Yüzük takdınız diye hemen düğün olacak değilki çevremde çok var yüzük takıp 3 + sene sonra düğün yapan.Erkek arkadaşım onu henüz erken buluyor
İki taraf arasında kaldım annemi de haklı buluyorum onlarıdaErkek arkadasinin ailesi senin evine gelsin oyle tanisilsin. Sen gitme tek basina. Annen hakli
ama okuyorsunuz ve herhangi bir güvenceniz, mesleğiniz yok.anneniniz tepkisi bundan.çocuk değilsiniz ama küçüksünüz.Okuyorum henüz ünüversitedeyim ama çocukta değilim artık
Bende onu savunuyorum ama onların orda bir sene nişanlı kalınırmış bana bunu söylüyor bende benim ailemin çok uzun süre sevgili kalmayı kabul edeceğini sanmıyorum dedim direk zaten en azından yüzük isterler dedimYüzük takdınız diye hemen düğün olacak değilki çevremde çok var yüzük takıp 3 + sene sonra düğün yapan.
Anneniz haklı.Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz o uzakta görev gereği aileside uzakta bende bambaşka yerdeyim yani ayrı şehirlerdeyiz erkek arkadaşım ailemle tanışmaya gelecek fakat sonrasında benide ailesiyle tanıştırmak için götürmek istiyor memleketine anneme açtım konuyu asla olmaz dedi ne yapmalıyım gitmem doğru olur mu bilemedim onun aileside benimle tanışmak istiyor
Annen sonuna kadar haklı.Benimde aklımdan geçiyor ama illa göreceklerse burada görmeliler diyor annem
İşte ben de sırf bu yüzden tanışmaya gitmemiştim hem de komşu şehre. Yarın bi gün "ee sen de oğlumun peşinden buralara kendini beğendirmeye geldin" diyebilir. Der mi der elaleme mi güveneceğim. Veya o egoyu neden onlara vereyim, asıl erkek tarafı kız görmeye gelmeli. Dediğiniz gibi burası avrupa abd değil maalesef.Nişan yakın zamanda gerceklesmeyecekse yapmayın bence. Sonra gereksiz yüz göz olunuyor. Ayrıca anneniz tek başına göndermek istememekte haklı. Küçük değilsiniz ama ilerde kv daha yüzük yokken koşa koşa geldin vs diyebilir. İnsanların ne kafada olduğunu anlayamazsınız. Anneniz sizi korumaya çalışıyor. Herkes de Amerika 'da yaşıyormusuz gibi gidin ya küçük değilsiniz diyor ama zihniyet iyi değil ülkemizde. Laf gelir söz gelir üzülürsünüz. Burada bahsettiğim elalem değil. Sevgilinizin ailesi. Her zaman şeker şerbet olmuyoruz insanlarla.
böyleleride çok işte allahtan yol yakınken kurtulmuşsunuzAnnenizi dinleyin. Kendinizi ağırdan alın. Tanışmak istiyorlarsa onlar gelsin. Siz ayaklarına mı gideceksiz?
Bizim bi ayrılma sebebimiz de buydu. Komşu şehirdeydik ve mesafemiz 1 saatti. Anası tutturdu ayağıma gelsin diye. Kendisi asla gelmezmiş egoya bakar mısınız. Beni göndermeye de annemin rızası olmadı. Ben de gelemeyince anası bizi ayırmaya kalktı. Başardı da, bana kötülük kaynanalik yapmaya çalışırken aslında bana iyilik yapmış oldu iyi ki ayrıldık
Kız evi naz evi, asıl onlar gelin görmeye gelsinler derim ben. Tabi siz bilirsiniz
Yüzük için erkense neden tanışıyor ailenizle?Erkek arkadaşım onu henüz erken buluyor
Aynen aslımda o zihniyetten kurtulup kendi kültürümüze dönmek lazım annem bir açıdan haklı kız ne kadar rahat konusuna dönebilirNişan yakın zamanda gerceklesmeyecekse yapmayın bence. Sonra gereksiz yüz göz olunuyor. Ayrıca anneniz tek başına göndermek istememekte haklı. Küçük değilsiniz ama ilerde kv daha yüzük yokken koşa koşa geldin vs diyebilir. İnsanların ne kafada olduğunu anlayamazsınız. Anneniz sizi korumaya çalışıyor. Herkes de Amerika 'da yaşıyormusuz gibi gidin ya küçük değilsiniz diyor ama zihniyet iyi değil ülkemizde. Laf gelir söz gelir üzülürsünüz. Burada bahsettiğim elalem değil. Sevgilinizin ailesi. Her zaman şeker şerbet olmuyoruz insanlarla.
Kesinlikle. Kadın daha şimdiden ego yapıyordu. Telefonla durumumu açıklayayım dedim, hanfendi ona da razı değilmiş. Pardon da sadrazam mi doğurdun teyze sen kimsin oğlun kim siz kimsinizböyleleride çok işte allahtan yol yakınken kurtulmuşsunuz
Bizim de eşimle memleketimiz ayrı. Nisanliyken memleketlerine gitmem gerekti nikah işlemleri için. Annem tek yollamadı ben de tek gitmezdim zaten anne-kız gittik işleri hallettik döndük.İşte ben de sırf bu yüzden tanışmaya gitmemiştim hem de komşu şehre. Yarın bi gün "ee sen de oğlumun peşinden buralara kendini beğendirmeye geldin" diyebilir. Der mi der elaleme mi güveneceğim. Veya o egoyu neden onlara vereyim, asıl erkek tarafı kız görmeye gelmeli. Dediğiniz gibi burası avrupa abd değil maalesef.
Kadına bak ya şimdiden anlayış göstermeyen neler neler yapar ilerdeKesinlikle. Kadın daha şimdiden ego yapıyordu. Telefonla durumumu açıklayayım dedim, hanfendi ona da razı değilmiş. Pardon da sadrazam mi doğurdun teyze sen kimsin oğlun kim siz kimsinizDaha şimdiden bu konuda ısrar eden ve dediğinin olmasını isteyen kadın ilerde neler yapmazdı. Pısırık pasif sevgilimi söylemiyorum bile
Ama gözlerinde her zaman özel oldun deme ailenin bu kadar yanında olmasıBizim de eşimle memleketimiz ayrı. Nisanliyken memleketlerine gitmem gerekti nikah işlemleri için. Annem tek yollamadı ben de tek gitmezdim zaten anne-kız gittik işleri hallettik döndük.
Tek gidemeyeceğiniz için değil ama her şeyin bir usulü var gayet iyi yapmışsınız.Bizim de eşimle memleketimiz ayrı. Nisanliyken memleketlerine gitmem gerekti nikah işlemleri için. Annem tek yollamadı ben de tek gitmezdim zaten anne-kız gittik işleri hallettik döndük.
Bende aynısını söyledim ben ciddi olduğum için tanışmak istiyorum ve ailenin beni tanımasını istiyorum dedi ben açık açık söyledim zaten eğer o düşüncen yoksa boşuna gelip beni aileme mahcup etme diyeYüzük için erkense neden tanışıyor ailenizle?
Tabi ki. Kadının ne olursa olsun bir ağırlığı olmalı. Arkamdan ne konuşulur bilemem ki. Kimseye de güvenemem. Hiç kimse için de ailemi ezip geçemem. Tek başına gitmeniz bir yerde ailenizi saymamak olur. Geleneklerimiz hala canlı çünkü.Ama gözlerinde her zaman özel oldun deme ailenin bu kadar yanında olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?