- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 94
- 413
- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.341
canım ilk önceleri yadırgadı
napıyorsun bu kadar pc basında diye ama şimdi bişi demiyo
yalnız gece kadr oturmamı istemıyo basında
oyy tatlım çok sağolopuyorumnanaktan
koltuk çok guzel
küpeler harikaa
ama baska nasıl muhafaza edilir bilmiyorum kuzumbilmiyorumkismile
aynen..
elin karıları gibi cetleşmiyoz ya,yabancı herüflerinen..:umursamaz:guclubacismileburda kızsal konularda konuşuyoz,az geyik çeviriyoz.yerimseniben.
Sağol kanka çingene gibiyimdir büyük büyük bayılırım=)Anaaaaaam küpelerin güzelliğine bak :asigim:
cennet gibi oof çok beğendim kanka güle güle tak takıştır zemuszemus bayanssulusmile
çok seviyorum bu modelleri :lepi:
balım, inanmazsın bu koltuktan ablama da alacağız, bir gazete reklamından beğendik, kestik duruyor. nasıl beğendin mi sen, rahat mı ? -tatlicadiarzu-
Canım benim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
koltuk çok guzel
küpeler harikaa
ama baska nasıl muhafaza edilir bilmiyorum kuzumbilmiyorumkismile
Onlardan düşer mi acaba diye düşündüm gacım ya düşmez ama glb sen öyle muhafaza ediyosun en iyisi ben de alayım bi tanebayanssulusmile teşekkürleropuyorumnanaktankarabiber..şu takı askıları varya..tanrıçanın cingiş pembe kostümlü bi şaziyesi vardı..
bende de onun bi uzaktan akrabası olan şükufe var, onlardan al tak küpelerini..
na işte bibertom..te te büle bişeyler..
evet tatlım çok haklısın
herseyı paylasıyoruz hem kafamız dağılıyo
hem birbirimize yeni şeyler öğretiyoruz öğreniyoruz
her konuda yardım alıyoruz ayrıca
ben çok seviyorum burayı
kocalarda biliyo bunu
gecen bana dedi ki yemeklerin dahada bi guzel olmaya basladı değişik şeyler yapıyosun yaşasın kadınlar kulubu dedi
anam ben bir koptum varya :roflol:kaydirigubbakcemile3
[/COLOR]
sempatiksalakcinni alemmiş damatta hee..demek yaşasın didi bize..
sen bide fincanda kek yap ona,seni elekt.ft.dan kÂra geçirdim tencerede yaptım de..
bak nasıl sana, fazladan yarım saat ilave koyacak kk da takılmana..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
puhahahahahahahahahahahhahahahah seni alaha havale ediyorum nikomsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey aga izledin dimi:roflol: :roflol: :roflol: izleyip izleyip kopuyoruz bizde ya:smiley-cool:
zaten şampiyonluk kutlaması yaptık o gece:sm_cool:yarimle tura çıktık dat dat daaaatttt kormalara bastık:jeyyar:aklıma hep arzum geldi:)))nasılsın en değerli sekreteryam:1hug:çok özledim olum seni
:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:
şerepsizim topikte bi tane akıllı çıksın kafamı kırıcam!!etiketlere bak ya:roflol:topiğin adı çıktı zaten,ne kadar manyak varsa
delisiniz ya ayrı koptum..bide festival gibisin çadır kurmak istiyorumu kim yazdı çıksın meydanakaydirigubbakcemileonla ayrı görüşücem:roflol:canlar ben resim eklemeye gidiyorumözel mesajlarımı bile okumadım halaohaoldumsmilelime vireyi yükledim diye donuyo allahın belası pc:mymeka:şu pc den çektiğimi anam benden çekmedi be
ımmm şeyy kem küm tıs pıss :kedi: kaydirigubbakcemile3
bronz makyaja bayılırımmmmmmmmm
sanada cok yakıstıgını düşünüyorum bebemm
esmer tenine üffff çukulatam beni,m bronz güneşim :smiley-cool:
oyyy güle güle kullan tatlımCanlarım doğrudan satış yapan Avon vs gibi bir marka Dore, ablama hediyeler filan geliyor ordan, bunlar bana aldıkları, :lepi:
