Bana kalırsa tanışın, tanışabilirsiniz. Ama ailesinin ayağına gitmeyin, tesadüfen tanışılacaksa tanışırsınız. Özellikle tanışmaya gitmeyin. Geleneksel Türk anneleri herhangi bir ters durumda "Ay oğluşumuza ne hevesli bak, koşa koşa evimize tanışmaya gelmişti zaten" şeklinde kestirip atabiliyorlar. Ufukta bir nişan düğün yoksa acele etmeyin bu kadar aileye dahil olmak için, ne kadar geç o kadar iyi. Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum.
Erkek arkadaşına ne istediği değil ailesinin ne istediği önemli, onlar zaten davet etmez genç bir kızı başka bir şehirden gelsin elimizi öpsün diye. Sevgilinin fikri saçma bence. Zamanında ben eşimden böyle bir şey isteseydim geleyim Beni tanıştır ailenle deseydim, 'saçmalama sormayacaklarmı bu kızın ailesi nerede' derdi..
Kesinlikle anneniz çok haklı. .
Siz annenizle tanışmaya giderseniz çok abes olur..Sevgilinizin ailenizle tanışması yeterli..Siz de telefonda tanışır konuşursunuz.
Erkekler pek böyle şeylerin nereye varacağını kestiremez ama bence siz ona uymayın.
Ailenizin ve sizin bir ağırlığınız olsun.
Erkek arkadaşımla bir yıldır birlikteyiz o uzakta görev gereği aileside uzakta bende bambaşka yerdeyim yani ayrı şehirlerdeyiz erkek arkadaşım ailemle tanışmaya gelecek fakat sonrasında benide ailesiyle tanıştırmak için götürmek istiyor memleketine anneme açtım konuyu asla olmaz dedi ne yapmalıyım gitmem doğru olur mu bilemedim onun aileside benimle tanışmak istiyor
siz tanismaya gitmeyecekseniz, erkek arkadasiniz da size gelmesin,
aileler karsilikli tanismaya hazir olduklari ve siz isi resmiyete dokmek istediginizde iki taraf da birbiri ile tanisir.
Su durumda erkek arkadasiniz size gelse, aynisini sizden talep etme hakki olur,
ki ister de dogal olarak.