Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ayy livitom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben topuklu cok giymiyorum giydikten sonrada siliyorum heryerini
onlar bnm odamda kutularında duruyi mikrop olarak düşünmemiştim
mikrop deyince zaten şu domestos reklamlarından nefret ediyorum
tuvalete oturasım gelmiyorbilmiyorumkismile
birden okan bayülgenin kötüyüz biz kötüyüz kötüyüz nameleri geliyor kaydirigubbakcemile3

Livim sen nasıl saklıyosun ayakkabılarını? Kutularda mı saklıyosun? Do...ebru nickli arkadaşım nickini hatırlayamadım hoşgeldin:smiley-cool:

bebem bizim evinin girişte dolap var (sadece ayakkabılar için) annemin ayakkabı bir yerde babamın bi yerde benim bi yerde sonra çekerim istersen gülüm

hahaha kaydirigubbakcemile3
masum duygularmış mış aklinialirimsmile yeme bizi eprilll
hadi de get sabah kalakamıycan :))

Evt pek karşılaşamadığımız için hatırlamamış olabilirm:hulya:
Gelin olmama 6 sene olduğu için pek bakmıyorum öyle konulara ama ihtiyacım olduğunda bakarım tşkleropuyorumnanaktan

Canlar bakın başka biri de bu şekilde saklıyomuş küpeleri felan ne taktım bu konuya be yeter ayy bana fenalık geldiakannehir

Alıntıdır

bende ayakkabıları alırken kutularıyla alıp poşetler oyle kaldırırım hem tozu etrafa dağılmaz hem düzenli olur hemde kutuda saklayınca ayakkabılar birbirini ezip şekillerini bozmuyorlar kolye küpe vb için gardrop kapısının iç kısmına 2 çivi çakın arasına bir ip gerin ve kolyeleri oraya takın küpeleride asın veya post it panosunu gardrop içine koyup iğnelerle panoya takıları asabilirsiniz

aynen akitram...
ama sadece topuklu ayakkabılarım kutuda benm..balkonum var bi tane..oraya koyuyorum kutuda ben...
diger baber çizme vs ayakkabılktatdr ama...

Hmm anladım livim biz de öyle kullanıyoruz kıyafetle bir olan ayakkabı dolaplarını sevmiyorum en güzeli sadece ayakkabı için ayrı olanı. Ya bi de ne kadar temizlersen temizle ayakkabıları bi koku oluyo kızlar nasıl gideriyosunuz o kokuyu ayakk kokusu değil bildiğin ayakkabı kokusu çok yoğun değil dolabı açtığımda hafif bi koku geliyo deri kokusu ama ben mis koksun istiyorum:umursamaz:

Bu arada aklıma ne geldi livim ve tanrıçam siz benim 3 4 sene önceki halimi görseydiniz kafayı yerdinz galiba çok dağınıktım off fenaydı babam bile derdi bit pazarına dönmüş burası diye ama çok severdim o dağınıklığı anneme elletmezdim topladığı zaman kızardım dolaba tıkardım herşeyi bişey bulmak için bütün dolap yerde sonra tkr tıkardımkaydirigubbakcemile3

canlar bana bakmayın lutfen bende temizlik düzen gibi şeyler hastalık derecesinde :sinifsinif: ufak bir örnek vereyim telefonu günde en az 4-5 defa kolanyalı petecelerle silen bir hatunum sıvı temasından kaç tane telf çöpe gitti ...gün içinde yaptıklarımı anlatsam şok gecirirsiniz

ben sanırım buna üşenirim tek tek posetlemeye boshayallersmile
ama güzel bi çözüm ugrasabilene

clarins'te de böyle takıları asmak için falan güzel seyler vardı
orayada bi bak istersen yavrusum fiyatları 20 tl falandı boshayallersmile

Kutularında durması en güzeli ama istediğim zaman bulamıyorum diye bazen kullanmıyorum kutuları ya da şeffaf kutu alıyorum. Harika bi fikirmiş ip germek misinayla yaparız sağlam olur çok işime yarayacak bu fikir çok teşekkürleropuyorumnanaktan

dur tanrıçam bakayım silmediysem fotoları, bakarsın orcin konverslerime:

yerim seni:))baktım gülüm saol..valla gayet orjin duruyolar kanka:smiley-cool:bidaha makara yapana dalarım allama hekötükedihüso
güle güle kullan gacomŞeniz

evet tatlım
ama napalım
ben kaçar kızlar
ii geceler hepinize
yarın iş var

polislerin güzelopuyorumnanaktanallah rahatlık versin nazom..iyi geceler gülüm.topikçek sevgi yolluyoruz sanaopuyorumnanaktan
Canlar bakın topikte biri bu şekilde muhafaza ediyormuş takıları fikir olsun diye ekleyeyim dedim
yalnız ben o halkaları küpe sandım:smiley-cool:dedim ne bu aynı örnek:dilcikar:neyse:smiley-cool:evet olabilite yüksek:smiley-cool:ama ben sevmedim:1rolleyes:

bana kızamassın tabi:jeyyar:Şenizacındırırm kendimi 2 dakkadasüprizzzzz:)
arzumdan bende çok hoşalnıyorum akitam tipim yani
kızlar ben sizle içmek isterim biliyomusunuz:içelim:sonrada yatıya kalıcazboshayallersmile

