Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bunlar dün ağşamınan yaptığım fincanda keklerim..

bu da..böğün aldığım leopar şalım..zemuszemus--tatlicadiarzu--
oyyyy kekten bende istiyorum cokacimcoook

ama çok güzel bunlarrrrrrrr :asigim:

kızlar yemek yiyip gelcem bekleyin anacım =)

Tanrıçam, eklediklerine bayıldım kuzucanım! :asigim:
Arkonun o kremini ben de çok seviyorum ama sen hemen dibini görmüşün hehehaa :lepi: kaydirigubbakcemile3

Nivea makkaş temizleyiciden ben de memnun kaldım bi de :1rolleyes:

Gacım kekler gerçekten süper eline sağlık kuzum...
opuyorumnanaktan

tanrıçam kullanmıştı pişti olmayalım diye sanırsamsırnaşık şeysırnaşık şey
ben de özledim, gel bi beş taş müsabakası yapalım:jeyyar:

İvit Gacellam aşkıma gittim geldim
hangi ara gittin gı hiç haber virmedin:umursamaz:
hoş gitmiş ve gelmişsin canımolumunekankayizsmile

lessın tu-tatlicadiarzu-gutaftırnun tiçır-tatlicadiarzu-
dersimiz başladı

evet..şimdi makyajımızı inceliyelim..uğurcum oynat
ablamız,kahve-kiremit tonlarda bir makyaj uygulamıştır..elimden geldiği kadar anlatmaya çalışacağım-tatlicadiarzu-

1 numara diye işaretleyeme çalıştığımguclubacismileyeri anlatmaya geçiyim
GÖZ MAKYAJI:hatun burada kahve ve tonlarını kullanmıştır..görüntü olaak nudeye yakındır makyajı,ama sıradan gibi gözüksede baya işgilli bir makyaj.
göz içine siyah kalem çekilmiş,üstüne kalemle hafif kuyruk yapılmış,ve kirpik dipleri doldurulmuş..rimel tabiki olmazsa olmaz:1closedeyes:göz kapağına,yani kirpiklerin üzerine dumanlı sedefli gibi açık bir kahverengi sürülmüş.
göz kapaklarına yakın kısma açık ve kiremite yakın tonlarda kahve sürülmüş..kaş altına beyaz değil,ten rengi far ile aydınlatma yapılmış!

ben az önce nikom için bu makyajı uyguladım,ve gözüme bu renkleri sürdüm..üstteki farı göz kapağıma,alttaki farı kaş altıma yakın uyguladım..(farlar daha açık çıkmış,baz ile daha koyu artı normal rengide resimdekinden koyu)
2 numara DUDAK MAKYAJI: dudak makyajımı yaparken sephoranın kahverengi 118 numaralı dudak kalemini hafifçe sürdüm,sonrada cecilenin 03 numaralı rujunu sürdüm..

rujda hafif bir pembelik var gibi gözüküyo,ama dudakta böyle durmadı..ışık problemi yaşadım resim çekerken..asıl renkleri çıkmadı...
3 NUMARA TEN MAKYAJI:kızlar,burdaki allık kiremit rengine yakın..ve farkettimki sürdüğüm allıkların hiç biri bu renk değil:sm_confused:bende golden rose terekota ile carmina allığı birbirine karıştırdım..istenirse allıklar karıştırılıp,yada rujlar allık yerine yanağa sürülür ise,istediğimiz renklere yakın renkler elde ederiz..masrafa gerek yokşutarafagittibuda bi dip notzemuszemus

4 NUMARA BURUN ÜSTÜ GÖLGELENDİRME: canlar dikkat ederseniz burun üzerine küçük hileler uygulanmışyerimseniben
burun kanatlarına koyu,orta kısıma açık renk uygulanmış..burun deliklerinin ucunada beyazlık katmışlar..
ben üstünü çizdiğim için(salak gibialsanaalsanasmile)net anlaşılmıyor..burun üstü hilesini burnu daha narin göstermek için herkez uygulayabilir

benim terekotam simli olduğu için allık simli oldu..ama hatunun makyajında simli değil mat allık ugulanmış..ben size rengi kendiniz elde edebilirsiniz die örnek olması amaçlı böyle ekledim..

