Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

aynen..

elin karıları gibi cetleşmiyoz ya,yabancı herüflerinen..:umursamaz:guclubacismileburda kızsal konularda konuşuyoz,az geyik çeviriyoz.yerimseniben.

aynen..

elin karıları gibi cetleşmiyoz ya,yabancı herüflerinen..:umursamaz:guclubacismileburda kızsal konularda konuşuyoz,az geyik çeviriyoz.yerimseniben.

evet tatlım çok haklısın
herseyı paylasıyoruz hem kafamız dağılıyo
hem birbirimize yeni şeyler öğretiyoruz öğreniyoruz
her konuda yardım alıyoruz ayrıca
ben çok seviyorum burayı
kocalarda biliyo bunu
gecen bana dedi ki yemeklerin dahada bi guzel olmaya basladı değişik şeyler yapıyosun yaşasın kadınlar kulubu dedi
anam ben bir koptum varya
:roflol:kaydirigubbakcemile3

Sağol kanka çingene gibiyimdir büyük büyük bayılırım=)
Bitanesi ben çok beğendim acayip rahat kuzenim geldiği zaman o benim yatakta yattı ben bu koltukta mor olanı kaldırdım kocaman oldu yanlarda iniyo tamamen off süpredi çok çok rahat dinlenmek için süper:lepi:

koltuk çok guzel
küpeler harikaa
ama baska nasıl muhafaza edilir bilmiyorum kuzum
bilmiyorumkismile
Canım benim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan
karabiber..şu takı askıları varya..tanrıçanın cingiş pembe kostümlü bi şaziyesi vardı..
bende de onun bi uzaktan akrabası olan şükufe var, onlardan al tak küpelerini..
Onlardan düşer mi acaba diye düşündüm gacım ya düşmez ama glb sen öyle muhafaza ediyosun en iyisi ben de alayım bi tanebayanssulusmile teşekkürleropuyorumnanaktan

na işte bibertom..te te büle bişeyler..

Tamam bitanesi çok sağolopuyorumnanaktan

sempatiksalakcinni alemmiş damatta hee..demek yaşasın didi bize..
sen bide fincanda kek yap ona,seni elekt.ft.dan kÂra geçirdim tencerede yaptım de..
bak nasıl sana, fazladan yarım saat ilave koyacak kk da takılmana..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

yok bibertom düşmez küpeler..o siyah entarili olandan,askıları yukarı doğru olandan bak..
hatta sen iki dene al..senin küpeleri ancak toplar bu hatunlar..-tatlicadiarzu-

yaptım kız ondanda yaptım
zati severim mutfakta ugrasmayı
oyle fazla vakit alacak seyleri yapamıyorum ama
değişik şeyleri yapmayı seviyorum
fincanda keke bende acaip bayıldım:asigim:
elek. faturasını sorma kuzum ya
çoluklu çocuklu ailelerin elek. faturalarından daha fazla gelıyo bıze fatura
hemde aksam 6dan sonra evdeyız dusun yanii

Bunlarda geçen aldıklarım çekmiştim fotosunu ama ekleyememiştim girmişken foto işine çıkarayım bunları da aradan kanka kızıyo sonra eklemiyon diyeeyvahedigeldismile

gacının tazecik konversleri orjinal çakma :)),
yazmış etiketlere biri yaa
çok güldümm
kaydirigubbakcemile3

biberto kutular çok tatlı
ayrıca yatak örtüsümi pikemi anlayamadımda oda harika tam benlik renklerr
gule gule kullan tatlım hepsini
ne koyacaksın o kutucuklara

kim gelmiiiiiiiiiiiişşşş suan çığırmak istiyorummmmm
fenerlilerin sahte 1 dklık sevinç yagmurunda ıslanmak istiyorummmm sempatiksalakcinni delikafadulden

tanrıcam bebeim çiçeeeem bal kaymagım
şokella nutellam hoşgeldinnn kankitoooom kaydirigubbakcemile2
arzuya bugün cok yapıştım ondan bulastı galiba sanırsam bu laflar sempatiksalakcinni

