Tanışmalı mıyım ?

Annenizin yerinde bende olsam bende müsade etmem... Detayda çok şey var ama moralinizi bozmamak adına yazmasam daha iyi... Herkes sizin kadar iyi olmaya bilir iyice düşünün... Ailenizi karşınıza almayın derim...

Ağzım açık kaldı inanmıyorum ya neler var hayatta işte

Annenizin yerinde bende olsam bende müsade etmem... Detayda çok şey var ama moralinizi bozmamak adına yazmasam daha iyi... Herkes sizin kadar iyi olmaya bilir iyice düşünün... Ailenizi karşınıza almayın derim...
Ailemi üzmek karşıma almak şu hayatta en son isteyeceğim şey detayda daha çok şey var derken bozulmaz moralim söyleyebilirsiniz

Erkek arkadaşınla bir başına gitmeni istememiş demek ki. Benim bildiğim erkek tarafı gelir kızın ayağına böyle durumlarda. Madem tanışmak istiyorlar gelsinler canım o kadar da olmasın yani. Gelsinler ailecek görüşün.

Muhtemelen annen yaşadıklarından tecrübe ederek sana izin vermiyor.
Hani derler ya , kıymete bindir kendini diye.
Karşı tarafı nekadar zorlarsan okadar kıymetli olursun der annem hep.
Annesi gelsin önce tanışın yada babayla beraber ağırlayın onları.
Annenin içine sinerse bidahaki sefere yanında bir aile bireyi ile sende gidersin.
Bencede hemen öyle gitme.

Erkek arkadaşın senin ailenle tanışmak istiyor. Seni ailesine götürecek ama bi kuru yüzüğü çok görüyor sonuçta nişan istememişsin madem seviyosunuz birbirinizi eminsiniz ailesiyle birlikte alsın yüzüğünü gelsin tanışın öyle bekleyin. Asla gitmezdim ben olsam bide merak ettiğim ailenle tanışmak istiyorum lafını kendisi mi çıkardı bianda sizin ciddiyet isteyişinizden mi böyle bi teklif sundu

Valla benim kaynana da beni cok ayagina bekledi tek basima. Gitmedim. Calisiyordum. Ailem, ben, esim ve kaynanamlar farkli sehirlerdeydik. 4 farkli sehir. Kim nereye ne ara gitsin yani? Esimin oldugu sehirde tatilde denk gelindigi icin esim babamla annemle o sekilde tanisti. Kaynanam kayinbabam ailemle tanismaya gittiler. O zaman da yoktuk esim de ben de. Beni de ilk kez istemede gorduler Zaten hatun beni ogluna istemeden aldi. Nur yuzumu cok gosterip eskitmek de istemedim acikcasi
Bosver gitme bence onlar ailecek gelsin. Annen baban da sevgilini o zaman gorsun. Tanismaya gelmis olsunlar iste sonrasini da zamana birak.

Canim annen uzaklikla yakinlikla ilgili degilde senin kendini hemen hafif tas gibi ordan oraya atmani onlarin ayagina gidip heh tamam geldi top bizde demelerini istemiyor senin daha agir olman lazim her sese kosma daha sevgilin yuzuge erken diyorsa ne diye aile ile tanisiyorsun bu sana mantikli geliyor mu tanistin ne olucak bayramda seyranda arayacaksin belki yine gelmeni isteycekler bu sefer hayirda diyemezsin bir kere gittin nasilsa. Yani kiz evi degil erkek evi nazli olucak boylece. Yuzuk istedikleri zaman takilacak hatta belki aile seni istemezse beyimiz ayrilacak her yonuyle dusun ve kimseye guvenme ic sesine guven. Annene guven ne kadar kotu olursa olsun anne evladini korumak ister.
Zamaninda bende o hatayi yaptim. Ilk sevgilimdi 1.senemz dolunca hadi gel annemler seni merak edio dedi bizim aramzda da nisan konusu geciodu ama dgru durust birsey yoktu ben once sen gel dedm o geldi tanisti. Sonra ben gttm tanistm ve yuz goz olduk gitmelerimm bitmedi ama onlar hic gelmedi hatta sevgilime iste biz bi kere gelirz kizi vermezler naz yaparlarsa bi daha gelmeyiz bile demisler sonradan. Ben o zamanlar annemi hic dinlemezdim o ne.dese tersini yapardim o cok kizardi kiz dedigin agir olur gitme agir ol derdi giderdim. Sonuc. Ayrildik ve oraya gttgme bin pismanim ve neredeyse 3 senemz dolacakti ayrildgmzda ve ben o 3 sene boyunca ailesi ile hep gorustum.. o yuzden gitme ne zamanki is ciddiye biner o zaman onlar gelsinler oyle birseyde de

