- 18 Aralık 2020
- 324
- 423
- 53
- Konu Sahibi Smoothieee
-
Kurabiyeyi tuzlu alırım , sütlü tatlı olmaz demişler bilemedim bir kardeşime danışayım ne yer.diye birde tatlı alırım pastayı da hallederiz bir şekilde, önce çay demlerim sonrasında kahve. Hediye işine hiç girmeyi düşünmüyorum doğrusu buymuş zatentuzlu yiyecek de olsun. sırf tatlı olmasın bence..
yillar once bi bebek görmeye gittim. hala unutmam. tabakta sadece kurabiye koymuşlardı ve öğle arası. yani ac gittiğimi biliyorlar. ac karnına kurabiye yedim. otururken bi midem bulandı mi. ciktim doğru lokantaya.tuzlu yiyecek aramaya. kültürümüzde tek çeşit yok. net.Kurabiyeyi tuzlu alırım , sütlü tatlı olmaz demişler bilemedim bir kardeşime danışayım ne yer.diye birde tatlı alırım pastayı da hallederiz bir şekilde, önce çay demlerim sonrasında kahve. Hediye işine hiç girmeyi düşünmüyorum doğrusu buymuş zaten
cay olursa evet tatli tuzlu lazim kurabiye vs. ben sadece kahve icin sutlu tatli demistim ama siz cay da dusunuyorsunuz galiba.Kurabiyeyi tuzlu alırım , sütlü tatlı olmaz demişler bilemedim bir kardeşime danışayım ne yer.diye birde tatlı alırım pastayı da hallederiz bir şekilde, önce çay demlerim sonrasında kahve. Hediye işine hiç girmeyi düşünmüyorum doğrusu buymuş zaten
siz bebek gormeye gitmissiniz yemek yemeye degil. yeni dogum yapmis insanin evinde karninizi doyuracaginizi dusunmeniz sizin hataniz kusura bakmayin kulturle ilgili degil.yillar once bi bebek görmeye gittim. hala unutmam. tabakta sadece kurabiye koymuşlardı ve öğle arası. yani ac gittiğimi biliyorlar. ac karnına kurabiye yedim. otururken bi midem bulandı mi. ciktim doğru lokantaya.tuzlu yiyecek aramaya. kültürümüzde tek çeşit yok. net.
cok guldum... bu mevluttusiz bebek gormeye gitmissiniz yemek yemeye degil. yeni dogum yapmis insanin evinde karninizi doyuracaginizi dusunmeniz sizin hataniz kusura bakmayin kulturle ilgili degil.
bebek gormeye demissiniz mevlut degil. yorumum ona gore.cok guldum... bu mevluttu
ben de lohusalik yasadim. lohusa kadindan ne beklentim olacak normal şartlarda.bebek gormeye demissiniz mevlut degil. yorumum ona gore.
Ya bende aslında böyle 4 5 çeşit beş çayı gibi döktürmeyi düşünüyordum böyle şeylere aslında çok önem veririm , lohusayken bile her gelene 4 5 çeşit yapıp önüne koymuşumdur ama hiç bir zaman hiç kismeden bu özenide görmedim açıkçası birde çok fazla durmayacagini söyledi kardeşim birşey yiyemez dedi ama bende tek çeşit ayip olur gibi geliyor ama hafifte olsun istedim arkadaşların verdiği tavsiyeler aklıma yattı .yillar once bi bebek görmeye gittim. hala unutmam. tabakta sadece kurabiye koymuşlardı ve öğle arası. yani ac gittiğimi biliyorlar. ac karnına kurabiye yedim. otururken bi midem bulandı mi. ciktim doğru lokantaya.tuzlu yiyecek aramaya. kültürümüzde tek çeşit yok. net.
YAa çok tatlısınızcay olursa evet tatli tuzlu lazim kurabiye vs. ben sadece kahve icin sutlu tatli demistim ama siz cay da dusunuyorsunuz galiba.
ben de yeni yeni ogreniyorum gunduz misafir agirlamayi simdilik ogrendiklerim bunlar
Çok teşekkür ederim gerçektenben de lohusalik yasadim. lohusa kadindan ne beklentim olacak normal şartlarda.
mevlut dediler. öğle arası zaten kısa sure. hediye aldım/ gittim. kurabiye yedim ama midem perisan. oturuyorum ama bir yandan fenalık geçiriyorum. 1 dilim ekmek istemeye de utandım. sadece onu hatirladigim icin arkadasa 1 çeşit tuzlu yapın demek istemiştim..
Bence hediye alman gereksiz. Abin alsın .Haklısınız kek kısır kurabiye ve pasta hem hafif hem de biraz da olsa özenilmis olsun istedim bende kardeşim abla bı kahve yeter dedi ama içime sinmedi hediye ne olabilir mesela fikir verebilir misiniz
Bebek görmeye gidip karın doyurmayi beklemekyillar once bi bebek görmeye gittim. hala unutmam. tabakta sadece kurabiye koymuşlardı ve öğle arası. yani ac gittiğimi biliyorlar. ac karnına kurabiye yedim. otururken bi midem bulandı mi. ciktim doğru lokantaya.tuzlu yiyecek aramaya. kültürümüzde tek çeşit yok. net.
ay pardon zihninizi okuyup siz bebek gorme dediginiz halde mevlute gittiginizi anlayamadigim icin.ben de lohusalik yasadim. lohusa kadindan ne beklentim olacak normal şartlarda.
mevlut dediler. öğle arası zaten kısa sure. hediye aldım/ gittim. kurabiye yedim ama midem perisan. oturuyorum ama bir yandan fenalık geçiriyorum. 1 dilim ekmek istemeye de utandım. sadece onu hatirladigim icin arkadasa 1 çeşit tuzlu yapın demek istemiştim..
Canlı çiçekHaklısınız kek kısır kurabiye ve pasta hem hafif hem de biraz da olsa özenilmis olsun istedim bende kardeşim abla bı kahve yeter dedi ama içime sinmedi hediye ne olabilir mesela fikir verebilir misiniz
Haklısınız kek kısır kurabiye ve pasta hem hafif hem de biraz da olsa özenilmis olsun istedim bende kardeşim abla bı kahve yeter dedi ama içime sinmedi hediye ne olabilir mesela fikir verebilir misiniz
Ayy evet mum üflemeyin sakın iyi bir noktaya değinmişsiniz benim de kafama dank etti şimdiHediyeye gerek yok bence. Kahve çay yanında bi iki ikramlık bitti gitti. Pastada olabilir ama mum falan üfletmeyin tabi :) Böyle tanışmaların biraz resmi bir havada geçmesinde yarar vardır her zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?