ikimizin resmini koydu. Anlam veremiyorum

`