Pudra fırçası, açılı allık fırçası azcık kıl döktüler ama yıkayacağım kullanmadan bakalım nolcak. yapılar yımışacık. zemuszemus
Şeftali ve sütlü el vücut kremi, süpersonik kokiy :asigim:
ve İsabel Dupond (Dorenin bir markası) Gloss. ama likit ruj gibi yoğun. Rengine hayran oldum.:asigim: kokusu d çok güzel. tam bu renk bir ojem var sevdalım çok sever...:kedi:
(bugün kımızı oce sürmüştüm ihi) -tatlicadiarzu-
kolunu ıısırdıgım aklinialirimsmile
uu koltuk cok tatlı tam benlikCanlar bugün küpelerimin bir kısmını buna taktım ama sevmedim ben böyle de ya daha başka fikirleriniz var mı? Kutuya koyduğum zaman birbirine giriyo:umursamaz:
Sözüm vardı size koltuğumu da ekleyeyimzemuszemus
pimbişşşş bayanssulusmile bende istiyorum bundan cok tatlııı aklinialirimsmile
küpelere bak yaaa kirazlı bile var masallah kokolinam benimmm olumunekankayizsmile
sana özelden dedim diyiceğimiKankaların kankası hoşgeldinnnn
Barıştım bennn tanrıçam
bi onları özlemedim işte:umursamaz:4 misafirimiz var tanrıçam geldiğini hissettiler sanırsam
nolur sussssssss:Saruboceq:gülmekten yazamıyorum nolurrrrrrrrrsırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey kızım sen nası bişeysin ya:roflol:sırnaşık şey:roflol:yarılıyorum şu an:))))))))epruyu hala çıkartamadın mı usta:jeyyar: dur yardımcı olim
kedili avatarı vardı hani
kızlar ben far bazı arıyorum hem de aydınlatıcı olarak kullanıcam diye sorardı
_TANRICa_turkbayragi Afrodit
sana kaç defa cevap verdim ya görmüyorsun ya da bida gelip soruyorsun bida cevap vermicem
minik kuşadasındaydı patronşimdi Angaraya geldi heral
kanka evet şakırtı severim ama inan karabiberim benden daha kokoş:smiley-cool:bende yok be onun küpelerikaydirigubbakcemileTanrıçam azcık şıkırdamayı sever ama, oyy yakışır ona[/B]
nazom gelmişhihoyyytay tanrıçam senı gorunce o kadar heyecanlandım kiii
alıntımı yaptım
kocam geldi çat kapattım pcyii
hoşgeldin sefalar getirdin kuzusuuu
sevdiceginlesin ya varmı bunun ötesi cok sevindim tatlım
makyaj anlatımına bayıldım tatlım
hele o watsonsın yeşil çaylısını alayım
bugun gittim watsonsa ama henuz yazmamıştın bunu
garnier deme bana kuzum yaa
gözümü kör etcek nalet şeyy bide kirpklerimi döküyoo
ağzın bal yesin aproşum:asigim:hepimizi ayırmasın rabbim..topikçek nazardan saklasın allahım biziTanrıçamın sevdalısı da gitmesin daha işalla ayrılmasınlar artık yareppim!
bunu öğrendiğim iyi oldu gacım:1ninca:mezun tanrıçaaklinialirimsmile ,o vatson yüz spreyi yazın terlemeyi önlüyomu gııı..sen geldin var ya bu civcivlerin hepsi buraya toplaştı..yoksam 2-3 kişi oluyolardı..[/B]
söylemezmiyiz..bekliyoruz canım..kızlar iki tane şiirimsi bişiler yazdım
paylaşcam nası olmuş söler misiniz
konuşçak konunuz da hiç bitmiyo dedi bana bugün sempatiksalakcinni
bitmez tabii dedim kadına dair her şey, Tanrıçamın önerileri resimleri :1rolleyes:
allahım sana geliyorum:1shok:nası bi kokoşsun sen ya:asigim:kızaam,o koltukta ne keyif yapılır heCanlar bugün küpelerimin bir kısmını buna taktım ama sevmedim ben böyle de ya daha başka fikirleriniz var mı? Kutuya koyduğum zaman birbirine
Sözüm vardı size koltuğumu da ekleyeyim
:)))))) aynen gacım..şaziye ve şukufe dekor olarakta kullanım için uygun...karabiber..şu takı askıları varya..tanrıçanın cingiş pembe kostümlü bi şaziyesi vardı..