Canlarım ben yatıyorum, sabah bankanın açılışına gitmem lazım
Erken kalkacağımdır...ohaoldumsmile
hepinizi öpüyorum iyi geceler güzellerim

kankacım,canımın içi,kolay gelsin yarın..allah su gibi getirsin işlerini güçlerini..öpüyoruz kuzum,iyi uykular...allah rahatlık versin..hoooo piiuuuu...uyu bakıyım haa şöleemirmirmirmir
selam kızlarr ateş almaya geldim ben (
köpee...kokumu aldın dimi:asigim:kalbimiz birmiş le heyvan:asigim:
kankammm benimm
hele ki bi magaza da aaa bundan april de var diyorum mesela tanrıça sus sus tanıncazz diyo sempatiksalakcinni
ajan gibin saklanıyrz yaa
kankam bide oküz gibi niklerimizi telafuz etmesen çok iyi olucak ama:mymeka:yani dürtmesem bağra bağra konuşuyosun olmazki ama:umursamaz:
hele pazara bi gidiyoruz,bişey gösteriyo,ekle topiğe desinler aaa tanrıçada almış bizde alalaım felan:roflol:manyak karı ya:)))tabi popoya çimdiği yiyince böle kalıp susuyo o ayrı:1shok:

:lepi:

tanrıçam albüme bakabülün..
ben kaçtım..iyi geceler
baktım gacitom..sendemi gidiyosun:gitme:allah rahatlık versin ne diyim balımŞenizvalla beğendim konverslerini güle güle kullan..
KAlp kalbe garşıymış lilili sositososito
ay çok fenalı takıldı dilime bu zılgıt
-tatlicadiarzu-
:roflol: :roflol: aynen kanka lililiilllillidelikafaduldenkokumu aldı pati..valla telde haberleşmedik:)
kanka bende asla dolaba koyamam öylebilmiyorumkismileönceki evde balkonum vardı odamda kocaman..orayı ayakabı odası yapmıştım,ama şu an oturduğumuz evde öyle bi lüksüm yok..o yüzden bazanın altına tıktım mecburbilmiyorumkismile
ii geceler kızzzlarrr nabersiniz valla ben uyumakla uyumamak arasında gidip geliyorum
sanada iyi geceler canım..uyku yoksa bişeylerini çek,resmini ekle bizle paylaş,açılır uykun:)

ama iyi yapıyorsun kuzum
cep telefonu cok pismiş hatta cep telefonları için özel dezenfekte mendiller cıktı ohaoldumsmile

bazıları harbiden dagınıklıgı seviyor ama bibertom a.s
bnm içim daralıyor sanki oda dahada karanlıklasıyor gibi geliyor :bbo:

aynen akitram...
ama sadece topuklu ayakkabılarım kutuda benm..balkonum var bi tane..oraya koyuyorum kutuda ben...
diger baber çizme vs ayakkabılktatdr ama...

:lepi:

Valla öyle akitim resmen dağınıklığı seviyodum manyak mıydım neydim:1ninca: Ama şimdi öyle değilim atlattım o durumları hatta dağınık olana katlanamıyorum bi arkadaşım var acayip dağınık off çıkardığını atıyo herşeyi kayboluyo rujun kapağını bile kapatmıyo o derece yanında duramıyorum artık sanki eskiden beri topluymuşum gibisempatiksalakcinni

kokunu alıyom valla aklinialirimsmile
pazar demeee :roflol:
ama napim muabbet illa dönüp dolaşp topiğe geliyo :umursamaz: bayanssulusmile

canlar benim sevdicegim çok düzensiz ya dolabını fln bir görseniz içide temiz degil sanki =(((((( sizinkiler nasıl ? ben ilerde evlenirsem napcam bilmıyorum

bir de erkeklerin kılları çok dökülüyor ya oooooofffff elimden elektirik süpürgesi düşmez artık

ayy benimkinn de aynı livcim..düzenli erkek bulursa haber ver valla kaydirigubbakcemile3
yok yani tanımıyorum..
ama öle çok sorun edlcek bşe degl..evlennce onun eşyalarını da düzeltcem fazladan :))

Off livim benimki de tam tersi çok titiz ve düzenli toza dayanamıyomuş evde toz olduğu zaman kıyameti koparıyomuş baktı kimse yapmıyo alıyomuş kendi temizliyomuş dağınıklığı felan hiç sevmiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…