- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.281
ne atom karıncasın heee..banka işlerin halloldu o zaman..
oyyyy kekten bende istiyorum cokacimcoookbunlar dün ağşamınan yaptığım fincanda keklerim..
bu da..böğün aldığım leopar şalım..zemuszemus--tatlicadiarzu--
LOREAL RENEWAL LASH SERUM
(kirpik besleyici)
evet gözünün yağında yumurta kırdıklarımlorealin bu ürününü anneler günü indiriminden 15 tl ye aldım..asıl fiyatı 30 tlşutarafagitti
yağ bakımından ziyade,kirpikler için bu ürünü tavsiye ederim..
biliyosunuz daha önce efect marka karışık yağ bakımını eklemiştim çoğuz kez..bu serumu almadan önce onu tavsiye ediyordum.ama neticede yağ olduğu için göze kaçma durumu oluyor,ve hassas gözler içinde bu büyük bi sorun!!
o yüzden ben bu ürünü şiddetle tavsiye ediyorum..(ürünü gün içinde sürüyorum,gece yatarken sürünce,gözüme kaçabiliyor,hassas gözlere sahipseniz gündüz sürmenizi tavsiye ederim
buda fırça yapısışutarafagitti
hafif eğik bi fırça yapısına sahip...
NıVEA SUYA DAYANIKLI GÖZ VE MAKYAJ TEMıZLEYıCı
evet canlar2.ci tavsiye ediceğim üründe budur!inanılmaz memnun kaldım..normalde nivea seven biri değilim,nedense antipati duyuyorum:umursamaz:ama indirimdeki fiyatı gerçek fiyatıdır,en fazla hakkı buduryerimsenibendediğim ,için deneme amaçlı bir kaç nivea aldım:jeyyar:
bu ürünüde şiddetle tavsiye ederim..hassas gözlerde gönül rahatlığı ile kullanabilirkaydirigubbakcemile5
fyatı 14 tl civarı:uhm:
(en etkili göz makyajını dahi,nazikçe gözden çıkartıyo,göze kaçsa bile aşırı bi yanma yapmıyo,yıkayınca gidiyo..tabi ben okkuz gibi gozümü ovdum için içine kaçırabiliyorum-tatlicadiarzu-)
kıvamı sulu değil,süt kıvamındavereliniortak
ARKO NEM MEYVELı BAKIM FINDIK-VANıLYABayıldımm bayıldımm bayıldımmm:sm_cool:
normalde vanilya kokusunu sevmem,daha önce böğürtlen ve mangolu olanı kullandım..bunu denemek amaçlı aldım,ama çok çok sevdim:1rolleyes:
sürdükten sonra parfüm sıkmış gibi oluyosunuz valla:jeyyar:9 tl civarı bir fiyatı var..nem vermeside güzel..fiyatına göre iyi yaniyerimseniben
tabi la roş posayın kuru ciltler için olan nemlendiricisi kadar aşırı bi beklentiniz olmayacak:ecrin_bebek:adı hıdır elinden gelen budur:mymeka:
zaten bitmek üzere farkındaysanız:smiley-cool:
kıvamı ve rengide bele bişikaydirigubbakcemile2
mybellinenin bu rujlarını sevmem aslında..ama yıllardır bu numara ve seride vazgeçemediğim bir ruj var:1rolleyesda 12 nömeralı' rhum cake' ruju
benimki dışarda cartlak renkli-tatlicadiarzu-rujları sevmii:umursamaz:bende bunu sürüyorumbayanssulusmile(her zaman değil tabi)
kısaca nude tonlarında,belli belirsiz bi renk,ama dudağa canlılık katıcak,sade bir ruj istiyosanız bu ruju tavsiye ederim cierlerim
kesinlikle sim yada sedef yok..hafif ıslak bi görüntüsü var o kadar..mat değil yağlı bi ruj
bu rujlar 15 tl civarı kızlar:umursamaz:bence haketmiyo o parayı:))baktınız kampanyası yada indirimi var mutlaka o şekilde alın..