bu makyajı yaparken bu ürünleri kullandımm
4 lü far elizaber arden(en sevdiğim farım)
dieri innovanın farı...
baştaki allık carmina,yanındaki terekota golden rose
ruj cecile,dudak kalemi sephora,göz kalemi declare..rimel meybiline

MARKALARI AYNI OLMAK ZORUNDA DEĞİLyasakkelimesizde bu renklere yakın renklerle makyajınızı uygulayabilirsiniz böğürtlenli kompostolarımzemuszemus

hangi ara gittin gı hiç haber virmedin:umursamaz:
hoş gitmiş ve gelmişsin canımolumunekankayizsmile

Dün akşam söylediydim kuzucum...arada kaynadı sanırsam, olsun öpim ben seni boshayallersmile opuyorumnanaktan

lessın tu-tatlicadiarzu-gutaftırnun tiçır-tatlicadiarzu-
dersimiz başladı
[/COLOR][/B]

Koptum yaa deli manyak pskopat delikafadulden

Yıvrım makkaş anlatımına kurban olduğum...bayanssulusmile olumunekankayizsmile

Kızlar ben yimek yip gelcem

yemek yiyp geldim canolarrrrrrrrrr ne güzel anlatmışsın öyle
bebeko 4 farın altındaki simli şey far dimi ?bilmiyorumkismile

ne sorunu allasen:1closedeyes:kimse sorun yaşamadı bi onun kargosumu sorunlu oldu-tatlicadiarzu-
hadi sorun oldu varsayalım,niye arkadaşına sormadı eline ulaştımı diye,aradan 1 aydan fazla zaman geçmiş!
onuda geç buraya bizlerede yazabilirdi,kızlar benim kargom niye gelmedi ben yolladım vesaire die..
deseydiki ben yollamıyorum arkadaş,kralıda yollatamaz,aldım hediyemi allah razı olsun ama yollıycamıycam gücüm yok!!bunuda anlarım bak yeminle..ama dürüstlük hak getireburaya bunu yazıp alıdıklarını eklese bu kadar dellenmezdim kankaÇok üzgünüm çoookserdarında şarkısını dinliyorum bu arada..binlerce dansözz varkaydirigubbakcemile2güzel şarkı ya

allah tependen baksın emi:tomato:hep sunumlamı meşkuldun diyo soruya bak:roflol::roflol:biz sunumları bitirdik yüksek lisans olaylarına geçtik naaaberrr:smiley-cool:bu arada çakma konverslerinin resmini bekliyorum aga:hooray:sende konverslendin vay beebi ben kaldımboshayallersmilealmayıda düşünmüyorum..niye sevemiyorum bende bilmiyorumboshayallersmile
toplaşın zilloşlaaaaaarrrr....delikafadulden
topiciiiin sabısı geldiiii...opuyorumnanaktan-tatlicadiarzu-:icecream:
:1closedeyes::roflol:Şeniz
bu gece sabahlar olmasın:jeyyar::teytey:
heyy ben geldimm fıstıklarr evime döndümmm:lepi:
anam nirdeydinki sen:sm_confused:ee hoşgelmişin can..ne diyimŞeniz

sunumları bitirdik biz mezun olduk yeğen:lepi:
bende özledim alayınızı vallaha billahaboshayallersmile

:asigim:anammmmmmmmm kimleri görüyoruz öyle hihoyyyt
benimi görüyosun yoksahoşgeldin kankaların melekosuŞenizbebem nasıl senin durumlar:1ninca:güzel haber ver bize hadi:Saruboceq:

kanka ben baya yoğun sürüyorum,o bitti,2.ci tüpe geçtim bile:kedi:
bak sende memnun kalmışsın makyaj temizleyiciden ne güzelvereliniortakgarnieri tavsiye etmiycem ama..onuda ekliycem kötüliycem:dilcikar:

tanrıçam kullanmıştı pişti olmayalım diye sanırsamsırnaşık şeysırnaşık şey
yok dayı,ben kullanmadım beş taş smilini:smiley-cool:
Koptum yaa deli manyak pskopat delikafadulden

