Tanışmalı mıyım ?

Shadowwss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2019
40
39
3
Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz o uzakta görev gereği aileside uzakta bende bambaşka yerdeyim yani ayrı şehirlerdeyiz erkek arkadaşım ailemle tanışmaya gelecek fakat sonrasında benide ailesiyle tanıştırmak için götürmek istiyor memleketine anneme açtım konuyu asla olmaz dedi ne yapmalıyım gitmem doğru olur mu bilemedim onun aileside benimle tanışmak istiyor

tanışmak istemeleri mantıklı.sevgilinin isteği de gayet makul.annenin tepkisini anlamadım.kaç yaşındasın?

Benim memleketimde kız nerdeyse aile tanışmak için o şehre gider kız gitmez .

Siznle tanışmak için sülalece toplanıp gelemeyeceklerine göre sizin gitmeniz mantıklı olan.
Uzak şehirler demişsiniz. Bu insanlar sizinle tanışmak için gelecekler, sonra ailenizle tanışmak için gelecekler, sonra isteme için gelecekler, sonra belki söz için nişan için ayrı ayrı gelecekler, eh iki düğün isteyeceksiniz muhtemelen yine gelecekler. İşleri biraz kolaylaştırmak, yokuşa sürmemek lazım.

Eğer çok ciddiyse erkek tarafı bi kahve içmeye gelip ilişkinizi resmileltirebilirsiniz.
Benim kuzenim öyle yapmıştı ilk önce erkek tarafı ailecek geldi sonra kız tarafı ailecek gitti biri agrı da digeri kayseri.

Bunun genişlikle ne alakası var
O çocuğu evlerine alıp tanistilarsa bu da mı genişlik oluyor?
Bence hayır iki şekilde de ama işte ailemi karşıma almakta istemiyorum onlarda işte kiminle olduğumu görmek tanımak istiyorlar doğal olarak karşı tarafta aynı şeyi istiyordur

Zaten arada bir yüzük olsa böyle karşı çıkacaklarını sanmıyorum arada kaldım iyice

Yok o kadarına zaten ben izin vermem ailemde öyle tipte değil yani tanışılcaksa ailecek kız evinde tanışılacak zaten sözdür nişandır onları yormamak için tek seferde düşünüyorum düğün desen onların memleketinde kendi şehrimde sadece kınayı yapar geçerim onları özellikle erkek arkadaşımı zora sok am

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…