Tanımıyormuş

Ay sonradan actigin konuyu yeni okudum ne yaptin sen arkadasim resmen yalan bulmussun kocana.malesef seni aldatiyor ona inanip da kendini saf yerine koydurma lutfen

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/aldatildim-mi-yalan-mi-soyluyor.953580/
Adamdaki mekanizmayı bile kadın yaratmış..

Bir kadin bir erkekten suphe ediyorsa mutlaka hakli cikiyor.
Ara kadini sor.hatta esinin telefonunda ra bakalim ne diyerek acacak sessiz kal once.askim,canim vs.

Bak geçen akşam beni bir kadın aradı,falancayı aradım bılmem ne,deidmki öle biri yok,kapadım,yıne aradı,sen kımsın benım adı şu,bulmem ne,sölemedım ismimi,neden sölwmıuorusn fılan,dedimki,hanımefendı belliki eşinin telinden almışın numarayı bak fılan şırkeyte çalışıyorım,akşama kadar iş gereği hiç tanımadığın insnalarla konuluşuyorum,bir çalışan şikayet etmiş,adamı arayıp gerekli dğzeltmelwr için belki bir saat konuştum,yanı demem o ki,bir mesaj bir mail görüntü görmeden hemen yargılama,biz türkiyenın dört bir yanında iş yapoyoruz,evrak işi çok,ve hiç tanımadığın insanlarla evrak işinden dolayı yarım saati geçen kınuşmalar yapıyıruz,müşavir telde benı yonlendirip program düzeltmeler yapıyoruz bir saat sürüyor,bu kanıt değl

İşte aynen ben de böyle şeyler olabilir diye hiç aramadım

Onu yapmak kolay da ya bir de öyle bir durum yoksa rezil olmak da var

Dünkü önerimi yineliyorum:

En fazla şunu yapabilirsiniz. Tamam o arkadaşın rehberinde var mı bakıcam diyebilirsiniz. Sonra da o telefondaki arama geçmişine bakıp o kayıtlı numara ile hiç konuşulmuş mu bakarsınız. İnsan sevgilisi ile yakın zamanda konuşmuştur sonuçta. Hiç konuşma olmadıysa yalan ortaya çıkar. Ama numaranın o numara olduğundan emin olun. Bir de rica ediyorum saf gibi buna buna bakıcam diye kocanıza önceden söylemeyin de önlemini almasınlar.

Yalnız en başta arkadaşının telefonuna bakmak istiyorum dememesi gerekir. Arkadaşına yüz yüze konuşmak istiyorum desin, o an pat diye telefonu isteyip baksın. Diğer türlü ne var ki yeni numara kaydetmekte.

Kesinlikle haklısınız ve sizin yaptığınız herhangi bir 40 dakikalık konuşmayı hatırlamamanız çok normal olurdu.
Ama konu sahibi arama geçmişinde tek bir uzun konuşma gördüyse demek ki adamın işi gereki uzun konuşmalar yapma gibi bir durumu yok. Ve hatta 1-2 aylık geçmişi gösteriyorsa bu adam her gün bir sürü konuşma da yapmıyor demektir. ben bile her gün bir sürü arama yapmama ama 1-2 aylık geçmiş durmuyor. Bu durumda konusa hibinin eşinin hatırlamıyorum kimdi demesi bana mantıklı gelmiyor. Kaldı ki eğer gün içinde bir sürü konuşma yaptığı bir mesleği olsaydı savunmasını da bu şekilde yapardı diye düşünüyorum. Yani bak zaten kaç kişiyle konuşuyorum her gün hepsini hatırlayamam ki kaldı ki 2 ay öncesini hatırlayayım.
Ama konu sahibini takdir ettiğimi tek bir konu var ki o da kadını aramaması. Gerçekten o saçma oluyor çünkü. Aynı sizin yaşadığınız olay gibi olaylar oluyor. İnsan kendini komik duruma düşürüyor.

Yalnız en başta arkadaşının telefonuna bakmak istiyorum dememesi gerekir. Arkadaşına yüz yüze konuşmak istiyorum desin, o an pat diye telefonu isteyip baksın. Diğer türlü ne var ki yeni numara kaydetmekte.

Numarayı kaydetmişlerdir zaten. Kayıtlı numaradan çok sevgilim dediği kadını o hafta hiç aramış mı ona bakacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…