mesela meybelinenin kalem diplinerine ve başka seriden bir rujuna 40 tl bayıldım..kampanyasız aldım içim yanıyosenağlamazaten kalem diplineri hiç beğenmemiş,memnun kalmadığımıda anlatmıştım
eminimki çoğunuzda vardır,olmayanlarda mutlaka sokakta bi şekilde görmüştür..gerek markette,gerek tokacılarda,gerek kzılarda..
tam benlik,köylü işi:kedi:evet bildiniz bahsettiğim şey çember:lepi:
fiyatları 5 tl..her yerde satılıyo,ben başıma bağlamayı tercih ediyorum,boyunda sevmiyorum..bilmiyorumkismile
kıyafetinizle kombin yaparsanız çokta hoş oluyo söyliyimzemuszemus
ben beyaz rengi tercih ediyorum..
tanrıçam kullanmıştı pişti olmayalım diye sanırsamsırnaşık şeysırnaşık şeyçok manyak bi smili yaaa..5 taş oynuyooo:icecream:..ne çok oynardım küçükkene..özel taşlarım bilem vardı..kaydirigubbakcemile3
niko bununla ilgili neden bi hikaye uydurmadın..en kısa zamanda bekliyom hee..yerimseniben
hangi ara gittin gı hiç haber virmedin:umursamaz:
İvit Gacellam aşkıma gittim geldim
hangi ara gittin gı hiç haber virmedin:umursamaz:
hoş gitmiş ve gelmişsin canımolumunekankayizsmile
lessın tu-tatlicadiarzu-gutaftırnun tiçır-tatlicadiarzu-
dersimiz başladı[/COLOR][/B]
ne sorunu allasen:1closedeyes:kimse sorun yaşamadı bi onun kargosumu sorunlu oldu-tatlicadiarzu-edanın bütün aldıklarını gelmişini geçmişini önüne serdim verdim veriştirdim patronsüprizzzzz
kargoda sorun var diyo hele o hediye perime ulaşmamış olsun nickini bile değiştirse bulucamkaydirigubbakcemile gerçi ne hali varsa görsün yeteri kadar rezil oldualsanaalsanasmile ufff yine sinirim zıpladıakannehir
allah tependen baksın emi:tomato:hep sunumlamı meşkuldun diyo soruya bak:roflol::roflol:biz sunumları bitirdik yüksek lisans olaylarına geçtik naaaberrrözlemem mi senin delülüklerini sempatiksalakcinniçıngıllıklarınıkafamçokkarıştılülülülülülü,neşe pınarı..bal pötürcüğü,krem şokola..Şeniz
ben sunum olayına girecektim..aklinialirimsmileaklımdan geçmedi değil haniaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3..ama arkandan yazmadım..:1rolleyes:yüzüne yazayım istedim..sositosositokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hakkat hep sunumla mı meşgul idin gıııı?aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
:1closedeyes:toplaşın zilloşlaaaaaarrrr....delikafadulden
topiciiiin sabısı geldiiii...opuyorumnanaktan-tatlicadiarzu-:icecream:
anam nirdeydinki sen:sm_confused:ee hoşgelmişin can..ne diyimŞenizheyy ben geldimm fıstıklarr evime döndümmm:lepi:
sunumları bitirdik biz mezun olduk yeğeniim bebeğim sen nasılsınn ooo tanrıça gacısıda gelmiş artık sunummmu yapmış napmış bilemicemmkaydirigubbakcemile3 özledik kzıım senii bu kadar uzun gitme beealsanaalsanasmile ben bi geçmişe gidiyim guclubacismilekaydirigubbakcemile
benimi görüyosun yoksa:asigim:anammmmmmmmm kimleri görüyoruz öyle hihoyyyt
Tanrıçam, eklediklerine bayıldım kuzucanım! :asigim:
Arkonun o kremini ben de çok seviyorum ama sen hemen dibini görmüşün hehehaa :lepi: kaydirigubbakcemile3
Nivea makkaş temizleyiciden ben de memnun kaldım bi de :1rolleyes:
yok dayı,ben kullanmadım beş taş smilini:smiley-cool:tanrıçam kullanmıştı pişti olmayalım diye sanırsamsırnaşık şeysırnaşık şey
Koptum yaa deli manyak pskopat delikafadulden
Yıvrım makkaş anlatımına kurban olduğum...bayanssulusmile olumunekankayizsmile
Kızlar ben yimek yip gelcem
aprilim alıntıda gördüm minimin arkadaşı..içim titredi..yorum yapamıyorum..ne desem boş..meknaı cennet olsun..anasına babasına sabır versin rabbim!!!çok zor çookk!!mafoldumben :gitme: Minim çok üzüldüm bitanem...:
Bizim topikte bi olay oldu mu çok kişiye sıçrıyor sanki.
