- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.261
kankam hemen geçmişe bakıp geliyorum sevgili Tanrıçam sırnaşık şey
Çoh mutluyum laaa :lepi: hihoyyyt
lililillliiidelikafadulden:roflol:zaten zılgıt=mini demek:))Aşkom gelmiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşş lilililililili hihoyyyt laelaelaelaelae hihoyyyt delikafadulden
mini mini delikafadulden naniknanik
kaydirigubbakcemile2:teytey::dance:o h ohhhh kop kop topükte bayram varrr,,,,,,,,,kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemilede getalsanaalsanasmileben tabükü:1closedeyes:aşkom derken benmi tanrıça mı hehehh april konuş:umursamaz:zemuszemus
aşkom derken benmi tanrıça mı hehehh april konuş:umursamaz:zemuszemus
düğün yaklaşıyp ya sen de sulanmaya başladın ha sermo:roflol: :roflol: kötükedihüso sırnaşık şeysırnaşık şey
patron o bizim gelinlikçi epru hatırlamadın mı sırnaşık şey
avatar değiştirdi en güle güle kullananındankaydirigubbakcemile3
[B]özledinmi beni:jeyyar::1hug:
arkamdan sunum yaptı die makara yaptıysanız allah tepenizden baksın işallah:smiley-cool:[/B]
kaç gündür geziyoruz,anca bu gün evdeyim:kedi:geri gitme konusu henüz netleşmedi,hala izinli ve istanbulda bitanem..
herşey yolunda meaşallah:asigim:
ama hep aklımdaydınız yeminleopuyorumnanaktan
[
özlemem mi senin delülüklerini sempatiksalakcinniçıngıllıklarınıkafamçokkarıştılülülülülülü,neşe pınarı..bal pötürcüğü,krem şokola..Şeniz
ben sunum olayına girecektim..aklinialirimsmileaklımdan geçmedi değil haniaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3..ama arkandan yazmadım..:1rolleyes:yüzüne yazayım istedim..sositosositokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hakkat hep sunumla mı meşgul idin gıııı?aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
günaydın canlar,
çok sevdiğim bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim,
çok üzgünüm
Özün kız , mekanın nur dolsun ...
arkadaş acısı da başka bişeymiş be...
aşkom derken benmi tanrıça mı hehehh april konuş:umursamaz:zemuszemus
ahahahah koptumm:roflol: :roflol: attı kendini yere sevgili tanrıça derken bile :roflol:kanka kopardın beni:roflol:
kankaaaammm:1hug:hoşgeldin baharım nisanım 4 mevsimim:teytey:hadi çabuk gel,suyu ısıttım:jeyyar:
lililillliiidelikafadulden:roflol:zaten zılgıt=mini demek:))
yeni gördüm sevincini:smiley-cool:kankan kurban sağa:asigim:özleidm ulan hepinizi:içelim:valla içesim geldi dur:içelim::))
kaydirigubbakcemile2:teytey::dance:
kaydirigubbakcemilede getalsanaalsanasmileben tabükü:1closedeyes:
nayır april beni kasttemiştir yapmaz öle şeyyy,sen yokkene biz vardık ehehhehheheaklinialirimsmile
ay onu ben de çok merak ediyorum öldürdü beni gülmekten:roflol: :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şeyşerepsizim topikte bi tane akıllı çıksın kafamı kırıcam!!etiketlere bak ya:roflol:topiğin adı çıktı zaten,ne kadar manyak varsa burda:roflol: :roflol:ben başı çekiyorum zaten-tatlicadiarzu-
delisiniz ya ayrı koptum..bide festival gibisin çadır kurmak istiyorumu kim yazdı çıksın meydanakaydirigubbakcemileonla ayrı görüşücem:roflol:canlar ben resim eklemeye gidiyorumözel mesajlarımı bile okumadım halaohaoldumsmilelime vireyi yükledim diye donuyo allahın belası pc:mymeka:şu pc den çektiğimi anam benden çekmedi be
sakin ol rahatla patronsüprizzzzzhı hıı..hatırladım bebem hatırlamazmıyımfisfisfisbenneyaptımki
noluyo kim sulanıyodelikafaduldenlan neler oluyo:roflol::roflol::roflol::roflol:taşakür ve sunumdan başka yeni bişey çıktıda haberimmi yohh:jeyyar::roflol:
niko napim düğüne az kaldı bende de derman kalmadı sıyırttım hafiften bebemmaklinialirimsmilekafamçokkarıştı
ay onu ben de çok merak ediyorum öldürdü beni gülmekten:roflol: :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
ya islo ya da akit üphelendiklerim:jeyyar:
sakin ol rahatla patronsüprizzzzz
yok çok uslu durdular alem yapmaktan başkaaklinialirimsmile
sıyırmak iyidir yeğen, pilink yapar insana
gel aramıza karış artık hiç belli olmazsınaklinialirimsmile
hele öyle biz delülerin arasında çok sırıtıyon:jeyyar: :roflol: :roflol:
olumunekankayizsmilehoşgeldin minişko..nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?