bende de onun bi uzaktan akrabası olan şükufe var, onlardan al tak küpelerini..
evet bunlardanhihoyyyt:roflol:
na işte bibertom..te te büle bişeyler..
gecen bana dedi ki yemeklerin dahada bi guzel olmaya basladı değişik şeyler yapıyosun yaşasın kadınlar kulubu dedi
anam ben bir koptum varya
ay ne şeker kutular onlaaaarrrr..içine giresim geldi..bordo renkli 3 lü harika..kaydirigubbakcemile5Bunlarda geçen aldıklarım çekmiştim fotosunu ama ekleyememiştim girmişken foto işine çıkarayım bunları da aradan kanka kızıyo sonra eklemiyon diyeeyvahedigeldismile
gacının tazecik konversleri orjinal çakma :)),
yazmış etiketlere biri yaa
çok güldümmkaydirigubbakcemile3
Sağol nazomm.. Pike canısı cıvıl cıvıl di mi ben de çok sevdim.. En büyüğe makyaj malzemelerimi koydum cnm orta boya saç bantlarımı en ufağa da minik tokaları koydum.biberto kutular çok tatlı
ayrıca yatak örtüsümi pikemi anlayamadımda oda harika tam benlik renklerr
gule gule kullan tatlım hepsini
ne koyacaksın o kutucuklara
Gel kanka oturalım beraberkaydirigubbakcemile5uu koltuk cok tatlı tam benlik
pimbişşşş bayanssulusmile bende istiyorum bundan cok tatlııı aklinialirimsmile
küpelere bak yaaa kirazlı bile var masallah kokolinam benimmm olumunekankayizsmile
Biberim kutular harika! kaydirigubbakcemile2
sana özelden dedim diyiceğimizilli seni:smiley-cool:tamam nikom not et..herkez barıştı,asayiş berkemal tamam...
bi onları özlemedim işte:umursamaz:
nolur sussssssss:Saruboceq:gülmekten yazamıyorum nolurrrrrrrrrsırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey kızım sen nası bişeysin ya:roflol:sırnaşık şey:roflol:yarılıyorum şu an:))))))))
kanka evet şakırtı severim ama inan karabiberim benden daha kokoş:smiley-cool:bende yok be onun küpelerikaydirigubbakcemile
ben spor-klasik karışımıyım daha çok
nazom gelmişhihoyyyt
allah razı olsun gülüm..çok saolun hepiniz..aynı şehirde nefes almak bile farklı güzel:asigim:
garnierin hiç bişeyinden memnun kalmadım ben nazom:umursamaz:sivilce dondurucusuda tırt
ağzın bal yesin aproşum:asigim:hepimizi ayırmasın rabbim..topikçek nazardan saklasın allahım bizi
bunu öğrendiğim iyi oldu gacım:1ninca:
ben yokken bile herkeş burda olucak demedimmi sizekötükedihüsoilerleyin şimdizemuszemusnerde kalmıştık:smiley-cool:mezun tanrıça:)))
gacım yazın vazgeçilmezimdir benim bunlar..çantamda mutlaka vardır..zaten bi yokum çantamda-tatlicadiarzu-yazın hoş oliizemuszemusterlemeyi önlüyomu dersen bişey diyemem,yüzüm terlemez benim,vucudum terlerÇok üzgünüm çoookyüzüm terlesede yüzümden zayıflasam keşkeboshayallersmileama sanmamki önlesin..anca ferahlatır
söylemezmiyiz..bekliyoruz canım..
benimki deliriyo napıyosun o kadar saat kk da..nası sıkılmıyosun senin gibi eserekli biri diyoboshayallersmileanlamıyoki vakit nası geçiyo sizleboshayallersmile
allahım sana geliyorum:1shok:nası bi kokoşsun sen ya:asigim:kızaam,o koltukta ne keyif yapılır he
küpelerde yakıyo..hepsini güle güle kullan kanka..koltuğuda:smiley-cool:süpersin bibertoşum
:)))))) aynen gacım..şaziye ve şukufe dekor olarakta kullanım için uygun...
