- Konu Sahibi __TanRIcA__
-
- #21.401
Livim sen nasıl saklıyosun ayakkabılarını? Kutularda mı saklıyosun? Do...ebru nickli arkadaşım nickini hatırlayamadım hoşgeldin:smiley-cool:
aaaaay çok güzel nasıl özendim size olumunekankayizsmile inş bir gün hep beraber bütün kızlar toplanırız ...evet hayal belki ama hayali bile çok güzellllllll
hhhhhhhhhhm perikomm ayakkabı koyma bilmıyorum bana terso ...ayakkabının altını silipte dolabıma koysam da olmaz ....sanki onun mikropu bütün odama yayılır gibi
ooooooof kızlar ben baya takıntılıyım bu konularda :tomato:
patim hoşgeldin gülüm
Livim sen nasıl saklıyosun ayakkabılarını? Kutularda mı saklıyosun? Do...ebru nickli arkadaşım nickini hatırlayamadım hoşgeldin:smiley-cool:
kız seksüye çekiciye çıktı adım olmiyo böyle amalmaz: sempatiksalakcinni
ben sizi çok masum duygularla seviyorum oysa ki boshayallersmile -tatlicadiarzu-
Saçlarına kurban olduğum Şeniz
ay kaçayım artık çenem düştü, :mymeka: nerde gamyonum heh gamyoncuiremsu
:havalıkornaaa: dı dı dııı dı dııı dıı dııııııttt :teytey:
gece pek takılmıyorum ondan hatırlamadın herhal ama pek çok yerde yazılarım var açtıgım konular var
mesela en çok ilgi gören konum
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...2010-dunya-modasindan-gelinlik-modelleri.html
Evt pek karşılaşamadığımız için hatırlamamış olabilirm:hulya:
Gelin olmama 6 sene olduğu için pek bakmıyorum öyle konulara ama ihtiyacım olduğunda bakarım tşkleropuyorumnanaktan
Canlar bakın başka biri de bu şekilde saklıyomuş küpeleri felan ne taktım bu konuya be yeter ayy bana fenalık geldiakannehir
Alıntıdır
ayy livitom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben topuklu cok giymiyorum giydikten sonrada siliyorum heryerini
onlar bnm odamda kutularında duruyi mikrop olarak düşünmemiştim
mikrop deyince zaten şu domestos reklamlarından nefret ediyorum
tuvalete oturasım gelmiyorbilmiyorumkismile
birden okan bayülgenin kötüyüz biz kötüyüz kötüyüz nameleri geliyor kaydirigubbakcemile3
ayy livitom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ben topuklu cok giymiyorum giydikten sonrada siliyorum heryerini
onlar bnm odamda kutularında duruyi mikrop olarak düşünmemiştim
mikrop deyince zaten şu domestos reklamlarından nefret ediyorum
tuvalete oturasım gelmiyorbilmiyorumkismile
birden okan bayülgenin kötüyüz biz kötüyüz kötüyüz nameleri geliyor kaydirigubbakcemile3
Evt pek karşılaşamadığımız için hatırlamamış olabilirm:hulya:
Gelin olmama 6 sene olduğu için pek bakmıyorum öyle konulara ama ihtiyacım olduğunda bakarım tşkleropuyorumnanaktan
Canlar bakın başka biri de bu şekilde saklıyomuş küpeleri felan ne taktım bu konuya be yeter ayy bana fenalık geldiakannehir
Alıntıdır
bende ayakkabıları alırken kutularıyla alıp poşetler oyle kaldırırım hem tozu etrafa dağılmaz hem düzenli olur hemde kutuda saklayınca ayakkabılar birbirini ezip şekillerini bozmuyorlar kolye küpe vb için gardrop kapısının iç kısmına 2 çivi çakın arasına bir ip gerin ve kolyeleri oraya takın küpeleride asın veya post it panosunu gardrop içine koyup iğnelerle panoya takıları asabilirsiniz
dur tanrıçam bakayım silmediysem fotoları, bakarsın orcin konverslerime:
evet tatlım
ama napalım
ben kaçar kızlar
ii geceler hepinize
yarın iş var
yalnız ben o halkaları küpe sandım:smiley-cool:dedim ne bu aynı örnek:dilcikar:neyse:smiley-cool:evet olabilite yüksek:smiley-cool:ama ben sevmedim:1rolleyes:Canlar bakın topikte biri bu şekilde muhafaza ediyormuş takıları fikir olsun diye ekleyeyim dedim
oyyy bebeim sana kızılmıyorki yahu sırnaşık şey
cok güzel biri yaaa cok etkilendim aklinialirimsmile
valla iç güzellik desen var dış güzellik desen kaynıyor süper bişey boshayallersmile
insllh bi gün hepberaber görüşme fırsatımız olur cok istiyorumm
Canlarım ben yatıyorum, sabah bankanın açılışına gitmem lazım
Erken kalkacağımdır...ohaoldumsmile
hepinizi öpüyorum iyi geceler güzellerim
köpee...kokumu aldın dimi:asigim:kalbimiz birmiş le heyvan:asigim:selam kızlarr ateş almaya geldim ben(
kankam bide oküz gibi niklerimizi telafuz etmesen çok iyi olucak ama:mymeka:yani dürtmesem bağra bağra konuşuyosun olmazki ama:umursamaz:kankammm benimm
hele ki bi magaza da aaa bundan april de var diyorum mesela tanrıça sus sus tanıncazz diyo sempatiksalakcinni
ajan gibin saklanıyrz yaa
baktım gacitom..sendemi gidiyosun:gitme:allah rahatlık versin ne diyim balımŞenizvalla beğendim konverslerini güle güle kullan..:lepi:
tanrıçam albüme bakabülün..
