Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kankam hemen geçmişe bakıp geliyorum sevgili Tanrıçam sırnaşık şey
Çoh mutluyum laaa :lepi: hihoyyyt

ahahahah koptumm:roflol: :roflol: attı kendini yere sevgili tanrıça derken bile :roflol:kanka kopardın beni:roflol:
kankaaaammm:1hug:hoşgeldin baharım nisanım 4 mevsimim:teytey:hadi çabuk gel,suyu ısıttım:jeyyar:

Aşkom gelmiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşş lilililililili hihoyyyt laelaelaelaelae hihoyyyt delikafadulden
mini mini
delikafadulden naniknanik
lililillliiidelikafadulden:roflol:zaten zılgıt=mini demek:))
yeni gördüm sevincini:smiley-cool:kankan kurban sağa:asigim:özleidm ulan hepinizi:içelim:valla içesim geldi dur:içelim::))

o h ohhhh kop kop topükte bayram varrr,,,,,,,,,kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile2:teytey::dance:
aşkom derken benmi tanrıça mı hehehh april konuş:umursamaz:zemuszemus
kaydirigubbakcemilede getalsanaalsanasmileben tabükü:1closedeyes:

düğün yaklaşıyp ya sen de sulanmaya başladın ha sermo:roflol: :roflol: kötükedihüso sırnaşık şeysırnaşık şey

patron o bizim gelinlikçi epru hatırlamadın mı sırnaşık şey
avatar değiştirdi en güle güle kullananındankaydirigubbakcemile3

şerepsizim topikte bi tane akıllı çıksın kafamı kırıcam!!etiketlere bak ya:roflol:topiğin adı çıktı zaten,ne kadar manyak varsa burda:roflol: :roflol:ben başı çekiyorum zaten-tatlicadiarzu-
ünlü oldn artk kızz:)), "sunumcu minik", "tasakkrcu pati", 13mayıs2010 asker geliiiiiiiii lililililili :d, 23 mayısta da arzununki gelii, :)))))))))), abaza misafir çık dışardan dışarı!!!, afrodit&biberr, afroditt&akitt, akitranınkokolinası<3, alayım asoya 1 kilo boya, april-tanrıça kanka :), aprilin askeri de gelcek ki :d, aslımı kaybettim hükümsüzdür, aso topik harikaa, aso&pati :)), attın kalbime demirden pençe, bal kasıgı ooo :), ban tanrıçası.., bayılıyorum sana:), bayıldımmm, bende çook seviyom asomu, biberik sütlü çikolatam, bilgi topağı :d, bitanemiz tanrıçamız, cilt, dogal, dostluk topiği, dunyasi, en güzel topık, erzuuuu sen ne güzelsin yavrumm :), festvl gbsn cadır kurmk istyrm :d, gacının tazecik konversleri orjinal çakma :)), gececi aso.., go aso goooooo, gogıl gibi topik herşeyi sor söyler, guzel, harika, harikaaaaaaaa, heidi tatile çıktı veya işten atıldı, icin, ilarzu anketten ankete koşuyor lilililiiiiii :))), ilarzumun birinciliğine gece alem yapılmışşş :)), ilarzunun kuzeni o:)), kültürlendim:), kk en iyi "dostuğu" burada, kk en iyi paylaşım " topigi ", kk enn kokoşu, kocan batti :)), kocan yasadi :), kokoş aso, kokoş tanrıçaaaa:), kozmetik bilgesi :), kuzen yirim seni, liv & tanrıçammmm, livvvvin kankası, madam_tospaa'nın afroditi, makyaj, maskeler, medusanın petibörü:), meg ilen tanrıça cancuyu seviyular, meg&tanrica, meydan larus gibisin, niko'nun ela gözlüsü köfte dudaa bal bademi, onerileri, oyyyyy çok güzel bir hatun kankam, patinin kankası o =), süperrrr topik, süpersin tanrıçam, süslü aso:), seni gidi gacı seni =), sexy hatun seni, taşakkürler :d, taşakkur ederim tatlıgacımm:dsunumcu hee:dpislük:d, takipteyimmm, tanrıça! iç-dış güzellik burda!, tanrıçam gogıl gibi karısın allama :), tanrıçamm seviyorumm senii=), tanrıçanın askeri geliyoo:)), tanrica, tanricanin, tanrıÇaaa, tatlıgacının bacısı:)), tostumu yedim bekliyorum, turkcellden turkcelliye taşakkrler, urunleri, van mınıt aso, van mınıt., vayy pislükk karabiberrr:dsanada sunum yapcam:d, zılgıtçı mini lilili, _converse_&_tanrıça_
delisiniz ya ayrı koptum..bide festival gibisin çadır kurmak istiyorumu kim yazdı çıksın meydanakaydirigubbakcemileonla ayrı görüşücem:roflol:
canlar ben resim eklemeye gidiyorumözel mesajlarımı bile okumadım halaohaoldumsmilelime vireyi yükledim diye donuyo allahın belası pc:mymeka:şu pc den çektiğimi anam benden çekmedi be

