- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.301
tanrıça çokk güzel anlatmışsınn :)
bide ben o niveanın mavi göz makyajı temizleyicisinden aldımm ,çokk vasat yaa kalemlerimden soğudum onun yüzünden,ama senn bu anlattığınn şipşak çıkarıyo makyajı :):)
kozmetik haricindee ,sizinn önerilerinize ihtiyacımm var hanımlar;
sınavlarımm yaklaşıyoo ve benmm çok çalışmam lazım ama zaman bana yetmiyoobide odaklanma sorunu varr
konu dışına çok çıktımm ama siz napıyosunuzz uykunuzun kaçmasıı için,daha önemlisi ayık olmak içinn bilmiyorumkismile
teşekkürler tatlımhihoyyyttanrıça çokk güzel anlatmışsınn :)
bide ben o niveanın mavi göz makyajı temizleyicisinden aldımm ,çokk vasat yaa kalemlerimden soğudum onun yüzünden,ama senn bu anlattığınn şipşak çıkarıyo makyajı :):)
kozmetik haricindee ,sizinn önerilerinize ihtiyacımm var hanımlar;
sınavlarımm yaklaşıyoo ve benmm çok çalışmam lazım ama zaman bana yetmiyoobide odaklanma sorunu varr
konu dışına çok çıktımm ama siz napıyosunuzz uykunuzun kaçmasıı için,daha önemlisi ayık olmak içinn bilmiyorumkismile
dötün yemiyo demek:))))açık sözlü kankam hastayım tavrına:roflol:haklısın bebem sende muhtesem duruyordur yaaaaaaa ben mektup istiyom ama :gitme:
kankam solaryum olayına götüm yemiyor hemde tenimi seviyorum aslında
Bal köpüğüm, ben vanilyalı parfüm kullanırkene o kremi sürüyorum çok uyumlu mis oluyor zemuszemus bayanssulusmile
mutlu oluyorum o kremin kokusuyla tatlı bi koku ya sempatiksalakcinni
Aşkoların biriciği, kaşını gözünü yediğim, Şeniz
Garnier zati pek verimli olmayacakmış gibi duruyordu :sinifsinif:
nivea süper! :lepi:
kuzular, ablacığım bana bir takım hediyeler almış hep çeyizlik hem kozmetik hihoyyyt
ekleyeyim az sonra, çok güzeller, yaşasın aplam! lülülülülülü
Liv ablamın yeri başkaaaa ama o benim pamuğum :asigim: olumunekankayizsmile
:
ablanda milk şey yapıyomu sana:smiley-cool:
evet evet eklecokacimcoookhepsini istiyoruz:teytey:çok merak ettim:sm_cool:
kanka bide çaklıt die ünisex bi koku aldım..açık parfüm..vanilya kokuyo,normalde vanilya sevmem ama hoşuma gitti bi an:))arkoyu sürüp üzerine çaklıtı fıslattımbayanssulusmileesmer tende vanilya kokusuda baya bi hoş oluyo conem:1closedeyes::smiley-cool:
çalışıyom tanrıçam ..
hatta az sonra kapıcam neyi alıcam vergi hukuku notlarımı gidicem yan odaya
alışveriş yapmadığım 3.hafta artık tövbeliyim balım ..
aprilim zayıflıcam diye 1 küsür saat yürüdüm akşam onun etkisi var
bide babetlerimi çorapsız giydim acıttı
sanırsam ondan ..