Kankaların kankası hoşgeldinnnn
Barıştım bennn tanrıçam
sana özelden dedim diyiceğimizilli seni:smiley-cool:tamam nikom not et..herkez barıştı,asayiş berkemal tamam...
4 misafirimiz var tanrıçam geldiğini hissettiler sanırsam
bi onları özlemedim işte:umursamaz:
nolur sussssssss:Saruboceq:gülmekten yazamıyorum nolurrrrrrrrrsırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey:roflol:sırnaşık şey kızım sen nası bişeysin ya:roflol:sırnaşık şey:roflol:yarılıyorum şu an:))))))))
Tanrıçam azcık şıkırdamayı sever ama, oyy yakışır ona[/B]
kanka evet şakırtı severim ama inan karabiberim benden daha kokoş:smiley-cool:bende yok be onun küpelerikaydirigubbakcemile
ben spor-klasik karışımıyım daha çok

nazom gelmişhihoyyyt
allah razı olsun gülüm..çok saolun hepiniz..aynı şehirde nefes almak bile farklı güzel:asigim:
garnierin hiç bişeyinden memnun kalmadım ben nazom:umursamaz:sivilce dondurucusuda tırt

Tanrıçamın sevdalısı da gitmesin daha işalla ayrılmasınlar artık yareppim!
ağzın bal yesin aproşum:asigim:hepimizi ayırmasın rabbim..topikçek nazardan saklasın allahım bizi
mezun tanrıçaaklinialirimsmile ,o vatson yüz spreyi yazın terlemeyi önlüyomu gııı..sen geldin var ya bu civcivlerin hepsi buraya toplaştı..yoksam 2-3 kişi oluyolardı..[/B]
bunu öğrendiğim iyi oldu gacım:1ninca:
ben yokken bile herkeş burda olucak demedimmi sizekötükedihüsoilerleyin şimdizemuszemusnerde kalmıştık:smiley-cool:mezun tanrıça:)))
gacım yazın vazgeçilmezimdir benim bunlar..çantamda mutlaka vardır..zaten bi yokum çantamda-tatlicadiarzu-yazın hoş oliizemuszemusterlemeyi önlüyomu dersen bişey diyemem,yüzüm terlemez benim,vucudum terlerÇok üzgünüm çoookyüzüm terlesede yüzümden zayıflasam keşkeboshayallersmileama sanmamki önlesin..anca ferahlatır

kızlar iki tane şiirimsi bişiler yazdım
paylaşcam nası olmuş söler misiniz
söylemezmiyiz..bekliyoruz canım..
konuşçak konunuz da hiç bitmiyo dedi bana bugün sempatiksalakcinni
bitmez tabii dedim kadına dair her şey, Tanrıçamın önerileri resimleri :1rolleyes:

benimki deliriyo napıyosun o kadar saat kk da..nası sıkılmıyosun senin gibi eserekli biri diyoboshayallersmileanlamıyoki vakit nası geçiyo sizleboshayallersmile
Canlar bugün küpelerimin bir kısmını buna taktım ama sevmedim ben böyle de ya daha başka fikirleriniz var mı? Kutuya koyduğum zaman birbirine

Sözüm vardı size koltuğumu da ekleyeyim
allahım sana geliyorum:1shok:nası bi kokoşsun sen ya:asigim:kızaam,o koltukta ne keyif yapılır he
küpelerde yakıyo..hepsini güle güle kullan kanka..koltuğuda:smiley-cool:süpersin bibertoşum

karabiber..şu takı askıları varya..tanrıçanın cingiş pembe kostümlü bi şaziyesi vardı..
bende de onun bi uzaktan akrabası olan şükufe var, onlardan al tak küpelerini..
:)))))) aynen gacım..şaziye ve şukufe dekor olarakta kullanım için uygun...

na işte bibertom..te te büle bişeyler..
evet bunlardanhihoyyyt:roflol:

gecen bana dedi ki yemeklerin dahada bi guzel olmaya basladı değişik şeyler yapıyosun yaşasın kadınlar kulubu dedi
anam ben bir koptum varya

benimkinden ne zaman duyucam bu sözü acababoshayallersmilekk yı bulduğum güne lanet ediyo kendisi geneldekötükedihüso

gacitom buarada ellerine saglık ne güzel kekler onlar
fincanda cok hoss kekstra gibi zemuszemus

livim beyaz çikolatam senin adına cok sevindim melekem a.s
öpüyorum seni sende sevgilini öp oda seni ehehehe :asigim:

Bunlarda geçen aldıklarım çekmiştim fotosunu ama ekleyememiştim girmişken foto işine çıkarayım bunları da aradan kanka kızıyo sonra eklemiyon diyeeyvahedigeldismile
ay ne şeker kutular onlaaaarrrr..içine giresim geldi..bordo renkli 3 lü harika..kaydirigubbakcemile5
ne koycan kız onnara..lokum koy lokum..sempatiksalakcinni
gacının tazecik konversleri orjinal çakma :)),
yazmış etiketlere biri yaa
çok güldümm
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3bende şimdi sen yazınca gördüm..

tüüüü..ne istersiniz benim orcin çakmalarımdanlülülülülülü..konversçiler bile aralarında bölündüler..:roflol::roflol:

kim yazdı la bunu,guclubacismile yazıp yazıp kaçıyonuz..

biberto kutular çok tatlı
ayrıca yatak örtüsümi pikemi anlayamadımda oda harika tam benlik renklerr
gule gule kullan tatlım hepsini
ne koyacaksın o kutucuklara
Sağol nazomm.. Pike canısı cıvıl cıvıl di mi ben de çok sevdim.. En büyüğe makyaj malzemelerimi koydum cnm orta boya saç bantlarımı en ufağa da minik tokaları koydum.
uu koltuk cok tatlı tam benlik
pimbişşşş bayanssulusmile bende istiyorum bundan cok tatlııı aklinialirimsmile

küpelere bak yaaa kirazlı bile var masallah kokolinam benimmm olumunekankayizsmile
Gel kanka oturalım beraberkaydirigubbakcemile5
:kedi:
Biberim kutular harika! kaydirigubbakcemile2

Sağol nisanımmmopuyorumnanaktan

bende kalmadım kuzum garnierin bişeysinden
indirimden almıştım bende allahtan
bitsinler bi daha töbe almamkötükedihüso

noluyo onlarada yaa ben anlamıyom sokaktamı gezelim fellik fellikdelikafadulden
ahanda kendisi kardesimle street fighter oynuyo diger pcde
bana niye karışıyon derim adama
:roflol:sositososito

ben tekrardan geldi

amanınnnnnnnnnnnnnnnn çok begendimmmmmmmmm acaba bu küpeleri böyle dizme fikri size mı ait delikafadulden bende takılarımı ve çantalarımı koyacagım bir dolap istiyorummmmm

kızlar çantalarınızı nereye koyuyorsunuz ?

koltuguna aşık oldum tam senlik kuzum şıkır şıkır ben senin odanı çok merak ettim bana özelden fot.larını atsana melegim bende odamın bazı yerlerini degistircem fikir edinmiş olurum olumunekankayizsmile

güle güle kullan güzellikkkk body shop yeşil çaylı serisi gibiymiş hemide fiyatı uygunmuş
benimkinden ne zaman duyucam bu sözü acababoshayallersmilekk yı bulduğum güne lanet ediyo kendisi geneldekötükedihüso

aynen kanka benimkise öyle klava:

gacitom buarada ellerine saglık ne güzel kekler onlar
fincanda cok hoss kekstra gibi zemuszemus

livim beyaz çikolatam senin adına cok sevindim melekem a.s
öpüyorum seni sende sevgilini öp oda seni ehehehe :asigim:

akitroş..hoşgeldin böcüğüm..buluştunuz mu annat bakem..foto var mı foto?

Kanka öyle deme her gün takmıyorum bunları daha doğrusu takamıyorum:smiley-cool:
Ben de sana geliyorum kankasempatiksalakcinni valla kanka sorma sefa düşkünü oldum bu koltuk yüzünden Sağol canısıopuyorumnanaktan senin yolunda ilerliyom kanka bak ödevimi de yaptım ne var ne yok ekledim nikom not al
ay ne şeker kutular onlaaaarrrr..içine giresim geldi..bordo renkli 3 lü harika..kaydirigubbakcemile5
ne koycan kız onnara..lokum koy lokum..sempatiksalakcinni

Bordo değil gacım çingene pembesi ama çıkmamış tam:icecream: :roflol: lokumsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…