Yıvrım makkaş anlatımına kurban olduğum...bayanssulusmile olumunekankayizsmile

Kızlar ben yimek yip gelcem

afiyet olsun kelebekimŞenizhee benim o dediklerin:smiley-cool:
aprilim alıntıda gördüm minimin arkadaşı..içim titredi..yorum yapamıyorum..ne desem boş..meknaı cennet olsun..anasına babasına sabır versin rabbim!!!çok zor çookk!!
vıyyy babooo edirnedenmi geliyinohaoldumsmilesüper süperrrr:dance::teytey:benimki istanbulda ama azat ettim onu böğün

kanka ben yokken başka ne smilli seneryolar yaptın kimbilir:roflol:
ulan daha ne yapıcaklar:)))içince sapıtıyoruz bilmiyomusun:)))

melekom dana sonra bronzer makyaj yapımında anlatabilir misin ? çokkkkkkkkk merak ediyorum bilmiyorumkismile
anlatmazmıyım melekomŞeniz
bebem,biliyosun solaryuma girdiğim için tenim esmerleşti..o yüzden bronz makyaj sırıtmıyo..ama beyaz tende yada buğday tende çok sırıtır:sinifsinif:sürüceklerse dekolte ve boyunada sürmeleri gerekli..hatta açık giyiniceklerse tüm vucuda uygulasınlar bence:smiley-cool:
sen giricekmisin solaryuma livim?karar verdinmi?

aman nekadanda mikemmel anlatmış makkacı yaw,seni yirimmzemuszemus
beğendinmi kızanım:kedi:allana kurbansositososito
tanrıcam yavru kuşum ceylanım hoşgeldin ..

sanırsam ayaklarım yok artık hissetmiyorum ..

hoşbulduk tospaların en tembeliopuyorumnanaktansende hoşgeldin tatlım..
nikom söyledi,ders çalışıyomuşsunbilmiyorumkismilesanırım bu yorgunlukta bu günlerdeki iş+ders yoğunluğu..bide arada kozmetik alışverişi yapıyosan onunda etkisi olabilü:icecream:

tanrıça çokk güzel anlatmışsınn :)

bide ben o niveanın mavi göz makyajı temizleyicisinden aldımm ,çokk vasat yaa kalemlerimden soğudum onun yüzünden,ama senn bu anlattığınn şipşak çıkarıyo makyajı :):)

kozmetik haricindee ,sizinn önerilerinize ihtiyacımm var hanımlar;
sınavlarımm yaklaşıyoo ve benmm çok çalışmam lazım ama zaman bana yetmiyoo bide odaklanma sorunu varr
konu dışına çok çıktımm ama siz napıyosunuzz uykunuzun kaçmasıı için,daha önemlisi ayık olmak içinn bilmiyorumkismile

haklısın bebem sende muhtesem duruyordur yaaaaaaa ben mektup istiyom ama :gitme:

kankam solaryum olayına götüm yemiyor hemde tenimi seviyorum aslında

Amin bitanem, çok acı gerçekten... :gitme:

Bal köpüğüm, ben vanilyalı parfüm kullanırkene o kremi sürüyorum çok uyumlu mis oluyor zemuszemus bayanssulusmile
mutlu oluyorum o kremin kokusuyla tatlı bi koku ya sempatiksalakcinni

Aşkoların biriciği, kaşını gözünü yediğim, Şeniz
Garnier zati pek verimli olmayacakmış gibi duruyordu :sinifsinif:
nivea süper! :lepi:

kuzular, ablacığım bana bir takım hediyeler almış hep çeyizlik hem kozmetik hihoyyyt
ekleyeyim az sonra, çok güzeller, yaşasın aplam! lülülülülülü

Liv ablamın yeri başkaaaa ama o benim pamuğum
:asigim: olumunekankayizsmile

tanrıcam yavru kuşum ceylanım hoşgeldin ..

sanırsam ayaklarım yok artık hissetmiyorum ..

Yodu minik ayaklarına tospikim? Topuklu mu giydin ? :sinifsinif:

ivvettttttt güzelimi görüyorum :asigim: bebem bizim durumlar düzeldi allaha şükür herşey yolunda

hobaaa:dance::teytey::hooray::lepi:
budur işte budurrrrsüprizzzzzşimdiii sırada karabiberim ve akitim kaldı:1ninca:evet tanrıça..sınırsız reykiye bağla kendine hımmmmm:Saruboceq:hımmmmm:Saruboceq:..hadi herkez güzel enerji yollasınopuyorumnanaktan
livim çok sevindim kankamŞenizgözün aydınolur böyle şeyler,tuzu biberivereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…