- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.321
anlatım için sağol tanrıçamopuyorumnanaktanlessın tu-tatlicadiarzu-gutaftırnun tiçır-tatlicadiarzu-
dersimiz başladı
evet..şimdi makyajımızı inceliyelim..uğurcum oynat
ablamız,kahve-kiremit tonlarda bir makyaj uygulamıştır..elimden geldiği kadar anlatmaya çalışacağım-tatlicadiarzu-
1 numara diye işaretleyeme çalıştığımguclubacismileyeri anlatmaya geçiyim
GÖZ MAKYAJI:hatun burada kahve ve tonlarını kullanmıştır..görüntü olaak nudeye yakındır makyajı,ama sıradan gibi gözüksede baya işgilli bir makyaj.
göz içine siyah kalem çekilmiş,üstüne kalemle hafif kuyruk yapılmış,ve kirpik dipleri doldurulmuş..rimel tabiki olmazsa olmaz:1closedeyes:göz kapağına,yani kirpiklerin üzerine dumanlı sedefli gibi açık bir kahverengi sürülmüş.
göz kapaklarına yakın kısma açık ve kiremite yakın tonlarda kahve sürülmüş..kaş altına beyaz değil,ten rengi far ile aydınlatma yapılmış!
ben az önce nikom için bu makyajı uyguladım,ve gözüme bu renkleri sürdüm..üstteki farı göz kapağıma,alttaki farı kaş altıma yakın uyguladım..(farlar daha açık çıkmış,baz ile daha koyu artı normal rengide resimdekinden koyu)
2 numara DUDAK MAKYAJI: dudak makyajımı yaparken sephoranın kahverengi 118 numaralı dudak kalemini hafifçe sürdüm,sonrada cecilenin 03 numaralı rujunu sürdüm..
ben üstünü çizdiğim için(salak gibialsanaalsanasmile)net anlaşılmıyor..burun üstü hilesini burnu daha narin göstermek için herkez uygulayabilir
ne sorunu allasen:1closedeyes:kimse sorun yaşamadı bi onun kargosumu sorunlu oldu-tatlicadiarzu-
hadi sorun oldu varsayalım,niye arkadaşına sormadı eline ulaştımı diye,aradan 1 aydan fazla zaman geçmiş!
onuda geç buraya bizlerede yazabilirdi,kızlar benim kargom niye gelmedi ben yolladım vesaire die..
deseydiki ben yollamıyorum arkadaş,kralıda yollatamaz,aldım hediyemi allah razı olsun ama yollıycamıycam gücüm yok!!bunuda anlarım bak yeminle..ama dürüstlük hak getireburaya bunu yazıp alıdıklarını eklese bu kadar dellenmezdim kankaÇok üzgünüm çoookserdarında şarkısını dinliyorum bu arada..binlerce dansözz varkaydirigubbakcemile2güzel şarkı ya
cicilerini güle güle kullan canım ŞenizCanlarım doğrudan satış yapan Avon vs gibi bir marka Dore, ablama hediyeler filan geliyor ordan, bunlar bana aldıkları, :lepi:
Pudra fırçası, açılı allık fırçası azcık kıl döktüler ama yıkayacağım kullanmadan bakalım nolcak. yapılar yımışacık. zemuszemus
Şeftali ve sütlü el vücut kremi, süpersonik kokiy :asigim:
ve İsabel Dupond (Dorenin bir markası) Gloss. ama likit ruj gibi yoğun. Rengine hayran oldum.:asigim: kokusu d çok güzel. tam bu renk bir ojem var sevdalım çok sever...:kedi:
(bugün kımızı oce sürmüştüm ihi) -tatlicadiarzu-
benim öyle bi stilim yokki canım tekdüze ve sadeyim:kedi:
bekliyorum canım çok zevklisin zaten senbayanssulusmileben foto çekeyim yarın eklerim ..
elbise kombinlerimi koyim ..
