Tanışma için fikir

Doğum günü icin hediye almaya bence gerek yok, pastayada gerek yok şahsi fikrim. Güzel bi mesajla kutlarsınız. Yemek yemeye de gerek yok kahve yapın yanına kurabiye, kuruyemis lezzetli olur.

Ay haklısınız yok yok zaten çözdük sayılır
Haklısınız pasta hediye yerine geçebilir mantıksız bir durum olduğunu netlestirdim sayenizde kk bin sayesinde
Ayy evet mum üflemeyin sakın iyi bir noktaya değinmişsiniz benim de kafama dank etti şimdi
Yaaa o kadar haklısınız ki bunu yapmamaliyim iyi oldu yazdığınız
Bence bu daha iyi olur biraz kısır biraz kurabiye olsun
Kahvaltiya karar kıldık
Doğumgününü hatırladığınızı belli etmek için ufak bir pasta alın hem ikram olur yanına da bir iki tuzlu kurabiye yeter de artar bile.
Kahvaltıya karar kıldık
Doğum günü icin hediye almaya bence gerek yok, pastayada gerek yok şahsi fikrim. Güzel bi mesajla kutlarsınız. Yemek yemeye de gerek yok kahve yapın yanına kurabiye, kuruyemis lezzetli olur.
Kahvaltıya karar kıldık çok iyi oldu ,

Pasta da hediye de abartı. Neden dünden razıymış gibi atlıyorsunuz ki? Oldu olacak bizim oğlanı al nolur diye yalvarın bismillah daha ilk gelişi. Kahve+çerez veya kuru pasta yeterli bence. Güne gelmiyor sonuçta. İçip kalkar.

Almanıza gerek yok hediyeyi . Ilk tanışma için doğum günü va kutlamaya gerek yok bana göre . Çaya çağırın kahve için kektir kurabiye 2 3 çeşit birşey yapın yeterli oturun konusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…