Merhaba arkadaşlar... Eşimin saçma sapan tavırlarından dolayı bazı şüphelerim vardı. Telefonuna baktım. Birisiyle yarım saat kırk dakika konuşmuş normalde asla o kadar uzun konuşmaları olmaz. Nişanlıyken benle bile uzun konuşmaydı. Telefonla konuşmayı sevmiyorum diye. Neyse ben bu numarayı telefonuma kaydettim. Bi baktım tanımadığım bir bayan resmi var WhatsApp da. Sonra çıldırdım sordum ben asla seni aldatmadım yemin vs sonra kızın resmini gösterdim ben onu tanımıyorum hiç görmedim hayatımda öyle birini dedi. Belki bir kez konuştu bilmiyorum. İş gereği desem bu kırk dakika neyin nesi.. Yemin üstüne yemin tanımıyormuş. Bu ne sizce
Anlamadım. Aldatılıyor muyumSuphelenip, arastirip, delil sunuyorsunuz ve adam inkar ediyor, bu ne sizce diyenler icin sonunu getiremeyeceginiz seylerin pesine dusmeyin demek istiyorum.
40 dk kiminle ? ne konusmus ? bunu bilerek insan daha nasil devam eder evliligine. Ya bakmayin ya da baktiniz adami yuzlemeyin.
Bu cevallikle, gozu aciklikla sizi aldatamaz, mumkun degil.Anlamadım. Aldatılıyor muyum
Şimdi de aldatsam onunla mı aldatacağım belki biri karısının resmini koymuştur da adamla konuşmuşumdur diyor ama ne tesadüf ki o numaradan faceden de bi bayan çıkıyorSakın o yeminlere inanma. Yeminler ederler 40 takla atarlar sonra inandırırlar. Kadınla irtibata bile geçmiştir o merak etme. Uyanık ol takip et
Şimdi öyle bir durum yoksa rezil olmak da var durmadan aldatsam o çirkin kadınla mı aldatcam seni ben onu tanımıyorum deyip duruyorEşinin whatsappdan naber diye mesaj at kadına bakalım ne cevap verecek ?
Online islemlerden fatura detaylarına bak. Daha önce de konuşmuş mu görürsün. Yada mesaj atılmış mı ?Şimdi öyle bir durum yoksa rezil olmak da var durmadan aldatsam o çirkin kadınla mı aldatcam seni ben onu tanımıyorum deyip duruyor
CIA dan arama yapmadan sorgulama yapabilir miyimTakip etmelisin,cia dan numarasını sorgulat ad,soyad öğren
EvetCIA dan arama yapmadan sorgulama yapabilir miyim
Suçunu örtmeye çalışmak olarak algılardım ben bu hareketlerinşDurmadan bana yanaşma ya çalışıyor. Durup dururken WhatsApp resmini değiştirdi ikimizin resmini koydu. Anlam veremiyorum
Öyle görünüyor sadece şuna takıldım beğenip de görüşeceği birine benzemiyor çok iyi tanıyorumSuçunu örtmeye çalışmak olarak algılardım ben bu hareketlerinş
Bence siz inanmak istiyorsunuz sadece. Şüpheler inşallah yanlıştır ama peşine düşmekte fayda varÖyle görünüyor sadece şuna takıldım beğenip de görüşeceği birine benzemiyor çok iyi tanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?