hı hıı..hatırladım bebem hatırlamazmıyımfisfisfisbenneyaptımki
noluyo kim sulanıyodelikafaduldenlan neler oluyo:roflol::roflol::roflol::roflol:taşakür ve sunumdan başka yeni bişey çıktıda haberimmi yohh:jeyyar::roflol:

niko napim düğüne az kaldı bende de derman kalmadı sıyırttım hafiften bebemmaklinialirimsmilekafamçokkarıştı

edanın bütün aldıklarını gelmişini geçmişini önüne serdim verdim veriştirdim patronsüprizzzzz
kargoda sorun var diyo hele o hediye perime ulaşmamış olsun nickini bile değiştirse bulucamkaydirigubbakcemile gerçi ne hali varsa görsün yeteri kadar rezil oldualsanaalsanasmile ufff yine sinirim zıpladıakannehir

toplaşın zilloşlaaaaaarrrr....delikafadulden
topiciiiin sabısı geldiiii...opuyorumnanaktan-tatlicadiarzu-:icecream:

günaydın canlar,
çok sevdiğim bir arkadaşımı trafik kazasında kaybettim,
çok üzgünüm

Özün kız , mekanın nur dolsun ...
arkadaş acısı da başka bişeymiş be...

mafoldumben :gitme: Minim çok üzüldüm bitanem...:teselli:
Bizim topikte bi olay oldu mu çok kişiye sıçrıyor sanki...mafoldumben
hep iyi olalım hepimiz artık!
:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 oyy kıyamam sen de aşkomsun kız dur olay çıkarma ahaha lülülülülülü
ahahahah koptumm:roflol: :roflol: attı kendini yere sevgili tanrıça derken bile :roflol:kanka kopardın beni:roflol:
kankaaaammm:1hug:hoşgeldin baharım nisanım 4 mevsimim:teytey:hadi çabuk gel,suyu ısıttım:jeyyar:

atarım kendisimi yere kanka acımam! buyrunnnnnnnnn sırnaşık şey
ne suyu kız deli! aklinialirimsmile
çok özledim laa tutmayın beni...
hihoyyyt hihoyyyt

kanka zaten kafam güzel dünya güzel sen gücelsin gücelsiin delikafadulden
edirneden geliyom ahehhaha
kaydirigubbakcemile2 aklinialirimsmile :asigim:

nayır april beni kasttemiştir yapmaz öle şeyyy,sen yokkene biz vardık ehehhehheheaklinialirimsmile

Çılgın seni :roflol: -tatlicadiarzu-

Hepinizi tek tek öpürüm bacılarım opuyorumnanaktan

ay onu ben de çok merak ediyorum öldürdü beni gülmekten:roflol: :roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
ya islo ya da akit üphelendiklerim:jeyyar:

sakin ol rahatla patronsüprizzzzz
yok çok uslu durdular alem yapmaktan başkaaklinialirimsmile

niko napim düğüne az kaldı bende de derman kalmadı sıyırttım hafiften bebemmaklinialirimsmilekafamçokkarıştı

sıyırmak iyidir yeğen, pilink yapar insana

gel aramıza karış artık hiç belli olmazsınaklinialirimsmile
hele öyle biz delülerin arasında çok sırıtıyon:jeyyar: :roflol: :roflol:

çok manyak bi smili yaaa..5 taş oynuyooo:icecream:..ne çok oynardım küçükkene..özel taşlarım bilem vardı..kaydirigubbakcemile3

niko bununla ilgili neden bi hikaye uydurmadın..en kısa zamanda bekliyom hee..yerimseniben

sınıfın çalışkanları sevilmez zaten,bende derslerime sadık bi öğrenci olduğumdan sınıfın ineeee olduğumdan sırıttım sanırsam,haklısın nikom sana katılıyorumboshayallersmile

ben de akitten şüpheleniyomCADIARZUokulun fest.ne giden o..
kesin onun işidir..jeliboncu akit..sırnaşık şey

serm konusunda katılıyorum..bizim aramızda, uslu kız pek sırıtıyo..
cozut biraz sende serm.kafamçokkarıştılaelaelaelaelaehihoyyyt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…