Tanıştığınız biriyle sevgili oldunuz ve...

bu kadar sevdiğiniz ve size inançlı olduğunu belli ettrien iyi olduğunu düşündüren adam neden adını gizlesin...

o zaman sizde bi sorun var adam size güvenmedi adını yalan söyledi????

bu kadar aleni yalan söyleyebiliyorsa nerde ve nasıl tanıştığınızı merak ettim..

eee hat başkasının üstüne olamaz mı? mesela eşimin hattını teyzesi kullanıyor
Elbette olabilir,ama konu sahibi hat rehbere kayıtlı değil demiş rehbere kayıtlı olmayan hattın sahibi ögrenilemez ki o zaman konu sahibi farklı bir yerden ögrenmiş olması gerek.

Elbette olabilir,ama konu sahibi hat rehbere kayıtlı değil demiş rehbere kayıtlı olmayan hattın sahibi ögrenilemez ki o zaman konu sahibi farklı bir yerden ögrenmiş olması gerek.

bende ögrenirim bu çok kolay ki ayrıca dediğim gibi hat başkasının üstüne kayıtlı olabilir

Adını mı söylemiyor
Adını?
Adınıı??
Adınııı???
Ay çok şaşırdım kusura bakmayın
Ama güvenmeyin amanın cem garipoğlu gibi bişey çıkmasın ortaya

kimi insanların nüfustaki adıyla kullandığı adı farklı olabiliyor öyle bir şey olabilir mi? Mesela benim bir öğrencim var nüfusta adı mehlika nur ama herkes zaynep diye çağırıyor zeynep olarak biliyor bir kaç tane daha böyle tanıdığım var

Adını mı söylemiyor
Adını?
Adınıı??
Adınııı???
Ay çok şaşırdım kusura bakmayın
Ama güvenmeyin amanın cem garipoğlu gibi bişey çıkmasın ortaya

ahhaa çok güldüm ya..ama haklısın münevver karabulut olayı dı demi..ALLAH korusun..ama iyi aklınıza geldi soyisimden

Açık söyleyeyim. Anlik eglence yasiyor adam. Ve buna emin ol. Lutfen altında iyi niyet arama. Cunku cok fazla tanidik oldum bu duruma.

bir tanıdığımın başına geldi bu durum. evlilik falan bile konuşuyo çocuk. ama nüfus cüzdanını göstermiyor bilmem ne. sonra bikaçgün bu tanıdık bizdeydi ve ben tüm tel konuşmalarını dinleyip adamın bisürü yalanını yakaladım. yüksek ihtimalle kadın tüccarıydı. laleli falan oralardan bir tip yabancı uyrukluydu o.

ama biri size daha ilk tanışmada adını vs gibi yalanlar söylüyosa arkanıza bakmadan kaçın derim. o bütün iyi haller mutaassıp haller kandırmak için. evli olabilir. kadın tüccarı olabilir. nişanlı olabilir. niyeti sizi kullanmak olabilir. bisürü şey olabilir ama masum olamaz.

sanırım ben sormaya bile gerek duymadan eyvallah derdim bana nasıl davrandığı neler söylediği hiç önemli değil -dilin kemiği yok- der atalarımız..böyle bir yalanın beni ikna edecek mantıklı bir açıklaması olamaz

bundan 7 yıl önce falandı çok sevdiğim bir arkadaşım bi adamla tanıştı aylarca görüştüler kızın ailesi dindardı istemiyorlardı görüşmelerini sonra kız bi öğrendi adamın ismi gerçek değil.. Neden yalan söyledi gerçek ismini sakladı bilemedik tabii kız bunun üzerine bi kaç yalan daha yakaladı . Mesela adam kıza dediki şu numara beni arayıp rahatsız ediyo ama sakın arama kız aramış ve bi öğrenmişki kadın dul biri ve adam bunla arada görüşüyo . Saçma sapan işler yani bu adamdan bi halt olmaz dedik ayrıl dedik ayrıldı ama 2 hafta sonra barıştılar geri .. Ve şimdi kız o adamla evli dünyalar tatlısı 5 yaşındada bir kızları var oğlanın durumuda oldukça iyi sayılır maddiyat açısından ilk edapda öylesine ismimi farklı söyledim falan dedi ama ben hala anlaamadım ismini falan neden sakladı.. Sizinki de belki belli bi durumdur..

Sizden adını gizleyen yalan söyleyen biri saygılı olsa ne olmasa ne belki oda bir maskeden ibarettir sadece

Son düzenleme:
size ciddiyim derken bu kişi asla dürüst olamaz

ya evlidir ya nişanlı ya da uuzn bir ilişkisi vardır.

o kadar çok ki bu tarz insanlar

işyerlerini bile farklı söyleyenler var

uzak durun

size en baştan yanlış yapan birisi var karşınızda. Ismini dahi sizden saklayan birisine nasıl güvenebilirsiniz. Ya evlidir ya heyecan arayan büyümemiş biridir. Evli olupta rahat tipler öyle çok ki. Eşi yokken sizle rahatça konuşuyor olabilir. Ya da evli olmayıp bir sürü sevgilisi olan başka heyecanlar arayan biri olabilir. Bence Siz Ondan birşey beklemeyin kendi yolunuza bakın. Böylelerinden adam olmaz. Böylelerin aklı uçkurundadır.

siz kadın olarak isminizi ondan saklamazken, bir erkek neden bir kadından gerçek ismini gizlesin, demek ki sakladığı bir şeyler var, sizi geçici olarak görüyor, benim daha ilk adımda güvenimi zedelemiş olurdu, ona güvenmez ve tüm iletişimimi keserdim...

Hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar, sağolun... :)
dün gece çok aradı ama açmadım, ısrarla arayınca kısacık bir msj attım.
Nurullah .......oğlu, senin gibi bir yalancıyla işim olmaz, bir daha sakın arama beni
dedim. daha çok şey söylerim de uğraşmak istemedim, msj bile fazlaydı ona...
Daha sonra da aramadı. Utanmaz, ahlaksız, iğrenç yaratık!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…