hep iyi olalım hepimiz artık!
atarım kendisimi yere kanka acımam! buyrunnnnnnnnn
ne suyu kız deli!
çok özledim laa tutmayın beni...
kanka zaten kafam güzel dünya güzel sen gücelsin gücelsiin delikafadulden
edirneden geliyom ahehhaha kaydirigubbakcemile2 aklinialirimsmile :asigim:
kanka ben yokken başka ne smilli seneryolar yaptın kimbilir:roflol:sakin ol rahatla patronsüprizzzzz
yok çok uslu durdular alem yapmaktan başkaaklinialirimsmile
sıyırmak iyidir yeğen, pilink yapar insana
gel aramıza karış artık hiç belli olmazsınaklinialirimsmile
hele öyle biz delülerin arasında çok sırıtıyon:jeyyar: :roflol: :roflol:
anlatmazmıyım melekomŞenizmelekom dana sonra bronzer makyaj yapımında anlatabilir misin ? çokkkkkkkkk merak ediyorum bilmiyorumkismile
beğendinmi kızanım:kedi:allana kurbansositosositoaman nekadanda mikemmel anlatmış makkacı yaw,seni yirimmzemuszemus
tanrıcam yavru kuşum ceylanım hoşgeldin ..
sanırsam ayaklarım yok artık hissetmiyorum ..
senin durumlar:1ninca:güzel haber ver bize hadi:Saruboceq:
anlatmazmıyım melekomŞeniz
bebem,biliyosun solaryuma girdiğim için tenim esmerleşti..o yüzden bronz makyaj sırıtmıyo..ama beyaz tende yada buğday tende çok sırıtır:sinifsinif:sürüceklerse dekolte ve boyunada sürmeleri gerekli..hatta açık giyiniceklerse tüm vucuda uygulasınlar bence:smiley-cool:
sen giricekmisin solaryuma livim?karar verdinmi?
kanka ben baya yoğun sürüyorum,o bitti,2.ci tüpe geçtim bile:kedi:
bak sende memnun kalmışsın makyaj temizleyiciden ne güzelvereliniortakgarnieri tavsiye etmiycem ama..onuda ekliycem kötüliycem:dilcikar:
aprilim alıntıda gördüm minimin arkadaşı..içim titredi..yorum yapamıyorum..ne desem boş..meknaı cennet olsun..anasına babasına sabır versin rabbim!!!çok zor çookk!!
vıyyy babooo edirnedenmi geliyinohaoldumsmilesüper süperrrr:dance::teytey:benimki istanbulda ama azat ettim onu böğün
tanrıcam yavru kuşum ceylanım hoşgeldin ..
sanırsam ayaklarım yok artık hissetmiyorum ..
ivvettttttt güzelimi görüyorum :asigim: bebem bizim durumlar düzeldi allaha şükür herşey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?