Tanışmalı mıyım ?

Kadına bak ya şimdiden anlayış göstermeyen neler neler yapar ilerde
Egosunu söylemiyorum bile. Kendi egosu uğruna bitti ama iyi ki de bitti. Allah yanına koymuyor kimsenin. Konu bana döndü konu sahibi kusura bakma:) Kısacası resmiyet yokken tek başına kimsenin ayağına gitmeye değmez ailenin bi bildiği vardır:)

Bence erteleyin.
Bana güven vermedi bu tavrı.
Sevgililer evlilik kararı aldığı zaman aileler devreye girmeli.
Onun dışında tanışmak gereksiz ve sakıncalı. Hadi ailenizle tanıştı diyelim. En geç 1 sene sonra anne babanız haklı olarak yüzük nişan tarihi soracak.
Baskı altına gireceksiniz. O zaman da erken daha derse ailenize ne cevap vereceksiniz?
O yüzden hiç o riske girmeyin. Evlilik kararı aldığınızda tanışın ailelerle beraber.

Son düzenleme:
Tek gidemeyeceğiniz için değil ama her şeyin bir usulü var gayet iyi yapmışsınız.
Tabi ki canım. 5 yıl şehir dışında okudum. Her yere gidebilirim. Bir şey de olmazdı. Eşimin ailesi iyidir. Görümcem arkadaşım zaten. Ters bir durum olmazdı. Ama her şeyin bir yolu yordamı var.

Büyükleri dinlenmekte fayda var tabi haklısın onun yanına kalmaz bence de

Öyle şimdiden baskı görüyorum öyle bir durumda daha çok baskı görücem en iyisi tanışmaya gelmeden karşıma alıp adam akıllı konuşmak telefonla olmuyor böyle konuşmalar aylardır görüşmüyoruz yüzyüze zaten uzakta olduğu için konular böyle açık kalıyor

onların orda bir sene nişanlı kalınırmış bana bunu söylüyor
Bakın bu cümle ailesinin de gayet geleneksel düşündüğünü gösteriyor.
Sizinle yakın zamanda evlilik planı yokken neden aileyle tanıştırmak için sizi çağırıyor ki?
Geleneksel ailesi neler neler söyleyebilir, tahmin edin.

Öyle tabiki ama şuda var ailesi ona da baskı yapıyor ciddiyet için oda görevi bitmeden birşey yapmak istemiyor

Öyle tabiki ama şuda var ailesi ona da baskı yapıyor ciddiyet için oda görevi bitmeden birşey yapmak istemiyor
O halde görevi bitene kadar bekleyeceksiniz mecburen.
Yüzük erken diyen adamın ailesiyle tanıştınız diyelim, e ona da baskı artacak. Belki bunalıp size saracak. Siz buradan ailem baskı yapıyor diyeceksiniz vs.
Bu karmaşaya girmeye hiç gerek yok. Zamanı gelince tanışılır nasıl olsa.

Doğru aslında güzel giden ilişkiyi çıkmaza sokmak olacak böyle zaten daha bi teklif birşey bile yok ortada ne zaman olur kim bilir belki 2-3 yıl sonra korktuğunu hissediyorum o yüzden

ayaklarınamı gideceksin, ailene sonuna kadar katılıyorum...

Doğru aslında güzel giden ilişkiyi çıkmaza sokmak olacak böyle zaten daha bi teklif birşey bile yok ortada ne zaman olur kim bilir belki 2-3 yıl sonra korktuğunu hissediyorum o yüzden
Dozunda kaybetme korkusu iyidir.
Böyle devam edin :)

Kaybetme korkusu var tabiki bende de onda da ama bahsettiğim korku her erkekte olan evlilik korkusu :)
O saçma geliyor bana.
İnsan sevdiğiyle evlenmek için can atar.
Ne korkusu?
Açık söyleyeyim. Sevgiliniz sizinle evlenmeyi asla düşünmüyor. Maksat sevgili kontenjanı dolu olsun.

ilerde, tartışma sırasında başa kakılıyor bu durumlar...herkonuda, zor olan daha değerlidir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…