Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Canım ben paso kahveye bağlıyordum sütsüz neskave, türk kave... :1ninca:
gece çalışırdım hep...sessiz, evde gezen yok, dışardaki hayat aklını çelmiyor filan...
sempatiksalakcinni

çalışıyom tanrıçam ..
hatta az sonra kapıcam neyi alıcam vergi hukuku notlarımı gidicem yan odaya
alışveriş yapmadığım 3.hafta artık tövbeliyim balım ..

aprilim zayıflıcam diye 1 küsür saat yürüdüm akşam onun etkisi var
bide babetlerimi çorapsız giydim acıttı
sanırsam ondan ..

oy ben nerelere gidem sınav yaklaşıyo mafoldumben

teşekkürler tatlımhihoyyyt
aynen..bende memnun kalmamıştım mavi olanından..çok önce kullanmıştım..ama bu cidden çok iyi:lepi:
bi kere kk ya girmiyceksin:smiley-coolc açmıycaksın..cidden beyni acayip yoruyor..mümkün mertebe tv izleme,elektronik ortamdan uzak dur,al yanına cevizini bademini,kuruyemişini,hem atıştır,hem kan şekerin düşmez..lavanta çayı içip sakinleşebilirsin ama uykun gelir bi yandan..nescafe içsen daha iyi olur..ama şeker atma..çok çirkin ama maksat nescafe içiyorum:smiley-cool:beynine mesaj gitsinki dinamik olyerimseniben
birde balın içine çörek otu koy..bu karışımı sabah aç karına ye..allahın izni ile iyi gelicektir..

haklısın bebem sende muhtesem duruyordur yaaaaaaa ben mektup istiyom ama :gitme:

kankam solaryum olayına götüm yemiyor hemde tenimi seviyorum aslında
dötün yemiyo demek:))))açık sözlü kankam hastayım tavrına:roflol:
tamam ben anlatırım yinede fikir olur balımŞeniz

ablanda milk şey yapıyomu sana:smiley-cool:
evet evet eklecokacimcoookhepsini istiyoruz:teytey:çok merak ettim:sm_cool:
kanka bide çaklıt die ünisex bi koku aldım..açık parfüm..vanilya kokuyo,normalde vanilya sevmem ama hoşuma gitti bi an:))arkoyu sürüp üzerine çaklıtı fıslattımbayanssulusmileesmer tende vanilya kokusuda baya bi hoş oluyo conem:1closedeyes::smiley-cool:

Son düzenleme:
nisanımmmmmm oy cicilerini çok merak ettim :asigim:

tanrıçam güzelimmmm bende sana hastayım =) karabiberimde durumları duzeltmişti :sm_cool:

melekolar aöf sınavına girecek olan yok mu haftaya benim finallerim var daha hiç kapak açmadım ders calışmam lazım =( fazla duramayacagım

Canlarım doğrudan satış yapan Avon vs gibi bir marka Dore, ablama hediyeler filan geliyor ordan, bunlar bana aldıkları, :lepi:
Pudra fırçası, açılı allık fırçası azcık kıl döktüler ama yıkayacağım kullanmadan bakalım nolcak. yapılar yımışacık. zemuszemus
Şeftali ve sütlü el vücut kremi, süpersonik kokiy :asigim:
ve İsabel Dupond (Dorenin bir markası) Gloss. ama likit ruj gibi yoğun. Rengine hayran oldum.:asigim: kokusu d çok güzel. tam bu renk bir ojem var sevdalım çok sever...:kedi:
(bugün kımızı oce sürmüştüm ihi)
-tatlicadiarzu-

aaaaaaaay ablasının güzeliiiiiiiiiiiii çok güzeller rujun rengi ne kadan şahane :asigim: ellerinde çok kibar haaaa yerim onları

Yapmiy milkşeyk işteee :umursamaz:

Aşkom bir de plastik gibi havalndırmalı kilitli filan zamazingolu saklama kapları almış ama onları çekemedim, salonda duruyolar şuanda, anamla bubam uzaylıymışım gibi bakmasınlar sempatiksalakcinni resmini çekmim şimdi,kaydirigubbakcemile3 yarın çeker eklerim bitanem :hulya:

Balım, bence de esmer tene çok yakışıyor tatlı kokular :lepi:
ben de yaz akşamları tatilde, TBS Hindistan cevizi butter süreridim.:asigim: bi indirim olursa alacağım. :1rolleyes:

Şuan T Body Shop'ta tüm cilt bakımlarda %30 indirim varrr
:lepi: hihoyyyt

Oyy annadım kuzum öyle babetler fena acıtıyor bazenleri kuzum...ohaoldumsmile
Alla zihin açıklığı virsin yavrum
opuyorumnanaktan

Karabibirim de barıştı mııı hihoyyyt
heyyooo çok sevindim kankammm... :lepi:
aşkom ben girmiyom aöf ye...kpss var ama çalışan yok ehaha
:umursamaz: laelaelaelaelae

memnun kaldığım ürünleri tek tek eklemeye devam ediyorum:içelim:

WATSONS GREEN TEA(yeşil çaylı)serisizemuszemus
ben yüz yıkama jelini ve toniğini aldım..hemde şaka bi bir fiyata:1shok:kendi fiyatlarıda 8 tl felan olması lazımdelikafadulden
bana 4 tl gibi komik rakama geldi ikisi..hem fiyatı,hemde ürün beni mutlu etti:smiley-cool:

yüz yıkama jelinin içinde hafif tanecikler var..pilink özellikli yanikaydirigubbakcemile5

resmen çay kokuyo ürün:))toniğide jelide harika..hatta dier ürünlerinide almak istiyorum kısmetse..karma ve yağlı ciltlere tavsiye edilirfiyatına göre çok başarılı..cilt ürünleri hassastır,her markaya güven olmaz,ama inanın ben çok beğendim vede memnun kaldımzemuszemus

buda avonun GÜYA DOLGUNLAŞTIRICI RUJU-tatlicadiarzu-
bunu 15 tl gibi bir fiyata almıştık anamın arkadaşından..üstelik dudakları kurutuyo..bende rujlarda oynama yaparken kullanıyorum değerlendirmek için..ilerleyen günlerde farklı bişey yaparak değerlendiricem bunu:1ninca::jeyyar:
TAVSİYE ETMİYORUMkötükedihüsoparanızı çöpe atmayın..zaten kalıcı dolgunluk hiç bir ürün yapmaz..en azından anlık şişer yada bakım yapar..ama anlık şişirme yapmadığı gibi,bakımda yapmıyo..avon kullanıcılarına benden bir tavsiye..bu tarz bir ürün alıcağınıza rimel yada ruj vs..kampanyada ne varsa uygun fiyata onu alın derim

Son düzenleme:
aaaaaaaay ablasının güzeliiiiiiiiiiiii çok güzeller rujun rengi ne kadan şahane :asigim: ellerinde çok kibar haaaa yerim onları

Ablaların en pamuğuuu Şeniz Teşekkür ederim balım :kedi: utandım hihi
kankam, renk tam çıkamadı yaa, akşam olduğu içün guclubacismile
bir gün dudaamda sürer albüme koyarım hihihi aklinialirimsmile
sen en kibarsın yavru kelebeğim
opuyorumnanaktan

Aşkom Tanrıçammm, beğendin demek yeşil çaylı seriyi hmmm, :lepi: çok mutlu oldum valla, uygun fiyatlı bir alternatifimiz daha oldu hihoyyyt

aprilim senin o ojeli ellerini yerimcokacimcoookgüle güle kullan bitanem

kızlar artık kombin eklemiyosunuz tanrıçam livim aprilim minim akitim nikonum gacım tospam hade kombin ekleyinboshayallersmile

Kankaların kankası hoşgeldinnnn zemuszemus
Mini başın sağolsun cnm mekanı cennet olsun=(
Ceylo ne hava atıyon kız fazlam yok diye:mymeka: burda diyet yapıyoruz cips yemiyoruz şimdi kıskanıcam seni kendimi yine cipse vurucamalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
Gacım harika şalın.. Kekler de süper duruyoboshayallersmile
Kanka makyaj temizleme losyonum bitiyodu nivea alayım ben de bu sefer memnun kaldıysan.
Aprilim ya benim de allık fırçam çok kıl döküyo ne yapmak gerekiyo. Doreden ben de far ve oje ve krem almıştım memnundum.. Sen de güle güle kullan canısıbayanssulusmile
Barıştım bennn tanrıçam:kedi:

balımopuyorumnanaktan
güle güle kullan hepsini..kırmızı ojeni yerim:jeyyar:ablanın kesesine berekethihoyyyt..daha önce duymadığım bi marka..sayende öğrenmiş olduk aşkitomhihoyyyt

kızlar artık kombin eklemiyosunuz tanrıçam livim aprilim minim akitim nikonum gacım tospam hade kombin ekleyinboshayallersmile
ben artık ekliyemem,zira benim manyah-tatlicadiarzu-eklediklerimden tanırlar diye kombin ekleme yasağı koydu-tatlicadiarzu-
sokakta pusuya yatmış beni bekliyo sanki millet
aa bu tanrıça değelmidelikafaduldenbak dün topiğe eklemişti bunları:1ninca:gibi

belikide bana yok gibi geliyodurbilmiyorumkismile
kız biberim sana bişe sorcam ama gülme bugün dışardaydım sanki seni gördüm kıvırcık saçlı afet bi kız vardıda
aslında senide hiç görmedim ama böyle iştebilmiyorumkismile:1ninca:

ölüyom sandım az önce
bacağıma bi kramp girdi..
gözümden yaş geldi ya

Anaam noli kuzuma...
aynı sebepten bence tospikom, babet ve yürüyüş...
:gitme:

aprilim senin o ojeli ellerini yerimcokacimcoookgüle güle kullan bitanem

Sağol bitanem...:kedi: opuyorumnanaktan
kuzum ekleriz tebii, sen de eklesen ya yıvrım
olumunekankayizsmile

Ayy nasıl sevindim biberiimmmmmmmm maşallah! :lepi: hihoyyyt mutluluğunuz bozulmasın kuzum :Saruboceq:
yıvrım Dorenin ürünler genel olarak iyi bence de kuzum.:1rolleyes:
çünkü Avon Oriflame gibi kendi için üretmiyor. kaliteli markalarla anlaşma yapıp onları satıyor, pek çok marka var içeriğinde, çoğu Fransız
bayanssulusmile

anladım canım napalım sağlık olsunsempatiksalakcinni

4 misafirimiz var tanrıçam geldiğini hissettiler sanırsamkaydirigubbakcemile3

benim öyle bi stilim yokki canım tekdüze ve sadeyim:kedi:

Kuzuların kuzuuusuuu Şeniz Şeniz Şeniz
Teşekkürler biriciğim olumunekankayizsmile
Ürünleri hoş yıvrım, rastlarsan birilerinde denemeni tavsiye ederim, zaten uygun fiyatları aşkom.
Ayy kombin yasağı da mı geldi anam anam anam deyim ben sağa
ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…