Neden sadece sizi götürmek istiyor ki ?onlar ailecek gelir, düşünceler olumluysa sizde ailecek onlara gidersiniz usülde budur zaten. Anneniz haklı bu erkek aileleri bayılır kızın ailesini devre dışı bırakmayı

Ailemi üzmek karşıma almak şu hayatta en son isteyeceğim şey detayda daha çok şey var derken bozulmaz moralim söyleyebilirsiniz
Herkesi sizin gibi aileniz gibi görmeyin...(dusunebildiginiz kadar olumsuzluk içeriyor sanırım yazmayayim...)

Ayrica şimdi size normal gelir ilerde baskakinci olur ağırlığınızı koruyun ailenizide düşünün bir adim atarken... ilerde birsey olmaz inşallah ama oldugunda sizi vuracaklari ilk yerdesiniz şuan iyi düşünün...

Annen haklı. Bizim adetlerimiz var. Tanışmaya isteyen evde görmeye gelsin bence, hem ailenizle de tanışmış olur.

Nasıl insanlar olduğunu bilmiyorsunuz. Yarın birgün en ufak anlaşmazlık da o senden çok hevesliydi. Hiç bir şey yokken ortada evimize girdi çıktı diyebilen çok insan var

Sakın tanışma taş yerinde ağırdır annen çok haklı ben olsam bende yollamam kızımı.. bu konularda aşırı tutucuyum karşındaki insanları tanımıyorsun bugun yarın aranız açılsa iftira atsalar ne diyeceksin? Ama diğer türlü ailemle tanıştım her şey usulune göre oldu anlaşamadık bitti diyebilirsin. Ben eşimin ailesiyle tanıştıktan sonra aileler biraraya geldi onlar geldi biz gittik eşim geldi gündüz ananesi annesi çaya geldi 1 2 ay sonra isteme oldu farklı şehirde olmalrı engel değil usul neyse o yapılsın hem bak aile yapına uygun mu?

Ayrıca şuan tanışmanın bir mantıklı açıklaması yok söz nişan olmayacaksa ve bu süre uzun olacaksa zaten söze nişana gerek yok.. en ideali 1 sene bence nişanlılık için nişanlı olduğun her yıl beklenti oluşur herkeste, senin ailen bekler onun ailesi bekler niye aramıyorlar derler nişanlılık sıkıntı dönemi tavsiye etmiyorum ne kısa o kadar iyi..

Sen bi mezun ol işine gir sakın acele etme nerede yaşacaksınız? Sonra ileride hep problem oluyor burada bir sürü konu var açılan bu şekilde sevgiline söyle yokuş yaparsa seni baskı altına almaya çalışırsa zaten ilişkini gözden geçir

Kendisi çıkardı benim dememle değil

Çok zorlansanızda biraraya gelmişsiniz ne güzel kıymetinizde bilinmiş işte mecbur kalmış kabullenmeye :)

Çok teşekkür ederim haklısınız ben ağırlığımı koyup gitmiycem her şey usulünce olsun zaten hayatımda her zaman yaşayabileceğim birler değil tadıyla olsun

Sakın diyorum bak sakın...
Başka bir şey dememe gerek yok heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…