- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
+1İçinden geldiği gibi davran özledin mi yaz ara ne bilim ondan bekleme sürekli . Kendini kasma bu kadar.
49 yaşına kadar niye evlenmemiş ben buna takıldım şimdi istiyor mu yoksa hiç mi istemiyor
İçinden geldiği gibi davran özledin mi yaz ara ne bilim ondan bekleme sürekli . Kendini kasma bu kadar.
49 yaşına kadar niye evlenmemiş ben buna takıldım şimdi istiyor mu yoksa hiç mi istemiyor
İçinden geldiği gibi davran özledin mi yaz ara ne bilim ondan bekleme sürekli . Kendini kasma bu kadar.
Siz evlilik düşünüyorsanız ilerde iyice tanıyın 50 yaşına kadar evlilik isteyip evlenmemek zor bence . Ortak tanıdık falan varsa sorun küçük bir araştırma yapınBen de takıldım biraz konusu açıldı sordum ...çok ilişkilerim oldu ama sonuclandıramadık bitürlü dedi...
Normal konuşun bir arkadaş gibi zaten o görüşmek isterse kahve içelim der
Siz evlilik düşünüyorsanız ilerde iyice tanıyın 50 yaşına kadar evlilik isteyip evlenmemek zor bence . Ortak tanıdık falan varsa sorun küçük bir araştırma yapın
Çok üstüne düşmeyin bir kere yazdiysaniz iki uc gun sessiz olun sizi merak etsin kaçan kovalanir .eğer aklında siz varsaniz yoklugunuzu hissettiği an dayanamayıp yazacaktır .biraz erkek daha çok isteyen çabalayan emek veren taraf olmalı bence.
Valla bilmiyorum güvenmeyin hemen evli bile olabilir ya da boşanmış . Nasıl tanıştınız iş ile ilgili miMalesef yok ...zaten görev nedeniyle yaşadığım şehre yeni gelmiş
Valla bilmiyorum güvenmeyin hemen evli bile olabilir ya da boşanmış . Nasıl tanıştınız iş ile ilgili mi
Sosyal medyaya çok güvenmiyorum artık tabi siz eminseniz bir şey diyemem iyice tanımadan ilişkiye başlamayın onun dışında içinizden geldiği davranın onun davranışlarına göre hareket edersiniz planlı olmaz zaten bu işler kendiliğinden gelişirYok bekar belli...Anlattı zaten sosyal medyasından da belli...Bir vesile ile yüzyüze tanıştık
Sosyal medyaya çok güvenmiyorum artık tabi siz eminseniz bir şey diyemem iyice tanımadan ilişkiye başlamayın onun dışında içinizden geldiği davranın onun davranışlarına göre hareket edersiniz planlı olmaz zaten bu işler kendiliğinden gelişir
Bence kafanıza takdığınız için öyle düşünüyorsunuz karşınızda uzaylı yok ya normal konuşunÖyle de üstüne düşmekle ilgisiz kalmak arasındaki dozu bazen ayarlayamıyorum sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?