Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nazom ben bide indirimsiz aldım düşün halimi:mymeka:
cierim yanıyo:gitme:
onların yerine başka şeyler alırdım be:umursamaz:
ay sorma anacımevimizdeyiz,herşeyimiz meydanda,dertleri ne bilmem:tomato:
anam sitit faytırıda çok severim he:roflol:

kızlar çantalarınızı nereye koyuyorsunuz ?
güle güle kullan güzellikkkk body shop yeşil çaylı serisi gibiymiş hemide fiyatı uygunmuş

kanka,ben dolabın içine koyuyorum,gözümün önünde olmalı düzenli bi şekilde..düzensizliğe tahamülüm yok:)

oldun tabi,kayfede alırsın yanına keyif sürerken
ödevini yaptın...5:lepi:hep böyle performanslar bekliyorum:mymeka::1hug:
sevgilisiyle arası düzeldi ya,zilli nasıda keyifli:jeyyar:bide düzeltiyo,bordo değil çingiş pembe hıh:dilcikar::roflol:tamam çingene pembesivereliniortaksenin gibi:))

ayyy cogu kişi burda çıldırıcaaaaam :sm_cool:
akitom arzumdan almış enerjiyi baksana:)))maşalah enerjine bebem:))
tamam lan sakin ol:mymeka:hepimiz burdayız,bu bi rüya değil:mymeka:3 diyince parmağımı şıklatıcam ve herşey biticek 5:smiley-cool:sempatiksalakcinni

:roflol: :roflol: :roflol:
o muhabbet süper ama dimi:asigim:bizde patimle yanyana olunca çok yaparız..bu arada benim hattım değişti,patiyle görüşemedim ne zamandır kızlarbilmiyorumkismile

Son düzenleme:
waovvvvvvv liv alıntılamş da gördümm kokoş seniiiiii :lepi:
karabiberim bayıldm valla yaaaa güle güle kullan :))

[B

:roflol: :roflol: :roflol:
o muhabbet süper ama dimi:asigim:bizde patimle yanyana olunca çok yaparız..bu arada benim hattım değişti,patiyle görüşemedim ne zamandır kızlarbilmiyorumkismile

opuyorumnanaktan kankammm benimm
hele ki bi magaza da aaa bundan april de var diyorum mesela tanrıça sus sus tanıncazz diyo sempatiksalakcinni
ajan gibin saklanıyrz yaa kaydirigubbakcemile3

:lepi:

tanrıçam albüme bakabülün..
ben kaçtım..iyi geceler

sempatiksalakcinni Ne diyin kız sen aklinialirimsmile
Sonra gel de sevdalıma anlat, sempatiksalakcinni bizimkisi masumane dostluklar diye -tatlicadiarzu-
haklı çocuk haklı
akannehir laelaelaelaelae

selam kızlarr ateş almaya geldim ben (

anam patiküler güzelim gelmiş Şeniz
ben de kaçıyom bebem
opuyorumnanaktan

KAlp kalbe garşıymış lilili sositososito
ay çok fenalı takıldı dilime bu zılgıt
-tatlicadiarzu-

aaaaay çok güzel nasıl özendim size olumunekankayizsmile inş bir gün hep beraber bütün kızlar toplanırız ...evet hayal belki ama hayali bile çok güzellllllll

hhhhhhhhhhm perikomm ayakkabı koyma bilmıyorum bana terso ...ayakkabının altını silipte dolabıma koysam da olmaz ....sanki onun mikropu bütün odama yayılır gibi
ooooooof kızlar ben baya takıntılıyım bu konularda :tomato:

patim hoşgeldin gülüm

opuyorumnanaktan kankammm benimm
hele ki bi magaza da aaa bundan april de var diyorum mesela tanrıça sus sus tanıncazz diyo sempatiksalakcinni
ajan gibin saklanıyrz yaa kaydirigubbakcemile3

oyy yerim sizi ben :asigim: :kedi:
gizli örgütüz sanki ya ahahhaha :roflol: tanıncaz eyvahedigeldismile
yüzyüze görüşemesek te, hayatımın çok önemli bir parçası oldunuz hepiniz, çok mutlu oluyorum burada...boshayallersmile
:mutluluktanağlayanaprilsmili:
sempatiksalakcinni

sempatiksalakcinni Ne diyin kız sen aklinialirimsmile
Sonra gel de sevdalıma anlat, sempatiksalakcinni bizimkisi masumane dostluklar diye -tatlicadiarzu-
haklı çocuk haklı
akannehir laelaelaelaelae -

eheheheh aklinialirimsmile aklinialirimsmile
iyi geceler çilekim tatlı rüyalar
yarınada kolay gelsin insllh yarın bari olur opuyorumnanaktan

Livim sen nasıl saklıyosun ayakkabılarını? Kutularda mı saklıyosun? Do...ebru nickli arkadaşım nickini hatırlayamadım hoşgeldin:smiley-cool:

aprilimm canımm Şeniz
iyi geceler seksüü arkadaşm benimm opuyorumnanaktan

kız seksüye çekiciye çıktı adım olmiyo böyle ama lmaz: sempatiksalakcinni
ben sizi çok masum duygularla seviyorum oysa ki boshayallersmile -tatlicadiarzu-
Saçlarına kurban olduğum
Şeniz

ay kaçayım artık çenem düştü, :mymeka: nerde gamyonum heh gamyoncuiremsu
:havalıkornaaa: dı dı dııı dı dııı dıı dııııııttt
:teytey:

aamann ütü yaptım kk açıkta kalmış,aboo ne çok ilerlemişiniz beaaaaaaaaaaaa,insan beklersempatiksalakcinni

kaydirigubbakcemile3 valla öle olduk hepimiz..yüz yüze görüşmesekde çok baglandık...
seviyom ama böle olsa da arkadaşlığımızı mafoldumben beni de aglattın kız epril mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…