oy ben nerelere gidem sınav yaklaşıyo mafoldumben
nisanımmmmmm oy cicilerini çok merak ettim :asigim:
tanrıçam güzelimmmm bende sana hastayım =) karabiberimde durumları duzeltmişti :sm_cool:
melekolar aöf sınavına girecek olan yok mu haftaya benim finallerim var daha hiç kapak açmadım ders calışmam lazım =( fazla duramayacagım
aaaaaaaay ablasının güzeliiiiiiiiiiiii çok güzeller rujun rengi ne kadan şahane :asigim: ellerinde çok kibar haaaa yerim onları
balımopuyorumnanaktan
Canlarım doğrudan satış yapan Avon vs gibi bir marka Dore, ablama hediyeler filan geliyor ordan, bunlar bana aldıkları, :lepi:
Pudra fırçası, açılı allık fırçası azcık kıl döktüler ama yıkayacağım kullanmadan bakalım nolcak. yapılar yımışacık. zemuszemus
Şeftali ve sütlü el vücut kremi, süpersonik kokiy :asigim:
ve İsabel Dupond (Dorenin bir markası) Gloss. ama likit ruj gibi yoğun. Rengine hayran oldum.:asigim: kokusu d çok güzel. tam bu renk bir ojem var sevdalım çok sever...:kedi:
(bugün kımızı oce sürmüştüm ihi) -tatlicadiarzu-
ben artık ekliyemem,zira benim manyah-tatlicadiarzu-eklediklerimden tanırlar diye kombin ekleme yasağı koydu-tatlicadiarzu-kızlar artık kombin eklemiyosunuz tanrıçam livim aprilim minim akitim nikonum gacım tospam hade kombin ekleyinboshayallersmile
Kankaların kankası hoşgeldinnnn zemuszemus
Mini başın sağolsun cnm mekanı cennet olsun=(
Ceylo ne hava atıyon kız fazlam yok diye:mymeka: burda diyet yapıyoruz cips yemiyoruz şimdi kıskanıcam seni kendimi yine cipse vurucamalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
Gacım harika şalın.. Kekler de süper duruyoboshayallersmile
Kanka makyaj temizleme losyonum bitiyodu nivea alayım ben de bu sefer memnun kaldıysan.
Aprilim ya benim de allık fırçam çok kıl döküyo ne yapmak gerekiyo. Doreden ben de far ve oje ve krem almıştım memnundum.. Sen de güle güle kullan canısıbayanssulusmile
Barıştım bennn tanrıçam:kedi:
ölüyom sandım az önce
bacağıma bi kramp girdi..
gözümden yaş geldi ya
aprilim senin o ojeli ellerini yerimcokacimcoookgüle güle kullan bitanem
kızlar artık kombin eklemiyosunuz tanrıçam livim aprilim minim akitim nikonum gacım tospam hade kombin ekleyinboshayallersmile
Kankaların kankası hoşgeldinnnn zemuszemus
Mini başın sağolsun cnm mekanı cennet olsun=(
Ceylo ne hava atıyon kız fazlam yok diye:mymeka: burda diyet yapıyoruz cips yemiyoruz şimdi kıskanıcam seni kendimi yine cipse vurucamalsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3
Gacım harika şalın.. Kekler de süper duruyoboshayallersmile
Kanka makyaj temizleme losyonum bitiyodu nivea alayım ben de bu sefer memnun kaldıysan.
Aprilim ya benim de allık fırçam çok kıl döküyo ne yapmak gerekiyo. Doreden ben de far ve oje ve krem almıştım memnundum.. Sen de güle güle kullan canısıbayanssulusmile
Barıştım bennn tanrıçam:kedi:
balımopuyorumnanaktan
güle güle kullan hepsini..kırmızı ojeni yerim:jeyyar:ablanın kesesine berekethihoyyyt..daha önce duymadığım bi marka..sayende öğrenmiş olduk aşkitomhihoyyyt
ben artık ekliyemem,zira benim manyah-tatlicadiarzu-eklediklerimden tanırlar diye kombin ekleme yasağı koydu-tatlicadiarzu-
sokakta pusuya yatmış beni bekliyo sanki millet
aa bu tanrıça değelmidelikafaduldenbak dün topiğe eklemişti bunları:1ninca:gibi
Anaam noli kuzuma...
aynı sebepten bence tospikom, babet ve yürüyüş... :gitme:
Sağol bitanem...:kedi: opuyorumnanaktan
kuzum ekleriz tebii, sen de eklesen ya yıvrım olumunekankayizsmile
Ayy nasıl sevindim biberiimmmmmmmm maşallah! :lepi: hihoyyyt mutluluğunuz bozulmasın kuzum :Saruboceq:
yıvrım Dorenin ürünler genel olarak iyi bence de kuzum.:1rolleyes:
çünkü Avon Oriflame gibi kendi için üretmiyor. kaliteli markalarla anlaşma yapıp onları satıyor, pek çok marka var içeriğinde, çoğu Fransız bayanssulusmile
balımopuyorumnanaktan
güle güle kullan hepsini..kırmızı ojeni yerim:jeyyar:ablanın kesesine berekethihoyyyt..daha önce duymadığım bi marka..sayende öğrenmiş olduk aşkitomhihoyyyt
ben artık ekliyemem,zira benim manyah-tatlicadiarzu-eklediklerimden tanırlar diye kombin ekleme yasağı koydu-tatlicadiarzu-
sokakta pusuya yatmış beni bekliyo sanki millet
aa bu tanrıça değelmidelikafaduldenbak dün topiğe eklemişti bunları:1ninca:gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?