Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar, sağolun... :)
dün gece çok aradı ama açmadım, ısrarla arayınca kısacık bir msj attım.
Nurullah .......oğlu, senin gibi bir yalancıyla işim olmaz, bir daha sakın arama beni
dedim. daha çok şey söylerim de uğraşmak istemedim, msj bile fazlaydı ona...
Daha sonra da aramadı. Utanmaz, ahlaksız, iğrenç yaratık!...
Selamlar kızlar!!
Reel ortamda yeni biriyle tanıştınız ve sevgili oldunuz. Ciddi ve seviyeli bir birliktelik için adım attınız... Fakat sevgili olduğunuz kişi sizden gerçek adını saklıyor? yaşını dahi gerçekten bildiğinize emin olamıyorsunuz?...
adı Nurullah iken Okan diye söylüyor. Telfon numarası rehbere kayıtlı değil ama siz bir şekilde ulaşıp öğreniyorsunuz gerçek adını.
Diğer yandan da gayet saygılı, ilgili ve korumacı bir tavır sergiliyor. İnançlı biri olduğunu söylüyor ve siz de
onu konuşmalarından dolayı öyle olduğunu düşünüyorsunuz. Bu insan neden böyle bir şeye ihtiyaç duyar sizce?
siz olsaydınız ilk olarak ne yapardınız? cevaplar için şimdiden çok çok teşekkürler kızlar!
soyadinida yalan soylemis cevremde 2 soy isimli kimse yok
malesef konuda adi gecen vatandas yalanci cikti
Selamlar kızlar!!
Reel ortamda yeni biriyle tanıştınız ve sevgili oldunuz. Ciddi ve seviyeli bir birliktelik için adım attınız... Fakat sevgili olduğunuz kişi sizden gerçek adını saklıyor? yaşını dahi gerçekten bildiğinize emin olamıyorsunuz?...
adı Nurullah iken Okan diye söylüyor. Telfon numarası rehbere kayıtlı değil ama siz bir şekilde ulaşıp öğreniyorsunuz gerçek adını.
Diğer yandan da gayet saygılı, ilgili ve korumacı bir tavır sergiliyor. İnançlı biri olduğunu söylüyor ve siz de
onu konuşmalarından dolayı öyle olduğunu düşünüyorsunuz. Bu insan neden böyle bir şeye ihtiyaç duyar sizce?
siz olsaydınız ilk olarak ne yapardınız? cevaplar için şimdiden çok çok teşekkürler kızlar!
Selamlar kızlar!!
He bu arada direk neden adını yalan söyledin dersen, başka dolabı olsa bile adımı beğenmediğimden diyebilir bence biraz daha gözlemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?