benimkinden ne zaman duyucam bu sözü acababoshayallersmilekk yı bulduğum güne lanet ediyo kendisi geneldekötükedihüso
amanınnnnnnnnnnnnnnnn çok begendimmmmmmmmm acaba bu küpeleri böyle dizme fikri size mı ait delikafadulden bende takılarımı ve çantalarımı koyacagım bir dolap istiyorummmmmCanlar bugün küpelerimin bir kısmını buna taktım ama sevmedim ben böyle de ya daha başka fikirleriniz var mı? Kutuya koyduğum zaman birbirine giriyo:umursamaz:
Sözüm vardı size koltuğumu da ekleyeyimzemuszemus
güle güle kullan güzellikkkk body shop yeşil çaylı serisi gibiymiş hemide fiyatı uygunmuşmemnun kaldığım ürünleri tek tek eklemeye devam ediyorum:içelim:
WATSONS GREEN TEA(yeşil çaylı)serisizemuszemus
ben yüz yıkama jelini ve toniğini aldım..hemde şaka bi bir fiyata:1shok:kendi fiyatlarıda 8 tl felan olması lazımdelikafadulden
bana 4 tl gibi komik rakama geldi ikisi..hem fiyatı,hemde ürün beni mutlu etti:smiley-cool:
yüz yıkama jelinin içinde hafif tanecikler var..pilink özellikli yanikaydirigubbakcemile5
resmen çay kokuyo ürün:))toniğide jelide harika..hatta dier ürünlerinide almak istiyorum kısmetse..karma ve yağlı ciltlere tavsiye edilirfiyatına göre çok başarılı..cilt ürünleri hassastır,her markaya güven olmaz,ama inanın ben çok beğendim vede memnun kaldımzemuszemus
buda avonun GÜYA DOLGUNLAŞTIRICI RUJU-tatlicadiarzu-
bunu 15 tl gibi bir fiyata almıştık anamın arkadaşından..üstelik dudakları kurutuyo..bende rujlarda oynama yaparken kullanıyorum değerlendirmek için..ilerleyen günlerde farklı bişey yaparak değerlendiricem bunu:1ninca::jeyyar:
TAVSıYE ETMıYORUMkötükedihüsoparanızı çöpe atmayın..zaten kalıcı dolgunluk hiç bir ürün yapmaz..en azından anlık şişer yada bakım yapar..ama anlık şişirme yapmadığı gibi,bakımda yapmıyo..avon kullanıcılarına benden bir tavsiye..bu tarz bir ürün alıcağınıza rimel yada ruj vs..kampanyada ne varsa uygun fiyata onu alın derim
benimkinden ne zaman duyucam bu sözü acababoshayallersmilekk yı bulduğum güne lanet ediyo kendisi geneldekötükedihüso
gacitom buarada ellerine saglık ne güzel kekler onlar
fincanda cok hoss kekstra gibi zemuszemus
livim beyaz çikolatam senin adına cok sevindim melekem a.s
öpüyorum seni sende sevgilini öp oda seni ehehehe :asigim:
Kanka öyle deme her gün takmıyorum bunları daha doğrusu takamıyorum:smiley-cool:sana özelden dedim diyiceğimizilli seni:smiley-cool:tamam nikom not et..herkez barıştı,asayiş berkemal tamam...
aklinialirimsmile
kanka evet şakırtı severim ama inan karabiberim benden daha kokoş:smiley-cool:bende yok be onun küpelerikaydirigubbakcemile
ben spor-klasik karışımıyım daha çok
allahım sana geliyorum:1shok:nası bi kokoşsun sen ya:asigim:kızaam,o koltukta ne keyif yapılır he
küpelerde yakıyo..hepsini güle güle kullan kanka..koltuğuda:smiley-cool:süpersin bibertoşum
:)))))) aynen gacım..şaziye ve şukufe dekor olarakta kullanım için uygun...
ay ne şeker kutular onlaaaarrrr..içine giresim geldi..bordo renkli 3 lü harika..kaydirigubbakcemile5
ne koycan kız onnara..lokum koy lokum..sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?