Yok yok o konuda güvenim tam ona gönül eğlendirme veya kontenjanı dolsun diye benimle birlikte değil bizimki internetten tanışma ilişkisi değil zaten eski zamanlardaki gibi tesadüflere dayalı o bana zaten hiç korktuğunu söylemedi ben sadece onu hissediyorum ve gelecek hayali kurmayı sevmeyen insan (meslekten dolayı) puan benimle hayal kuruyor sadece birşeyleri yoluna koyma peşinde ama korkusunu hissedebiliyorumO saçma geliyor bana.
İnsan sevdiğiyle evlenmek için can atar.
Ne korkusu?
Açık söyleyeyim. Sevgiliniz sizinle evlenmeyi asla düşünmüyor. Maksat sevgili kontenjanı dolu olsun.
İşte bu durumu asla yaşamak istemem ne kadar büyüklerime saygım tam olsa da bazen sinirlerime hakim olamıyorum ters bir cümle söyler kırarım ve çok üzülürüm sonundailerde, tartışma sırasında başa kakılıyor bu durumlar...herkonuda, zor olan daha değerlidir bence...
İşte bu durumu asla yaşamak istemem ne kadar büyüklerime saygım tam olsa da bazen sinirlerime hakim olamıyorum ters bir cümle söyler kırarım ve çok üzülürüm sonunda
Annesi ile beraber gelsin tanismaya,daha sonra evlilik asamasina girilince siz de karsi tarafa gidersiniz tanismaya evlerini vs görmeye.Kararımı artık sizlerin ve annemin söylediği tarafa çevirdim hepiniz haklısınız şimdiden ağırlığımı koymazsam ileride çok sıkıntı yaşarım
Yüzük takmaya erken dediğine göre zaten büyük ihtimalle sizinle daha rahat ve fazla görüşebilmek için tanışmak istiyordur.Bence erteleyin.
Bana güven vermedi bu tavrı.
Sevgililer evlilik kararı aldığı zaman aileler devreye girmeli.
Onun dışında tanışmak gereksiz ve sakıncalı. Hadi ailenizle tanıştı diyelim. En geç 1 sene sonra anne babanız haklı olarak yüzük nişan tarihi soracak.
Baskı altına gireceksiniz. O zaman da erken daha derse ailenize ne cevap vereceksiniz?
O yüzden hiç o riske girmeyin. Evlilik kararı aldığınızda tanışın ailelerle beraber.
Bende bu durumdan korkuyorumYüzük takmaya erken dediğine göre zaten büyük ihtimalle sizinle daha rahat ve fazla görüşebilmek için tanışmak istiyordur.
Anneniz haklı ve sizi korumaya çalışıyor. Yüzükten en fazla 1 yıl sonra evlilik dediklerine göre çokta açık görüşlü değil ailesi. O yüzden de sadece tanışmak için onların şehrine gitmeniz evlendikten sonra size kırıcı laflar olarak döner.
Aynen öyle erkek arkadaşıma ne kadar güvensemde ailesini bilememailesiyle gelsin tanismaya derim
insanlarin ilerde ne soyleyecegi belli olmaz yada sen annenle git mesela
bizim gelinimiz akrabamiz aslinda uzaktan baska sehirden tanismaya geldi annesiyle sonra otele gidip orda kaldilar
ben kendimde tanismaya baska sehire annem ve dayimla gidip 2 saat oturup kalktim
herkesi kendin gibi dusunme insanlarin hakkinda ne dusunecegini bilemezsin
Evet ileride üzülmek istemiyorumo yüzden ailenin uyarıları, senin iyiliğin içindir...genç olduğun için, düşünemeyebilirsin bazı şeyleri...
Ne kadar güvenebilirsiniz ki? Aylarca yüzyüze görüşemiyormuşsunuz. Bigün gönlü başkasına kayarsa ne olacak? Ailenizi dinleyin ve mahcup edecek bişey yapmayın bence. Herşey gönlünüzce olsun İnşAllah :)Aynen öyle erkek arkadaşıma ne kadar güvensemde ailesini bilemem
Bence ona da güvenme. Söz konusu aileleri olunca başka birine dönüşüyorlarAynen öyle erkek arkadaşıma ne kadar güvensemde ailesini bilemem
Erkek arkadaşım onu henüz erken buluyor
Umarım olmaz öyle birşey. Amin inşallah hepimizin gönlünce olsun :)Ne kadar güvenebilirsiniz ki? Aylarca yüzyüze görüşemiyormuşsunuz. Bigün gönlü başkasına kayarsa ne olacak? Ailenizi dinleyin ve mahcup edecek bişey yapmayın bence. Herşey gönlünüzce olsun İnşAllah :)
Ağırlığımı koymalıyım yani en iyisiee o zaman neden ailelerle tanışma işine giriyorsunuz?
ne gereği var. ne zaman evlenmeye karar verirsiniz o zaman tanışılır.
gelin bile ata binip ya nasip demiş.
onca yol gidip sevgilinin ailesiyle tanışmanın manası nedir?
Orası öyle tabi kaç evlilik ilişki bitiyor bu yüzdenBence ona da güvenme. Söz konusu aileleri olunca başka birine dönüşüyorlar
Sanırım böyle değerimde artar gözlerindeAnnen hakli. Ne zaman nişan yapcaksaniz o zaman taniş . Şimdiden tanişmana hic gerek yok
Gelin ata binmiş ya nasip derler ya size gerçek bir olay anlatayım.Sanırım böyle değerimde artar gözlerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?