Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
akitroş..hoşgeldin böcüğüm..buluştunuz mu annat bakem..foto var mı foto?

bulustukkk delikafadulden
Allahım o nası bi güzellik yaaa
baka baka bitiremedim nasıl güzel bişey o yaaaa :asigim:
bayıldım kıza yaa şeker gibi bal gibi boshayallersmile
foto cektik ama arzuda hepsi gelince eklicek sanırım boshayallersmile
zaman hızlıca akıp gecti yine bulusuruz insllh yaa boshayallersmile

livitom hakkaten yaa canta için bi önerin varsa banada söyle
bnmkiler calısma masamın altında duruyorlar tozlanıyor sonra :umursamaz:
acaba kapı arkasına bi askılık mı alsak ne yepsek bilmiyorumkismile

yok arkadaşlar bence erkekler kk yı boş vakit öldürmek için girilen her hangi bir yararı olmayan bir yer gibi görüyorlar o yüzden böyle diyorlar bence yerimseniben

şunu söylemden geçmicem..cemreveece her zaman topiğimizi dikizliyosun,ama bi kere bilse selam vermedin:umursamaz:bunuda söyledim,şimdi gelleim yorumlara
akitram seninde barışma haberini aldım,geçmişte okumuşundur,zaten biliyodum barışıcağınızıo yüzden gel öpiyim önceŞeniz
demek arzumlaydınız bugün:asigim:ama yok öyle kaçmakkötükedihüsoresim isterük:enbuyukkk:
valla bursa kutlaması yaparken aklıma arzum geldi:smiley-cool:seni unutmuşum bitanem kusuruma bakmaeyvahedigeldismile
askerim geldi ya aklım bi karış havada,yazık bana affet,sev beni:teselli:lülülülülülü

biberto bak sinsiye:1ninca:neler amışta haberimiz yok:1ninca:bide bana kokoş diyonuz:dilcikar:bibertoya bakın önce:dilcikar:
güle güle kullan hepsini bal pateğimŞeniz

gacım şu konverslerini bende bi göreydim yahu..niye uğraşıyo bu karılar bakıyım senle:smiley-cool:

demek buluştunuz oooooooof ne güzel :asigim:
neler neler yaptınız anlat kuzucum

kuzucum ben ayrı bir dolap düşünüyorum ama yer konusunda kararsızım ...kapı arkası aslılık olmaz gülüm benim göz zevkimin içine eder ve çok karışık durur ...bende düzen hastalığı var =(

bekliyoz fotolarııhihoyyyt
arzuyu her gören bi etkilenip geliyo
bi gun bende nail olurum inşallahh:Saruboceq:
kız arzu kayseride ziraat muh. eksiği varmış
senı çağrıyolarr
sırnaşık şey
yok arkadaşlar bence erkekler kk yı boş vakit öldürmek için girilen her hangi bir yararı olmayan bir yer gibi görüyorlar o yüzden böyle diyorlar bence yerimseniben

sanki onların her yaptıgı çok yararlıdelikafadulden
her anlarını kendilerini geliştirerek
dimağlarına yenı bilgiler ekleyerek geciriyorlar
aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 Anlaamaazdın anlamaaaaaazdııın sempatiksalakcinni

Erzumu göremediğime yanarımmm way beni way... :gitme:
benim de çantaları muhafaza etmek içün öneriye ihtiyacım var kankalar... :1ninca:

Son düzenleme:

varya ben bazen sizden bahsediyorum laf arasında :roflol:
hı hı tanrıcam önerdi oyüzden alıyorumkiiii
aaa şundan livde de varrrr
aprildan duydum gs'de kurs veriliyomus haa
arzu bugün cok güzeldi biliyomusuuuun
tatlıgacınında gözleri bnmki gibi ama onunki orjinal
bugün bibertonun sacı gibi yaptım sacımı nasııııl
nikoncanda da nikon varmıs konustuk vs vs

sizin nickleri ezberledi bizimki :roflol:
bi kozmetik bişey alacakken neoldu kk da gördün dimi yine
demeye baslıyor :roflol:

Livitommm kk da görmüştüm böyle yapmışlardı deneyeyim dedim ama çok yer kaplıyo böyle:umursamaz: şukufe ve halimeden alcam ben de ben çantalarımı dolaba koyuyorum canısı. Bitanesi odam zaten miniciktir benim bu kapıdan görünüşü zaten sağ tarafta dolap var ama yetmiyo:umursamaz: koltuğun yanında da yatak bi duvar daha var orda da kalorifer bu kadar=)=) dolabımı değiştirmeyi düşünüyorum daha kullanışlı bişey almak istiyorum içi tam benim istediğim gibi olmalı çanta yeri ayakkabı yeri kolye küpe yeri çok ayrıntılı bi dolap istiyorum yaniboshayallersmile

bazende eşim her aldıgınızı ekliyosunuz buraya alan var alamayan var neden ozendiriyonuz milleti diyo :umursamaz:

dur tanrıçam bakayım silmediysem fotoları, bakarsın orcin konverslerime.:çok üzgünüm:.

:icecream::icecream::icecream:

kaydirigubbakcemile3 Aynen ben de böyleyim Akitom ahahaha çok güldüm şuanda :roflol: kaydirigubbakcemile5
benimki buraya Kokoşlar Kulübü diyo
-tatlicadiarzu-

bazende eşim her aldıgınızı ekliyosunuz buraya alan var alamayan var neden ozendiriyonuz milleti diyo :umursamaz:

puahah ay çok hoşlar yaa..:roflol: .aslında doğru bi yerde fisfisfis ama fikir olsun diye lakin anlamıyolar ki... kaydirigubbakcemile2

evet tatlım
ama napalım

ben kaçar kızlar
ii geceler hepinize
yarın iş var
opuyorumnanaktan

evet bebeiiim uludag yolunda bi cafe ye gittik
bursa ayaklar altında :asigim:
oturduk sohbet ettik manzaraya karsı yavrusumla olumunekankayizsmile

meleim bnde göze hoş gelmiyor diye almıyodum
demekki bi ben değilmişim böyle düşünen bilmiyorumkismile
dediğin gibi söyle ayrı bi dolap olsa ne güzel olur yaa
bibertonun fikride güzel ayakkabılarıda koyardık
topukluları bayanssulusmile

tospikin kesin ayakkabı dolabı vardır
tospik söküüül :1ninca:

oyyy bebeim sana kızılmıyorki yahu sırnaşık şey
arzum gelin fotoları ekler :jeyyar:
bekliyoz fotolarııhihoyyyt
arzuyu her gören bi etkilenip geliyo
bi gun bende nail olurum inşallahh:Saruboceq:
kız arzu kayseride ziraat muh. eksiği varmış
senı çağrıyolarr
sırnaşık şey
cok güzel biri yaaa cok etkilendim aklinialirimsmile
valla iç güzellik desen var dış güzellik desen kaynıyor süper bişey boshayallersmile

insllh bi gün hepberaber görüşme fırsatımız olur cok istiyorumm
seni görünce cilek dudaklarına pardon yanaklarına sempatiksalakcinni yapısıp kalıcaam
gzölerinden kalbine akıcam aklinialirimsmile aklinialirimsmile

:roflol::roflol: aay çok hoş

bibertom kk da gördügün kişi benim delikafadulden
çok tatlı görünüyor odam meleğim o koltugun hele :asigim: çantalar için en mantıklısı dolap galiva bilmiyorumkismile

Canlarım ben yatıyorum, sabah bankanın açılışına gitmem lazım 9 da...:1ninca:

Erken kalkacağımdır...ohaoldumsmile
hepinizi öpüyorum iyi geceler güzellerim
gamyonla gidiciğim ııın ııııığğn düdüt
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…