Olsun yavru kuşum, bizler de sadeyiz genellikle kaydirigubbakcemile2
Tanrıçam azcık şıkırdamayı sever ama, oyy yakışır ona :asigim: -tatlicadiarzu-
Nikonum teşekkür ederim bitanem opuyorumnanaktan
Bence de yok bebişim içimden bi ses öyle diyozemuszemusbelikide bana yok gibi geliyodurbilmiyorumkismile
kız biberim sana bişe sorcam ama gülme bugün dışardaydım sanki seni gördüm kıvırcık saçlı afet bi kız vardıda
aslında senide hiç görmedim ama böyle iştebilmiyorumkismile:1ninca:
Ayy nasıl sevindim biberiimmmmmmmm maşallah! :lepi: hihoyyyt mutluluğunuz bozulmasın kuzum :Saruboceq:
yıvrım Dorenin ürünler genel olarak iyi bence de kuzum.:1rolleyes:
çünkü Avon Oriflame gibi kendi için üretmiyor. kaliteli markalarla anlaşma yapıp onları satıyor, pek çok marka var içeriğinde, çoğu Fransız bayanssulusmile
Bence de yok bebişim içimden bi ses öyle diyozemuszemus
:roflol: valla bugün dışardaydım bitanesi ama eskişehire gelmedimkaydirigubbakcemile3 avatardaki kıza benziyo muyduaklinialirimsmile afet ve ben miakannehir
:1hug: amin canımmm hepimizin mutluluğu bozulmasın yeter artık hep mutlu olalım:Saruboceq:
Canımcım o kadar bilgim yok valla ben de kuzen sayesinde öğrendim o satışını yapıyodu ben çeyizime kepçe kevgir takımı almıştım ordan tanıştık doreyle arada makyaj malzemesi de kattım sevdim adı da çok güzel ısabelle dupontsositososito
:1hug: amin canımmm hepimizin mutluluğu bozulmasın yeter artık hep mutlu olalım:Saruboceq:
Canımcım o kadar bilgim yok valla ben de kuzen sayesinde öğrendim o satışını yapıyodu ben çeyizime kepçe kevgir takımı almıştım ordan tanıştık doreyle arada makyaj malzemesi de kattım sevdim adı da çok güzel ısabelle dupontsositososito
aprilim balım belkide ondandır canım ..
güle güle kullan cicilerini
bende ellerine bittim :asigim:
NAzocanım hoşgeldin balım :teytey:
hoşbuldum sütlacımmmŞeniz
ne kadan şanslısın kız sende aplan var sana ciciler alıyo
gule gule kullan epiciini:1hug:
bende bugun kardesime aldım aplalık yaparaktan
o avm senın bu avm benim gezdirdi beni ya bişeyide begenseefisfisfis
nazom nedir bu kkcı hatunların kocişlerden çekmesi..kıskanıyomu yoksa kk yı..?fisfisfis
eprışşş..ne kaa güzel pamık gibin ellerin var ööölebayanssulusmile..cicilerini gülegüle kullan..
mezun tanrıçaaklinialirimsmile ,o vatson yüz spreyi yazın terlemeyi önlüyomu gııı..sen geldin var ya bu civcivlerin hepsi buraya toplaştı..yoksam 2-3 kişi oluyolardı..alsanaalsanasmile
Canlar bugün küpelerimin bir kısmını buna taktım ama sevmedim ben böyle de ya daha başka fikirleriniz var mı? Kutuya koyduğum zaman birbirine giriyo:umursamaz:
Sözüm vardı size koltuğumu da ekleyeyimzemuszemus
canım ilk önceleri yadırgadınazom nedir bu kkcı hatunların kocişlerden çekmesi..kıskanıyomu yoksa kk yı..?fisfisfis
eprışşş..ne kaa güzel pamık gibin ellerin var ööölebayanssulusmile..cicilerini gülegüle kullan..
mezun tanrıçaaklinialirimsmile ,o vatson yüz spreyi yazın terlemeyi önlüyomu gııı..sen geldin var ya bu civcivlerin hepsi buraya toplaştı..yoksam 2-3 kişi oluyolardı..alsanaalsanasmile
Canımın içi, kardeşin geldi değil mi hihoyyyt
ne gücel sen de mis gibi bir ablasındır Şeniz :1hug:
Benimkisi de kısnakiyi Gacellam...ne yapçaz bilmiyorum...:sinifsinif:
konuşçak konunuz da hiç bitmiyo dedi bana bugün sempatiksalakcinni
bitmez tabii dedim kadına dair her şey, Tanrıçamın önerileri resimleri :1rolleyes:
geyik, smiller, paylaşımlar şutarafagitti ...böyle deyince de kıskanıyor hahhaha :roflol:
Sağolasın balım, ellerimlen sizlere yimekler yapsam mantılar açsam keşkem :hulya: -tatlicadiarzu-
Canlar bugün küpelerimin bir kısmını buna taktım ama sevmedim ben böyle de ya daha başka fikirleriniz var mı? Kutuya koyduğum zaman birbirine giriyo:umursamaz:
Sözüm vardı size koltuğumu da ekleyeyimzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?