ben kaçtım..iyi geceler
:roflol: :roflol: aynen kanka lililiilllillidelikafaduldenkokumu aldı pati..valla telde haberleşmedik:)KAlp kalbe garşıymış lilili sositososito
ay çok fenalı takıldı dilime bu zılgıt -tatlicadiarzu-
kanka bende asla dolaba koyamam öylebilmiyorumkismileönceki evde balkonum vardı odamda kocaman..orayı ayakabı odası yapmıştım,ama şu an oturduğumuz evde öyle bi lüksüm yok..o yüzden bazanın altına tıktım mecburbilmiyorumkismilehhhhhhhhhhm perikomm ayakkabı koyma bilmıyorum bana terso ...ayakkabının altını silipte dolabıma koysam da olmaz ....sanki onun mikropu bütün odama yayılır gibi
ooooooof kızlar ben baya takıntılıyım bu konularda :tomato:
sanada iyi geceler canım..uyku yoksa bişeylerini çek,resmini ekle bizle paylaş,açılır uykun:)ii geceler kızzzlarrr nabersiniz valla ben uyumakla uyumamak arasında gidip geliyorum
ama iyi yapıyorsun kuzum
canlar bana bakmayın lutfen bende temizlik düzen gibi şeyler hastalık derecesinde :sinifsinif: ufak bir örnek vereyim telefonu günde en az 4-5 defa kolanyalı petecelerle silen bir hatunum sıvı temasından kaç tane telf çöpe gitti ...gün içinde yaptıklarımı anlatsam şok gecirirsiniz
bazıları harbiden dagınıklıgı seviyor ama bibertom a.sHmm anladım livim biz de öyle kullanıyoruz kıyafetle bir olan ayakkabı dolaplarını sevmiyorum en güzeli sadece ayakkabı için ayrı olanı. Ya bi de ne kadar temizlersen temizle ayakkabıları bi koku oluyo kızlar nasıl gideriyosunuz o kokuyu ayakk kokusu değil bildiğin ayakkabı kokusu çok yoğun değil dolabı açtığımda hafif bi koku geliyo deri kokusu ama ben mis koksun istiyorum:umursamaz:
Bu arada aklıma ne geldi livim ve tanrıçam siz benim 3 4 sene önceki halimi görseydiniz kafayı yerdinz galiba çok dağınıktım off fenaydı babam bile derdi bit pazarına dönmüş burası diye ama çok severdim o dağınıklığı anneme elletmezdim topladığı zaman kızardım dolaba tıkardım herşeyi bişey bulmak için bütün dolap yerde sonra tkr tıkardımkaydirigubbakcemile3
aynen akitram...
ama sadece topuklu ayakkabılarım kutuda benm..balkonum var bi tane..oraya koyuyorum kutuda ben...
diger baber çizme vs ayakkabılktatdr ama...
[B
köpee...kokumu aldın dimi:asigim:kalbimiz birmiş le heyvan:asigim:
kankam bide oküz gibi niklerimizi telafuz etmesen çok iyi olucak ama:mymeka:yani dürtmesem bağra bağra konuşuyosun olmazki ama:umursamaz:
hele pazara bi gidiyoruz,bişey gösteriyo,ekle topiğe desinler aaa tanrıçada almış bizde alalaım felan:roflol:manyak karı ya:)))tabi popoya çimdiği yiyince böle kalıp susuyo o ayrı:1shok:
canlar benim sevdicegim çok düzensiz ya dolabını fln bir görseniz içide temiz degil sanki =(((((( sizinkiler nasıl ? ben ilerde evlenirsem napcam bilmıyorum
bir de erkeklerin kılları çok dökülüyor ya oooooofffff elimden elektirik süpürgesi düşmez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?