- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
Egosunu söylemiyorum bile. Kendi egosu uğruna bitti ama iyi ki de bitti. Allah yanına koymuyor kimsenin. Konu bana döndü konu sahibi kusura bakma:) Kısacası resmiyet yokken tek başına kimsenin ayağına gitmeye değmez ailenin bi bildiği vardır:)Kadına bak ya şimdiden anlayış göstermeyen neler neler yapar ilerde
Bence erteleyin.Bende aynısını söyledim ben ciddi olduğum için tanışmak istiyorum ve ailenin beni tanımasını istiyorum dedi ben açık açık söyledim zaten eğer o düşüncen yoksa boşuna gelip beni aileme mahcup etme diye
Tabi ki canım. 5 yıl şehir dışında okudum. Her yere gidebilirim. Bir şey de olmazdı. Eşimin ailesi iyidir. Görümcem arkadaşım zaten. Ters bir durum olmazdı. Ama her şeyin bir yolu yordamı var.Tek gidemeyeceğiniz için değil ama her şeyin bir usulü var gayet iyi yapmışsınız.
Büyükleri dinlenmekte fayda var tabi haklısın onun yanına kalmaz bence deEgosunu söylemiyorum bile. Kendi egosu uğruna bitti ama iyi ki de bitti. Allah yanına koymuyor kimsenin. Konu bana döndü konu sahibi kusura bakma:) Kısacası resmiyet yokken tek başına kimsenin ayağına gitmeye değmez ailenin bi bildiği vardır:)
Öyle şimdiden baskı görüyorum öyle bir durumda daha çok baskı görücem en iyisi tanışmaya gelmeden karşıma alıp adam akıllı konuşmak telefonla olmuyor böyle konuşmalar aylardır görüşmüyoruz yüzyüze zaten uzakta olduğu için konular böyle açık kalıyorBence erteleyin.
Bana gücen vermedi bu tavrı.
Sevgililer evlilik kararı aldığı zaman aileler devreye girmeli.
Onun dışında tanışmak gereksiz ve sakıncalı. Hadi ailenizle tanıştı diyelim. En geç 1 sene sonra anne babanız haklı olarak yüzük nişan tarihi soracak.
Baskı altına gireceksiniz. O zaman da erken daha derse ailenize ne cevap vereceksiniz?
O yüzden hiç o riske girmeyin. Evlilik kararı aldığınızda tanışın ailelerle beraber.
Bakın bu cümle ailesinin de gayet geleneksel düşündüğünü gösteriyor.onların orda bir sene nişanlı kalınırmış bana bunu söylüyor
Öyle tabiki ama şuda var ailesi ona da baskı yapıyor ciddiyet için oda görevi bitmeden birşey yapmak istemiyorBakın bu cümle ailesinin de gayet geleneksel düşündüğünü gösteriyor.
Sizinle yakın zamanda evlilik planı yokken neden aileyle tanıştırmak için sizi çağırıyor ki?
Geleneksel ailesi neler neler söyleyebilir, tahmin edin.
O halde görevi bitene kadar bekleyeceksiniz mecburen.Öyle tabiki ama şuda var ailesi ona da baskı yapıyor ciddiyet için oda görevi bitmeden birşey yapmak istemiyor
Doğru aslında güzel giden ilişkiyi çıkmaza sokmak olacak böyle zaten daha bi teklif birşey bile yok ortada ne zaman olur kim bilir belki 2-3 yıl sonraO halde görevi bitene kadar bekleyeceksiniz mecburen.
Yüzük erken diyen adamın ailesiyle tanıştınız diyelim, e ona da baskı artacak. Belki bunalıp size saracak. Siz buradan ailem baskı yapıyor diyeceksiniz vs.
Bu karmaşaya girmeye hiç gerek yok. Zamanı gelince tanışılır nasıl olsa.
ayaklarınamı gideceksin, ailene sonuna kadar katılıyorum...Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz o uzakta görev gereği aileside uzakta bende bambaşka yerdeyim yani ayrı şehirlerdeyiz erkek arkadaşım ailemle tanışmaya gelecek fakat sonrasında benide ailesiyle tanıştırmak için götürmek istiyor memleketine anneme açtım konuyu asla olmaz dedi ne yapmalıyım gitmem doğru olur mu bilemedim onun aileside benimle tanışmak istiyor
Dozunda kaybetme korkusu iyidir.Doğru aslında güzel giden ilişkiyi çıkmaza sokmak olacak böyle zaten daha bi teklif birşey bile yok ortada ne zaman olur kim bilir belki 2-3 yıl sonrakorktuğunu hissediyorum o yüzden
Haklısınız kız evi naz evi olmalıayaklarınamı gideceksin, ailene sonuna kadar katılıyorum...
Kaybetme korkusu var tabiki bende de onda da ama bahsettiğim korku her erkekte olan evlilik korkusu :)Dozunda kaybetme korkusu iyidir.
Böyle devam edin :)
Haklısınız kız evi naz evi olmalı
Haklısınız kız evi naz evi olmalı
O saçma geliyor bana.Kaybetme korkusu var tabiki bende de onda da ama bahsettiğim korku her erkekte olan evlilik korkusu :)
Kararımı artık sizlerin ve annemin söylediği tarafa çevirdim hepiniz haklısınız şimdiden ağırlığımı koymazsam ileride çok sıkıntı yaşarımkarşı tarafın ailesinin gelmesi lazım. sizin gitmeniz mantıklı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?